2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Antalya balkanlardan gelen gok gurultulu yagisli ve serin hava kutlesinin etkisine girdi. Sizin oralar nasil :))

günaydııııınn ... nasılsınız ben bugun dıer gunlere nazaran sabha kahvaltımı pek yapamadım yavas yavas tıkanmaya mıde bulantılarına başladım sanırım sırf ılaclarımı ıcmek ıcın bıseyler atıstırıyorum

Antalya balkanlardan gelen gok gurultulu yagisli ve serin hava kutlesinin etkisine girdi. Sizin oralar nasil :))

İstanbul soğuk bulutlu yağmur yağacak gibi havalar bir sıcak bir soğuk nasıl giyiceğimi şaşırdım tam hastalık havası

bu arada surat işaretlerini nerden yapıyorsunuz kızlar bide takvim eklemek istiyorum bende yardım eder misiniz?

sağ üst köşeden kullanıcı kontrol paneline gir ... daha sonra profilimi düzenleye tıkla bebeğinizin tahmini doğum tarihi yerine dogum tarıhını yaz...sonrada kayıt et... bebeğinin dogum tarıhını bılmıyosan son adet tarıhını soyle ben hesaplıyım ...

günaydın herkese..

haftasonu bursaya ailemin yanına gittik oglumla dün döndük o yuzden giremedim haftasonu pek. nasılsınız neler yapıyorsunuz. benim 3 gündür mide bulantısı ve kusmalarım basladı. oglumda 9 ay kusmustum bunda ne güzel hiç birşeyim yok rahat geçiriyorum derken cuma günü basladı. koku duymaya dayanamıyorum elimde kolonyalı mendille geziyorum. sıpa oglumda arkamdan taklidimi yapıyor:)))

Benide yazın lütfen yaş 24 istanbuldan vee ilk bebişim olcak :)) (sad 19 mart)

Son düzenleme:
Benide yazın lütfen yaş 24 istanbuldan vee ilk bebişim olcak :)) (sad 19 mart)
oooh ne guzel ailemiz genişliyyooo süper hoşgeldin hayırlı olsun
ayyy sorma yaa bu kokulara hassasiyet nedır boyle dun eşimle avm ye gıttık her mağazadan bi koku gelıyoo allahım allahım

bende yaşımı yanlış yazmışım heyecandan onu unutmuşum hahahah
22 olacak caaannnımm

günaydın canım çalışıyorum işteyim mesai 8de başlıyor. ben açıyorum topiği:)

Benimde mesai 8de basliyor...

Günaydın kızlar.Yeni haftanız bulantısız, rahat ve enerjik geçer inşallah.
Ne çok kaynatmışsınız ben yattığımdan beri Bu aralık anneleri gece kuşu çıktı vallahi :118:

Aramıza yeni katılanlara hoşgeldiniz diyorum Bulantısı olanlara mayıs sonunda ne çektiniiiizzz beee demeyi düşünüyorum.
Ben çıkarmıyorum ama acıktığım an midem bulanıyo ve uyku tabiki

teşekkürler şu anda 5+3 haftalık hamileyim

bu arada 33 yaşındayım İstanbul ve ikinci hamileliğim

Son düzenleme:
Fredoom gunaydin. Amin insallah diyorum. Evet bu aralik anneleri cok fena hemen kaynativeriyorlar degil mi. Bende gormek istiyorum 8. Hafta yazisini. Masallah sana...

Fredoom gunaydin. Amin insallah diyorum. Evet bu aralik anneleri cok fena hemen kaynativeriyorlar degil mi. Bende gormek istiyorum 8. Hafta yazisini. Masallah sana...

Günaydın canım. Zaman çabucak geçecek hepimiz daha ne haftalar göreceğiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…