2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım ya üzülme benimde kardeşinde 11 aylikken kızı oda hamile kaldi şimdi oğlu 6 aylık oldu dünyaya gelen büyüyor beraber büyürler sonra rahat edersin

selam guzel anneler nasılsınız varmı haberler pıtpıtları duyan keseyı goren varmı bugun ? aramıza yenı katılan anne adyları ?

hayırlı olsun hosgeldın canım

oooh miis gibi olmuşş nede yakışmışş nasılsın günğn nasıl gecdı ?
canım saol iyiym de aklım bebişte keseyi görüp kalp atışını duymadan rahat uyku yok bana. gögüslerimin agrısı azaldı panik oldum inşallah iyidir bebişler. sen nasıl sabrediyorsun?

Bişey olmamıştır canım merak etme hamileliğini öğrenmeden önce yediğin içtiğin şeyler bebişe zarar vermezmiş

ben geldiimm nassılsınz taze hamişler bnm bulantılarım başladı çok feci.. midem bulanmıyo die kafama takıyodum bebişlerim annecim sen yeterki iste dediler bgn arkadaşıma gttm yolda fln hç bulanmadı oturuyom bulanıyo. eşim sana çekmiş bunlar gezmeyi seviyolar dio

canım saol iyiym de aklım bebişte keseyi görüp kalp atışını duymadan rahat uyku yok bana. gögüslerimin agrısı azaldı panik oldum inşallah iyidir bebişler. sen nasıl sabrediyorsun?
ben sabredıyo gıbımı gorunuyorummm ayyy öluyorum meraktan artık şu cuma gunu bı gelsınde rahatlıyım allahım öluyorum meraktan :18::18::18: hahahaah kız sesli guldurdun benı bizde bugun gezdık eşimle cok yoruldum kasıklarım hemen agrıdı eve geldım dınlenıyorum

bnmde ağrıdı kasıklarım belim geldm bi güzelll uyku çektik hemenn ohh gül anniş gülll miden bulanmaya başlasın gülemezsinn

Son düzenleme:
Merhaba kızlar..
Takvim yapan, yeni gelen, heyecandan duramayan, bulantısı olan,bulantısı olmayan,gezen tozan güzel aralık anneleri nasılsınız.
Beni acayip uykuuuu bastırdııı. Offff nolcak bu uyku hali yarın okul da var puffffffffff

iyi diyek iyi olalalım inşaAllahh.. uyu annesi uyuya uyuya büyüceksinz

iyiyiz canım sen nasılsınnnnn? merakla büyük günü bekliyoruzzz...
benim ara ara kasıklarım agrıyor normal dimi. sonra hemen gecio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…