2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bnmde ağrıdı kasıklarım belim geldm bi güzelll uyku çektik hemenn ohh gül anniş gülll miden bulanmaya başlasın gülemezsinn
hahahah varsın gülmeyeyım bebegım saglıklı olsunda kurban olsun annesı onu yaradana
kıyamam ayyy ben butun gun evdeyım zaten okulumda devamszlık sıkıntısı yok ıstersem gıtmıyorummm uzun bı sure gıtmemde zaten yatıcam dınlencem uyucam
sorma yaa bende cok uykucu oldum bu ara
:44:

ne okuyonz be evli barklı çoluklu çocuklu karılarr

Keşke bende bütün gün evde olsam Nasıl mutlu olurum anlatamam.Canım sen öğrencimisin ben müdür yardımcısıyım okulda gitmek zorundayım yani.Devamsızlık sıkıntım var

Keşke bende bütün gün evde olsam Nasıl mutlu olurum anlatamam.Canım sen öğrencimisin ben müdür yardımcısıyım okulda gitmek zorundayım yani.Devamsızlık sıkıntım var

anam aramızda müdür yardımcısı var hiçç belli etmiyodun yaa

hilbar boşwer okulu okulda neymişşş evde bebişini büyüt

hahah aynen ya hiçte belli etmio :)
kaçıncı sınıfsın Hilbar. çocukla zor olmucak mı :))

Niye kızzzz. Aslına bakarsan görsen beni hayatta mdr yrd demezsin demek konuşunca da anlaşılmıyoDaha önce bahsi geçmişti kız doğum izni muhabbetinde sen yoktun gerçi o vakit

Desene biz doğum iznine sen kayıt dondurmaya hııı Valla okul ders sınav çocukla zor olur hakket

iyi akşamlar sevgili anneler nasılsınız. çok kaynatmışsınız . benım bulantılar devam ediyor yiyorum çıkarıyorum aç karnına bile çıkarıyorum bugun tuvalate ve banyoya giden yollardaki halıları kalldırdık çünkü bazen yetişemıyorum birde onları temizlemekle uğraşamam. daha doğrusu eşime kıyamadım. kaldırdık. akşama doğru kendimi iyi hissettim mutfaağa gtım atıştırmalık bişeyler hazırladım yedik ve hala içimdeler. ama midem kaynıyor gibi hissediyorum. tatlı şeyler yemeyi seviyorum onlarda midem bulanmıyor. erkekmı olucak bebişim nedir.??

Niye kızzzz. Aslına bakarsan görsen beni hayatta mdr yrd demezsin demek konuşunca da anlaşılmıyoDaha önce bahsi geçmişti kız doğum izni muhabbetinde sen yoktun gerçi o vakit
bn yoktum sanırım hatrlamadım. müdür yardımcıları asabi sinirli olur bak tırstım şincik:26:

kız ne zor yaa bulantı bnmki okadar çok değil çok şükür bi geçen akşam çıkardım ama rahatladm çıkarınca.. ilaç fln vermedimi doktorun

Canım slm. Biz iyiyiz Umarım senin bulantılarda geçer diycem ama seninki daha sürecek galiba. Benimde canım tatlı çekiyo kızz Gerçi ben sık sık acıkıyom herbişeyi çekiyo sayılır:)) Canım mideni bulandırmayan ne varsa öyle beslen.Mesela muzu ezip sütle karıştırıp içebilirsin. Hatta buzlukta bekletirsen biraz dondurma kıvamı olur doğal doğal Yinede yemeye çalış az az bebiş için.

ya bnde hçç tatlı yiyemiyorum hçç çekmiyo canm soğudum resmen hep ekşi tuzlu şeyler yiyorum. bnmkide kız mı olcak ne cimcime biri kız biri erkek olsa ne güzel olur hee

bn yoktum sanırım hatrlamadım. müdür yardımcıları asabi sinirli olur bak tırstım şincik:26:

Açılın ben geliyommm Yok kız şeker gibiyim aslında bu aralar biraz asabiyim cidden ama hamilelik hormonları ve sigarayı bırakmam sanırım sebebi.Tam 3 hafta önce bugün öğrendim hamiş olduğumu ve tam 3 haftadır sigara içmiyom ama hala asabiyim

Amin insallah canim. Biliyorum ne niyetke soyledigini tabiki bende espiri yaptim cnm.evet dikkat ermdim csnim kafana takmazsan fazla kilo almaxsin bunu unutma rahat olmaya bak derim.
Evet kızlar :) Ben de aranıza katılıyorum sanırım :)

Hosgeldin canim. Ne guzel giderek cogaliyoruz masallah bize...

iyi bırakmışken bi daha başlamazsın artık inşaAllahh müdür yardımcısı hanım

ooo saygılar hocam

aynen yavrum hayat okuluna atılıyorum
hahah aynen ya hiçte belli etmio :)
kaçıncı sınıfsın Hilbar. çocukla zor olmucak mı :))
3 ama okumıcam dondurmama bıle gerek yok artık harç kalktığı için sadece sınavdan kalmıs gozukurum ... ama ben okulu bırakırım buyuk ıhtımalle cocukdan sonra kendı yerımı acmak işletmecilik yapmak ıstıyorum suan askıya aldım once cocuk sonra kariyer
Desene biz doğum iznine sen kayıt dondurmaya hııı Valla okul ders sınav çocukla zor olur hakket
hiiiiç kasamamm kendımı zatenn bıraktım okulu

Amin insallah canim. Biliyorum ne niyetke soyledigini tabiki bende espiri yaptim cnm.evet dikkat ermdim csnim kafana takmazsan fazla kilo almaxsin bunu unutma rahat olmaya bak derim.

Ah bi rahat olsam.Gerçi şu ilk 3 ay geçsin kocişimde yanıma gelsin havalar iyice ısınır yürüyüş ve yüzme düşünüyorum o zaman kontrollü gider sanırım abartmadıkça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…