Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum..aranızda izmirde oturan var mı?
Evet kızlar :) Ben de aranıza katılıyorum sanırım :) Çok mutluyum.
İlk bi iki gun çok düşündüm ama şimdi aslaa..Aldırırmıyım ne gunahı var..Ha kızıma bişi yapmışım ha ona :2: Minicikler içerde hiç bişiden haberleri yok..Nasıl bakıcaklar doğduğunda bebeğimin suratına bilmiyorum...İnsanın kendi anne babasının bunları demesi gerçekten kötü..Tmm kızımda ilk 20 gun yanımda kaldılar e noldu sonra herkes evine gitti ben baktım kızıma da..Bundada aynı olucak..Neymiş kafayı yermişim..offf
takvimi koydum :)))selam guzel anneler nasılsınız varmı haberler pıtpıtları duyan keseyı goren varmı bugun ? aramıza yenı katılan anne adyları ?
hayırlı olsun hosgeldın canımEvet kızlar :) Ben de aranıza katılıyorum sanırım :) Çok mutluyum.
oooh miis gibi olmuşş nede yakışmışş nasılsın günğn nasıl gecdı ?takvimi koydum :)))
canım saol iyiym de aklım bebişte keseyi görüp kalp atışını duymadan rahat uyku yok bana. gögüslerimin agrısı azaldı panik oldum inşallah iyidir bebişler. sen nasıl sabrediyorsun?hayırlı olsun hosgeldın canım
oooh miis gibi olmuşş nede yakışmışş nasılsın günğn nasıl gecdı ?
kıslar belki sacma gelıcek ama hamileligimi ögrenmeden önce misafirim gelmişti haşhaşlı poaça yapmıstım.
cok fazla olmasada birkac tane yemiş bulundum.bebege bir zararı olurmuki??
şimdi aklıma geldıde tedirgin oldum birden..
Kızlar Çarşamba gittiğimiz ilk kontrolümüz de dr verdi ilk resimimizi.Kızımın resimlerinden tecrubeliyim ama kesenin içindeki kuşu göremedim ben Bi şikayetin olmazsa 3 hafta sonra gel dedi.. Bu resim de 5+3 tük şimdi 5+6 Eki Görüntüle 685061
Sat 14 mart
mdt 19 aralık
ilk bebeğim
istanbul
hoşbulduk canımmmmmHoş geldin aramıza canım :))
ben sabredıyo gıbımı gorunuyorummm ayyy öluyorum meraktan artık şu cuma gunu bı gelsınde rahatlıyım allahım öluyorum meraktan :18::18::18:canım saol iyiym de aklım bebişte keseyi görüp kalp atışını duymadan rahat uyku yok bana. gögüslerimin agrısı azaldı panik oldum inşallah iyidir bebişler. sen nasıl sabrediyorsun?
hahahaah kız sesli guldurdun benı bizde bugun gezdık eşimle cok yoruldum kasıklarım hemen agrıdı eve geldım dınlenıyorumben geldiimm nassılsınz taze hamişler bnm bulantılarım başladı çok feci.. midem bulanmıyo die kafama takıyodum bebişlerim annecim sen yeterki iste dediler bgn arkadaşıma gttm yolda fln hç bulanmadı oturuyom bulanıyo. eşim sana çekmiş bunlar gezmeyi seviyolar dio
hoşbulduk canımmmmm
Amin canım İnşallahhhhhhhhayırlı olsn cnm en kısa zamnda pıt pıtları duyarsın inşaAllahh
ben sabredıyo gıbımı gorunuyorummm ayyy öluyorum meraktan artık şu cuma gunu bı gelsınde rahatlıyım allahım öluyorum meraktan :18::18::18:
hahahaah kız sesli guldurdun benı bizde bugun gezdık eşimle cok yoruldum kasıklarım hemen agrıdı eve geldım dınlenıyorum
Merhaba kızlar..
Takvim yapan, yeni gelen, heyecandan duramayan, bulantısı olan,bulantısı olmayan,gezen tozan güzel aralık anneleri nasılsınız.
Beni acayip uykuuuu bastırdııı. Offff nolcak bu uyku hali yarın okul da var puffffffffff
iyiyiz canım sen nasılsınnnnn? merakla büyük günü bekliyoruzzz...Merhaba kızlar..
Takvim yapan, yeni gelen, heyecandan duramayan, bulantısı olan,bulantısı olmayan,gezen tozan güzel aralık anneleri nasılsınız.
Beni acayip uykuuuu bastırdııı. Offff nolcak bu uyku hali yarın okul da var puffffffffff