Kızlar bana dua edin ne olur sıkıntı bitmiyor bitmiyor ben bittim kendimi öldüresim var.5yıl olmadı keşke yine olmasaydı bebeğim bu kadar üzüntüye açlığa sakat olucak die korkuyorum nasıl bakıcam ona ben.ne olur içtenlikle dua edin ferahlayalımölücem kahrımdan benim dualarım kabul olmuyor belki sizinki olur.
heeeeeey toparlarmısın kendini, bak benimde 4 sene olmadı çocuğum çok şükür şimdi tedaviyle hamile kaldım, Allah seni unutmamışki sen dua et diye bazı sıkıntıları veriyor, ben sırf bebeğime zarar gelecek diye sinirlerimi aldırmış gibiyim, söylemesi kolay diyeceksin ama emin ol hepimiz birtakım sıkıntıları yaşıyoruz, bazen eşimizle bazen ailelerle, bazen işte, çoğu zamanda sağlık sorunlarıyla , ama şükürler olsun Allah bize bebek gibi bir mucizeyi nasip etti, kendini bukadar hırpalayıp sorunlu bir çocuğun olmasını istemiyorsan lütfen üzmemeye çalış kendini, duadır bizlerin ilacı darda kalanların, demekki sen güçlü bir kadınsınki Allah sana bu sıkıntıları veriyor Güçlü olmasan kaldıramayacağın yükü vermez RabbimKızlar bana dua edin ne olur sıkıntı bitmiyor bitmiyor ben bittim kendimi öldüresim var.5yıl olmadı keşke yine olmasaydı bebeğim bu kadar üzüntüye açlığa sakat olucak die korkuyorum nasıl bakıcam ona ben.ne olur içtenlikle dua edin ferahlayalımölücem kahrımdan benim dualarım kabul olmuyor belki sizinki olur.
Canım ben Altan Bey e gidiyorum ve cok memnunum.. 2 li testimi de o yaptı temmuz sonunda da detaylı usg için gidecegim
çok şükür iyiyiz canım. bebiş içerde tekme antremanı yapıypr sanırım. baya hareketli bugün maşallah. dün 4 lu test çıktımı almak için hastaneye gitmiştim. etnk köken kısmında beyaz yazıyor ne demek acaba bilgin var mı bu konuda.
aral ve sende iyisinizdir umarım. bebişe iyi bak annesi.
benim kızımda yukarda canım sağlık ocagındaki ebe de yukarda dedi midemi rahatsız ediyo şimdiden
Allah razı olsun canım. hiç zoruna gitmesin tutsanda kusunca bozulacak yine yapacak bişeyin yok daha sonra tutarsın inşallah. hem o zaman da herkes yiyiyo olacak sen oruç tutacaksın. üzülme canımacıktımda midem kötüleşiyo cok kötü kusuyorum o yüzden... orucunuda allah kabul etsin canım benım amma herkez oruc bendegılm ya cook zoruma gidiyor vallah yaa
öyle deme canım. hiç bir dua karşılıksız kalmaz. ya bi günahına kefaret olur, ya kabul olur ya da sana sevap olarak yazılır. sen endişelenme bizde dua ederiz ama Allah seni görüyo senin durumunu senden daha iyi biliyo elbet hakkında hayır neyse onu verecek. sen dua etmeye devam et. Rabbim ferahlık versin hayırlısıyla dualarını kabul etsin inşallah. isyan etme elbet hakkında hayır olacaktır canım Allah yardımcın olsun.Kızlar bana dua edin ne olur sıkıntı bitmiyor bitmiyor ben bittim kendimi öldüresim var.5yıl olmadı keşke yine olmasaydı bebeğim bu kadar üzüntüye açlığa sakat olucak die korkuyorum nasıl bakıcam ona ben.ne olur içtenlikle dua edin ferahlayalımölücem kahrımdan benim dualarım kabul olmuyor belki sizinki olur.
Kızlar takıntılı değilim eşimlede sıkıntılarım var üzüldüğüm o değil inanın ben utanıyorum anlatmayaelektiriğim kesik doğalgaz kesik 3 aydır şimdi bügünde haciz memurları geldi bilgisayarı aldılar ev sahibi geldi borç borç eşimin akılsızlığından babamın emekli parasında almış bankadan 10 binlira adam ödeyip emekli olacaktı.boşanıcaktım ama babam üstüme yürüdü duramadım annemde döndüm ve nefesim kesiliyor nefes alamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum nereye gibiyim napiyim şeytana uymaktan korkuyorum akıl verin kızlar ne yapıtım ben deliricem.
oo senin durum gerçekten kötü görünüyor, Allaha sığın canım ya, şu sıkıntaları duyup da sana üzülme demek gerçekten çok saçma olur, bak bizlerde sana dua ediyoruz, Allah sana çıkar yol vversin insallah, eşine de akıl fikir versin, ailen sana hemen boşan demez tabiki sonuçta birde çocuk var ortada, sabredebildiğin kadar sabret insallah bir düzen alırKızlar takıntılı değilim eşimlede sıkıntılarım var üzüldüğüm o değil inanın ben utanıyorum anlatmayaelektiriğim kesik doğalgaz kesik 3 aydır şimdi bügünde haciz memurları geldi bilgisayarı aldılar ev sahibi geldi borç borç eşimin akılsızlığından babamın emekli parasında almış bankadan 10 binlira adam ödeyip emekli olacaktı.boşanıcaktım ama babam üstüme yürüdü duramadım annemde döndüm ve nefesim kesiliyor nefes alamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum nereye gibiyim napiyim şeytana uymaktan korkuyorum akıl verin kızlar ne yapıtım ben deliricem.
