aysunnn
aysu ısmı harıkaa ... ama duru daha guzellllllllllllllllllllll cok cici bi isimmmmm...
ben ıyıyımm Aralla sabah savaş halndeydıkkk kahvaltısını ağzına sokuyorum halaa.. gel gel gell 15 kere gel dedım gelmedı
wii den ayrılamıyor tenis oynuyorrr
bende bır bağırdım hemen geldı
sofrada annecim şu bağırmandan hıc hoşlanmıyorum dedi ve o an dudağını büzüp agladııııı
içim cızzzzzzz etti ama benı cok delırtıo sofrdakıler soguyorr.. gel oğlum hadı oğlum demekten ımanım gevrıoooo
oğlum cok zorluyorsun sabrımı dedım ozur dıledı tamam sorun yok dedım bu seferde gülme krızıne gırdık
cunku bnm taklıdımı yapıp bebek gıbısın annecım dedı :)))
yazdıklarını okudum bu aradaa 7 sene tatılsızz canım sen bu seneyı nolur degerlendırr... senınde koçanında ıhtıyacı vardır muhakkak
hem 3. dogucak valla hıc gıdemıceksın yaa..
tazelen gel soyleee ohh misss ascıkta bronzlaşırsın tamam ıştee
utu partınız süper gecmısss maşallah kızlarrrrellerınıze saglıkkkkk
benim bebiş kasıklarda hala oradan tekmeliyo bigün çıkar inş diye umut ediyorum. yoksa erken doğum tehlikem var ve normal doğum yapamayacağım böyle olursa. daha da kötüsü hala kendime düzgün bi doktor bulamadım.
benim bebiş kasıklarda hala oradan tekmeliyo bigün çıkar inş diye umut ediyorum. yoksa erken doğum tehlikem var ve normal doğum yapamayacağım böyle olursa. daha da kötüsü hala kendime düzgün bi doktor bulamadım.
Çalıışşş uleyyyynnnbi yandan ders çalışıp bi yandan size bakıyorum kalırsam sizin yüzünüzden
teşekkürler kızlar...
Ay Allaha a şükür kimseyi kırmadım inşallah bilmeden incitmemişimdir kimseyi evdende çıkmıyorum kı ..
ama içimde kötü bi his var
tövbe tövbeee
birde ben ne zaman dişim düşse fln kötü bişey olur ama bunu hayal meyal hatırlıyorum
kucuk boy bır bardağım var bnm su bardağı gıbı onla aral su ıcer
annem vermıstı o bardakları
o kırılmıştı rüyamda
Allahım hayırlara çıkarsın ınşallahhhhh
Tatlm ben göbek deliği hizasinin sag alt tarafinda pıtırtısını hissettim bugünarkadaşlar bebişinizi nerede hissediyorsunuz? yukarı çıktı mı bebişler?
benim zaten aşağıda da sizleri merak ettim.:26:
canım bebeğim zaten 2 haftadır oynuyo tekmeliyo dönüyo.kasıkta sancılanma bende de oluyo ama bebek hareketleri daha başka. bebek hareket ederken ağrı sancı hissetmiyorsun ya da bende öyle.zaten hissetmeye başlayınca ayırt edebileceksin. gaz hareketlerinden biraz daha başka hareketlenmeler.kasıkta olduğunu yada göbekte olduğunu nasıl anlıyorsunuz canım bana anlatırmısın ben çok bilinçsizim kendimi dinlıyorum ama sizin söyledikleriniz gibi anlamıyorum dün özlem heveslendirdi beni benimde kasıkta (ki ben perşembe 19. haftam bitecek) küçük sancılanma batma oluyo r ama bu canımı acıtıyor anneme ablama sordum anlam veremediler. özlem benımde öyle oluyor bebek hareketi dedi. bende dün sevindim ama akşam da inanılmaz acıttı. kısa sürdüğü için bir zararı yok. doktoru aramadım 3 gün sonra gidicem.
kızlar bu konuda sizi sıkıyorssam kusuruma bakmayın çok merak ediyorum bi anlatıverin bana
canım bebeğim zaten 2 haftadır oynuyo tekmeliyo dönüyo.kasıkta sancılanma bende de oluyo ama bebek hareketleri daha başka. bebek hareket ederken ağrı sancı hissetmiyorsun ya da bende öyle.zaten hissetmeye başlayınca ayırt edebileceksin. gaz hareketlerinden biraz daha başka hareketlenmeler.
rica ederim... zannetmiyorum kötü olduğunu çünkü çoğumuzda var öyle sancılanmalar. yine de doktorun en doğrusunu söyleyecektir. sen içini ferah tut canımbenımkıler başka birşey o halde canım. teşekkür ederim anlattığın için inşallah kötü birşey değildir bu küçük sancılar.
Esra ; çağan a gecmiş olsun mikrop mu kaptı acep ya cocuk
Yazın keyfini çıkaramadı bi kıyamam
Öp kokla yerimize
Acil şifalar diliyorum
ben araniza yeni katildim yurtdisinda yasiyorum 18 haftalik hamileyim oruc tutan varmi ben bugun oruc tutmayi denedim saat 11 kadar hersey yolundaydi fakat suan kendimi halsiz hissediyorum mide bulantisida var doktoru aradim kesin bir sey soylemiyor orucunu bozman icin seni mecbur edemem ama yemek yemen bebek icin daha iyi olur diyor kararvveremedim saat 22 ye kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum sizce ne onerirsiniz :-(
herkese selamlar kızlar.. benimde bebek hep sol kasığımda... orası taş gibi oluyor ordan anlıyorum..
ben en son 19 haziranda gitmiştim.. bi daha ne zaman gitmreliyim dr. a
kızlar merhaba bir sorum olacak. 4 lü test sonucumda etnik köken: beyaz yazıyor. bu ne anlama geliyor bilen var mı?
bebeğin pamuk gibi olacak diyor.ırk anlamında canım kumral yada sarısın anlamındadır. yani asya gibi şeyler de yazıyormuş bazılarında çekik gözlülerde falan
selam kızlar ben ve cimcimem iyiyiz çok şükür. Artık kıpırtılarınıda hissetmeye başladım. ama baya aşağıda hissediyorum.
çok güzel bir duygu o hareket ettikçe içimde kelebekler uçuşuyor sanki. çok mutlu oluyorum.
yanlız mide bulantılarım hala devam ediyor. öğürmelerim geçmedi. kızım benim cimcimem sana kavuşacağım günü iple çekiyorum
herkese selamlar kızlar.. benimde bebek hep sol kasığımda... orası taş gibi oluyor ordan anlıyorum..
ben en son 19 haziranda gitmiştim.. bi daha ne zaman gitmreliyim dr. a