2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
karnım aç mutfağa gidince midem bulanıyoo bi yardımcı tutsa kocişko bana ne iyi olur hee

kız ne zor yaa bulantı bnmki okadar çok değil çok şükür bi geçen akşam çıkardım ama rahatladm çıkarınca.. ilaç fln vermedimi doktorun

yemek yemıyorum zaten hep tatlı şeyler meyve falan. süt içiyorum allahtan günde bir bardak. doktor bulantı için ilaç verdi ama çoooook sıkışınca alıcam. haftasonu evdeydım idare ettık. eşim diyor kı ev erkeği olmak ne zormuş allahtan midesi sağlam kaldırabiliyor o istifra etse ben temizleyemem. çok sanslıyım gıkı çıkmıyor. işe giderken belkı alırım o ilaçtan .

Kızlarr ben kaçıyorum bebişin iyice uykusu geldi heralde dürtüyo beni Artık yarın bakarım neler kaynatmışsınız:) Mutlu ve sağlıklı kalın.

şu erkekler ne midesiz yaaa bnde geçen çıkardım eşimde bana bakıyo dedim ne bakıyon miden bulanmıyo mu yooo diyoo.. ayy muhabbete bak yaa
Gerçektende süper fikir Benim midem bulanmıyo ama hiç derman yok sanki dizlerimde hiç kalkasım gelmiyo ne iyi olur

dimi du ben konuşayım oda demesin sonra 2. karıyı getiriyim sanada bakar banada die

ya bnde hçç tatlı yiyemiyorum hçç çekmiyo canm soğudum resmen hep ekşi tuzlu şeyler yiyorum. bnmkide kız mı olcak ne cimcime biri kız biri erkek olsa ne güzel olur hee
ye ekşiyi cıkar ayşeyi hihih
sorma yaaa aynı şeyy bendede varrr cok kotuyum canım bı çekiyoo varyaaa

ohh kızlar ne sanslıısnız ya benım kerata yaramaz olacak galıba çok erken başladık istifralara işte zorlanıyorum ama allahtan wc hemen yan kapı yıne de yetişemem diye çok korkuyorum.

ohh kızlar ne sanslıısnız ya benım kerata yaramaz olacak galıba çok erken başladık istifralara işte zorlanıyorum ama allahtan wc hemen yan kapı yıne de yetişemem diye çok korkuyorum.

dolap poşeti taşısana yannda yetişemem gibi bi derdn olmaz cnm

ben bi kere istifar ettim sadece ...
şu 4 gundurde öğürüyorum sabahlarıı okadar onun dısında pek rahatsız deılım işallah ilerlemez :26:

senin bhcg değerin çok yüksekti ondan heralde bulantın çok oluyor.allah yardımcınız olsun bayanlar geçer inşallah en kısa zamanda sıkıntılarınız.

Annişlerr ben geldim napıyosunuzz Kızı yatırdım 1 erkek1 kadını bekliyorum

ne çalışkansınz kızlar hem ders çalış hem gece çocuk yapmaya çalış

Yok canim yaaa devam zorunlulugu yok harc yok bizde bi rahatlik sorma gitsin sinav zamani bi stres geliyo o kadar vize haftam 19una kadar suan asiri gerginim sinavlara gittigim icin rahat oluyo hava degisimi gibi geliyo

ben bi kere istifar ettim sadece ...
şu 4 gundurde öğürüyorum sabahlarıı okadar onun dısında pek rahatsız deılım işallah ilerlemez :26:
inşallah canım rahat geçirirsin
senin bhcg değerin çok yüksekti ondan heralde bulantın çok oluyor.allah yardımcınız olsun bayanlar geçer inşallah en kısa zamanda sıkıntılarınız.

sanıyorum onunlada alakası varmış sağol fatma ipekçim bnde hemen geçmesini diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…