Evet canım inşallah. Bir yandan kilo almak istemiyorum bir yandan da hemen göbüş çıksın istiyom:111:
Gunde kac litre su iciyorsunuz kizlar
ayy aslında en dogrusunu yapıyosun ben hemen havalara gırdım :26:Keseyi gorimde ole yapcam insallah :))
aynenEvet canım inşallah. Bir yandan kilo almak istemiyorum bir yandan da hemen göbüş çıksın istiyom:111:
aynen bende en az 1.5 litre ... sürekli tuvalete gitmek kötü oluyor :))ben 1,5 lt içme için çabalıyorum ancak zor içemiyorum
Gunde kac litre su iciyorsunuz kizlar
Canim saglik ocaklari ariyor. Hamileliginizi ogrendiklerinde. Beta hcg yaptirdiysan mutlaka saglik ocaklarina bildiriliyor ve ariyorlar
olsun canım Allahın izniyle bişey olmaz. ben 12 aydır bekliyorum bebişimi kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. bu ay çok şükür hamile oldugumu öğrendim biraz pimpirikli oldum :) keseyi görüm inşallah koyacam o hamilelik takvimini ahtım var :)ayy aslında en dogrusunu yapıyosun ben hemen havalara gırdım :26:
aynenhemen gobusum buyusun ama sadece gobusum buyusun ıstıyorum
arıyorlar canım. zaten kaydın vardır. onlar takip ediyor gebeliğimizi.Bak aradiklarini b8lmiyordum canim. Iyi oldu ogrendigim. Sagok canim. Ilkinde ben kendim gidip kaydolmustum.
Fredoom 14 kilonun 12 si gitti .2 dide haka bende canim :)
Canim goruceksin insallah keseyide bebisude pit pitlarida. Pozituf dusun iyi olsun hersey canim.Ne güzel. Bende keseyi görüp kalp atışlarını duyarsam çok rahatlıcam. Korkuyorum ister istemez :18::18:
Etrafımda çok arkadaşım var düşük yapan.
dogru dürüst sevinemiyorum bile.
Ya benimde başıma gelirse ne yaparım diye ?
Benim yumurtlama günüm 24 marttı. Benim hesabıma göre tam 3 haftalık. 3 gün öncede bta hcg 979,8 çıktı. doktor yeni gebelik kesenin görünmemesi normal dedi. 2 hafta sonra gel dedi.
Sizin değeriniz maşallah çok güzelmiş.
Allah ım ne olur bebişimi görebileyim.:26:
Cok dikkat etmedimde ondan :) 12si gitti 2 si hala bende canim. Hatira olduklari icin gozum gibi bskiyirum gitmesinler diye:))Hımm demek 2 ay yani ilk 3 ay kilo almamak önemli. Bende ilk 3 ay almak istemiyorum zaten ama topiklerde hep son 3 ay deli gibi yediklerinden sürekli aç olduklarından bahsetmişler benimde gözüm korktu açıkçası şimdi böyleysem sonra nolur halim diye. Çok takıyorum bu kilo olayını yaaa:18: Bebişim iyi beslensin ben fazla almayayım istiyorum ama o zamanda gönlümce hiçbişey yiyemeyecekmişim gibi geliyo.Yesem vücudum komple değişecek bi daha eski halime dönemezmişim gibi hissediyom.Offf çok takıyorum. Bebişim sağlıklı olsun gerisi boş ama bi türlü atamıyom kafamdan.Sen çok iyi almışsın nasıl başardın 14 kilo almayı şimdi verdinmi kilonu
Insallah canimkızlar işallah bu sayfada hepimiz zamn gecdıkce göbüşlerimizin resımlerınıde paylasırız :26:
cok haklısın bende 2 ay once bı düşük yaşadım ... ama allahım hemen bi kere daha nasip etti ama onda deger 30un uzerıne bıle cıkamadı... 4 haftalıkken dustu üzerine bi kere adet oldum dahada olmadım hamile kaldım işallah bu sefer sorun cıkmaz gecmıs olsun sana da canım benım cok zor bılıyorum acısı hala taze bendeolsun canım Allahın izniyle bişey olmaz. ben 12 aydır bekliyorum bebişimi kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. bu ay çok şükür hamile oldugumu öğrendim biraz pimpirikli oldum :) keseyi görüm inşallah koyacam o hamilelik takvimini ahtım var :)
cok haklısın bende 2 ay once bı düşük yaşadım ... ama allahım hemen bi kere daha nasip etti ama onda deger 30un uzerıne bıle cıkamadı... 4 haftalıkken dustu üzerine bi kere adet oldum dahada olmadım hamile kaldım işallah bu sefer sorun cıkmaz gecmıs olsun sana da canım benım cok zor bılıyorum acısı hala taze bende
Cok dikkat etmedimde ondan :) 12si gitti 2 si hala bende canim. Hatira olduklari icin gozum gibi bskiyirum gitmesinler diye:))
işalllaaaaaaaaaaaaaaaaaahBenimde 30u geçmemiş ti ilk hamileligimde. Kismet insallah bu sefer kucagimiza aliriz
işalllaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Evet kızlar :) Ben de aranıza katılıyorum sanırım :) Çok mutluyum.
hayırlı olsun canım sağlıkla kucagımıza alırız inşallahEvet kızlar :) Ben de aranıza katılıyorum sanırım :) Çok mutluyum.