2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
aha tecrübeli mi dedin hemen soruları sorak:KK52: görmüş geçişmiş annecik bn 6+3te kalp atışını duymaya gttm vajınal baktı fazla iyi duyamadı normal midir bide ikinci keseyi gördü gelişmemiş dedi gelişirmiki acaba...

bide kızlar doktorunuz ilişkiyi yasakladımı bizimki bişi demedi zaten bn sormazsam bişi anlatmıyo ya neyseee:KK47:

Son düzenleme:
aha tecrübeli mi dedin hemen soruları sorak:KK52: görmüş geçişmiş annecik bn 6+3te kalp atışını duymaya gttm vajınal baktı fazla iyi duyamadı normal midir bide ikinci keseyi gördü gelişmemiş dedi gelişirmiki acaba...

bide kızlar doktorunuz ilişkiyi yasakladımı bizimki bişi demedi zaten bn sormazsam bişi anlatmıyo ya neyseee:KK47:
kız doktorun soylesede soylemesede sakın birlikte olma eşinle aman aman ben 3 ay bırlıkte olmıcam ne olur ne olmaz ... zaten eşimde kıyamaz :KK17:

ilk 3 ay ilişki konusunda dikkatkli olunmalı sveh.kese büyüyebilirde dğerionu eritebilirde.

Benimde gozumden uyku akio amma uyuyamiyorum. Yarin iş var oof offff

Son düzenleme:
kız doktorun soylesede soylemesede sakın birlikte olma eşinle aman aman ben 3 ay bırlıkte olmıcam ne olur ne olmaz ... zaten eşimde kıyamaz :KK17:
1 aydr yapmıyoz zaten 3 ay daha yapmayız nolcakkii:KK52: adam kafayı yemese iyi:KK52:
ilk 3 ay ilişki konusunda dikkatkli olunmalı sveh.kese büyüyebilirde dğerionu eritebilirde.

hmm hayırlısı sağlıklısı olsun beklemekten başka bişi yokk tek olsun benm olsun:KK31:

Iyi geceler hamisler herkes iyidir insallah

Fatmacim benim bilgiler eksik kalmış tamamliyim canim yaş 28 ıstanbul ilk bebek sevgilerrr...

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

benimde bilgim eksik kalmış :) yaşım 26 fatmacım :)):KK16:

günaaaydın ağrısız sancısız bulantısız harika bir gün dilerim
pazartesileri hiç sevmem üstüne birde hava çok soğuk kahvaltı edemıyorum ama yıne de umutluyum bugünden krakere devam

Gunaydin guzel anneler umariim dulediguniz gibi bir gun gecirirsiniz. Agrasifmelek erkencisin bakiyorumda. Nasilsin.keyifler nasil. Caliskan aralik anneleri kaynatin bakalim hiziniza yetisilmiyor wallahi....

Gunaydin guzel anneler umariim dulediguniz gibi bir gun gecirirsiniz. Agrasifmelek erkencisin bakiyorumda. Nasilsin.keyifler nasil. Caliskan aralik anneleri kaynatin bakalim hiziniza yetisilmiyor wallahi....

günaydın canım çalışıyorum işteyim mesai 8de başlıyor. ben açıyorum topiği:)

X