hahahah varsın gülmeyeyım bebegım saglıklı olsunda kurban olsun annesı onu yaradanabnmde ağrıdı kasıklarım belim geldm bi güzelll uyku çektik hemenn ohhgül anniş gülll miden bulanmaya başlasın gülemezsinn
kıyamam ayyy ben butun gun evdeyım zaten okulumda devamszlık sıkıntısı yok ıstersem gıtmıyorummmMerhaba kızlar..
Takvim yapan, yeni gelen, heyecandan duramayan, bulantısı olan,bulantısı olmayan,gezen tozan güzel aralık anneleri nasılsınız.
Beni acayip uykuuuu bastırdııı. Offff nolcak bu uyku hali yarın okul da var puffffffffff
hahahah varsın gülmeyeyım bebegım saglıklı olsunda kurban olsun annesı onu yaradana
kıyamam ayyy ben butun gun evdeyım zaten okulumda devamszlık sıkıntısı yok ıstersem gıtmıyorummmuzun bı sure gıtmemde zaten yatıcam dınlencem uyucam
sorma yaa bende cok uykucu oldum bu ara :44:
hakketten kızlar ne okuyonuz yaww oturun evinizde :) ben çalışıyorum ama hani istifa etsem mi die düşünmüyor değilim :)))ne okuyonz be evli barklı çoluklu çocuklu karılarr
iyiyiz canım sen nasılsınnnnn? merakla büyük günü bekliyoruzzz...
benim ara ara kasıklarım agrıyor normal dimi. sonra hemen gecio
hakketten kızlar ne okuyonuz yaww oturun evinizde :) ben çalışıyorum ama hani istifa etsem mi die düşünmüyor değilim :)))
hahahahne okuyonz be evli barklı çoluklu çocuklu karılarr
hahahah varsın gülmeyeyım bebegım saglıklı olsunda kurban olsun annesı onu yaradana
kıyamam ayyy ben butun gun evdeyım zaten okulumda devamszlık sıkıntısı yok ıstersem gıtmıyorummmuzun bı sure gıtmemde zaten yatıcam dınlencem uyucam
sorma yaa bende cok uykucu oldum bu ara :44:
Keşke bende bütün gün evde olsam Nasıl mutlu olurum anlatamam.Canım sen öğrencimisin ben müdür yardımcısıyım okulda gitmek zorundayım yani.Devamsızlık sıkıntım var
hahah aynen ya hiçte belli etmio :)anam aramızda müdür yardımcısı var hiçç belli etmiyodun yaa
hilbar boşwer okulu okulda neymişşş evde bebişini büyüt
anam aramızda müdür yardımcısı var hiçç belli etmiyodun yaa
bn yoktum sanırım hatrlamadım. müdür yardımcıları asabi sinirli olur bak tırstım şincik:26:Niye kızzzz.Aslına bakarsan görsen beni hayatta mdr yrd demezsin demek konuşunca da anlaşılmıyo Daha önce bahsi geçmişti kız doğum izni muhabbetinde sen yoktun gerçi o vakit
iyi akşamlar sevgili anneler nasılsınız. çok kaynatmışsınız . benım bulantılar devam ediyor yiyorum çıkarıyorum aç karnına bile çıkarıyorum bugun tuvalate ve banyoya giden yollardaki halıları kalldırdık çünkü bazen yetişemıyorum birde onları temizlemekle uğraşamam. daha doğrusu eşime kıyamadım. kaldırdık. akşama doğru kendimi iyi hissettim mutfaağa gtım atıştırmalık bişeyler hazırladım yedik ve hala içimdeler.ama midem kaynıyor gibi hissediyorum. tatlı şeyler yemeyi seviyorum onlarda midem bulanmıyor. erkekmı olucak bebişim nedir.??
iyi akşamlar sevgili anneler nasılsınız. çok kaynatmışsınız . benım bulantılar devam ediyor yiyorum çıkarıyorum aç karnına bile çıkarıyorum bugun tuvalate ve banyoya giden yollardaki halıları kalldırdık çünkü bazen yetişemıyorum birde onları temizlemekle uğraşamam. daha doğrusu eşime kıyamadım. kaldırdık. akşama doğru kendimi iyi hissettim mutfaağa gtım atıştırmalık bişeyler hazırladım yedik ve hala içimdeler.ama midem kaynıyor gibi hissediyorum. tatlı şeyler yemeyi seviyorum onlarda midem bulanmıyor. erkekmı olucak bebişim nedir.??
bn yoktum sanırım hatrlamadım. müdür yardımcıları asabi sinirli olur bak tırstım şincik:26:
Amin insallah canim. Biliyorum ne niyetke soyledigini tabiki bende espiri yaptim cnm.evet dikkat ermdim csnim kafana takmazsan fazla kilo almaxsin bunu unutma rahat olmaya bak derim.Canım çok almışsın anlamında söylemedim. ideal almışsın.Hemde dikkat etmedin mi???Ne güzel ben dikkat etmesem en az 20 alırım galiba bünyem müsait.Ben 10-12 falan almak istiyom ama 14 alsam da üzülmem hem süper vermişsin. Darısı bizlerin başına canım.
Evet kızlar :) Ben de aranıza katılıyorum sanırım :)
Hosgeldin canim. Ne guzel giderek cogaliyoruz masallah bize...
Açılın ben geliyommmYok kız şeker gibiyim aslında bu aralar biraz asabiyim cidden ama hamilelik hormonları ve sigarayı bırakmam sanırım sebebi.Tam 3 hafta önce bugün öğrendim hamiş olduğumu ve tam 3 haftadır sigara içmiyom ama hala asabiyim
ooo saygılar hocamKeşke bende bütün gün evde olsam Nasıl mutlu olurum anlatamam.Canım sen öğrencimisin ben müdür yardımcısıyım okulda gitmek zorundayım yani.Devamsızlık sıkıntım var
aynen yavrum hayat okuluna atılıyorumanam aramızda müdür yardımcısı var hiçç belli etmiyodun yaa
3 ama okumıcam dondurmama bıle gerek yok artık harç kalktığı için sadece sınavdan kalmıs gozukurum ... ama ben okulu bırakırım buyuk ıhtımalle cocukdan sonra kendı yerımı acmak işletmecilik yapmak ıstıyorum suan askıya aldım once cocuk sonra kariyerhahah aynen ya hiçte belli etmio :)
kaçıncı sınıfsın Hilbar. çocukla zor olmucak mı :))
hiiiiç kasamamm kendımı zatenn bıraktım okuluDesene biz doğum iznine sen kayıt dondurmaya hıııValla okul ders sınav çocukla zor olur hakket
Amin insallah canim. Biliyorum ne niyetke soyledigini tabiki bende espiri yaptim cnm.evet dikkat ermdim csnim kafana takmazsan fazla kilo almaxsin bunu unutma rahat olmaya bak derim.