Kızlar takıntılı değilim eşimlede sıkıntılarım var üzüldüğüm o değil inanın ben utanıyorum anlatmayaelektiriğim kesik doğalgaz kesik 3 aydır şimdi bügünde haciz memurları geldi bilgisayarı aldılar ev sahibi geldi borç borç eşimin akılsızlığından babamın emekli parasında almış bankadan 10 binlira adam ödeyip emekli olacaktı.boşanıcaktım ama babam üstüme yürüdü duramadım annemde döndüm ve nefesim kesiliyor nefes alamıyorum ne yapacağımı bilmiyorum nereye gibiyim napiyim şeytana uymaktan korkuyorum akıl verin kızlar ne yapıtım ben deliricem.
canım ilk bebekte hareketler daha geç hissediliyo. sende bi sıkıntı yok yani. bebeğin aşağıda olması şöyle sorun bebeğin eşi yani plasenta aşağıdaysa sorun olabiliyo ama çoğunlukla o da yukarı çıkıyo. bana 13. haftada aşağıda demişti. yani varsa zaten doktorun sana söylerdi. böyle bi durumda hemen söylüyolar zaten dikkatli olmak için sen endişelenme.memnunsun demek iyi bari çok sevindim bende biraz araştırınca beylikdüzüne yakın en iyisi altan beymış.bende detaylı usg için gidicem ağustos 2.hafta 1 ay snra tam olarak 24.haftada gitmek istiyorum o zamaan tum organlar oluşuyormuş.
ya kızlar nasıl hissediyorsunuz ben hala bebişi hissetmiyorum bu anormal bir durum mu yoksa bir sorun olmasın.nasıl oluyor hareketleri.
bide bebişin aşağıda yukarıda olduğunu nerden anlıyorsunuz .bana anlatırmısınız.aşağıda olması sorun mu 2 hafta snra doktora gidicem doktora aşağıda mı yukarıda mı sorsam bilmişlik mi olur
memnunsun demek iyi bari çok sevindim bende biraz araştırınca beylikdüzüne yakın en iyisi altan beymış.bende detaylı usg için gidicem ağustos 2.hafta 1 ay snra tam olarak 24.haftada gitmek istiyorum o zamaan tum organlar oluşuyormuş.
ya kızlar nasıl hissediyorsunuz ben hala bebişi hissetmiyorum bu anormal bir durum mu yoksa bir sorun olmasın.nasıl oluyor hareketleri.
bide bebişin aşağıda yukarıda olduğunu nerden anlıyorsunuz .bana anlatırmısınız.aşağıda olması sorun mu 2 hafta snra doktora gidicem doktora aşağıda mı yukarıda mı sorsam bilmişlik mi olur
eşin aldığı maaşı ne yapıyor hevuk cumm ?
neden böyle oldu..
hamıle kalmadan once boşanmak ıstedın sanırım .. ve baban o donemdemı ustune yurudu..
ya cok kızıyorum böyle seylere.. kızın mutsuzda senın onun arkasında kararlarına saygılı bısekılde durmaktan başka yapabılıcegın sey yok bence.. keşke babanda bunu yapsaydı zamanında..
şuan nerdesın sen annendemısın peki?
canım ilk bebekte hareketler daha geç hissediliyo. sende bi sıkıntı yok yani. bebeğin aşağıda olması şöyle sorun bebeğin eşi yani plasenta aşağıdaysa sorun olabiliyo ama çoğunlukla o da yukarı çıkıyo. bana 13. haftada aşağıda demişti. yani varsa zaten doktorun sana söylerdi. böyle bi durumda hemen söylüyolar zaten dikkatli olmak için sen endişelenme.
canım toxoplasma tahlili yaptırdınmı? toxo su negatif çıkanlara doktor kediden çiğ etten uzak durmasını söylüyor, kedinin pisliğinde varmış daha çok mikrop gerçi, birde daha önce bir yerde okumuştum, evde kedi besleyenlere aşılarını yaptırın ve kedinin kumunu başkası değiştirsin demişti doktor, sen yinede doktorunu ara tabi, umarım sorun yokturhanımlar selam geçen bir akrabamız da kaldık evde de kedi vardı kolu tırmaladı ve ıssırdı ama iğne başı kadar (bütün aşıları var bu arada) bugünde komşum gördü çizikleri beni korkuttu hemen doktorunu ara felan dedi git hemen baksın dedi bu kadar pimpirik olmak istemiyorum sizce?
valla canım bilemiyorum ama ben zayıfım kasıklarımda hafif bi tümsek var zaten bebekte hep oralarda hareket ediyo. ancak böyle tarif edebilirim. zaten yakında sen de bebişinin hareketlerini hissetmeye başlayınca anlarsın.sağol cnm 16.haftada tam 2 hafta önce gittim doktora öyle bir durum olsa soylerdı haklısın tatilede göndermezdi izin verdi gittim geldim sonuçta .ayy bende sizin gibi bebişimi artık hissetmek istiyorum.bazen oturduğum yerden kalkarken kasıklarımda ağırlık hissediyorum acaba hala aşağıda mi bebiş.kalp dinleme cihazı var bende onla dinlerken kasıklardan dinliyorum mesela o zaman daha aşağıda mi demek oluyr.
sağol cnm 16.haftada tam 2 hafta önce gittim doktora öyle bir durum olsa soylerdı haklısın tatilede göndermezdi izin verdi gittim geldim sonuçta .ayy bende sizin gibi bebişimi artık hissetmek istiyorum.bazen oturduğum yerden kalkarken kasıklarımda ağırlık hissediyorum acaba hala aşağıda mi bebiş.kalp dinleme cihazı var bende onla dinlerken kasıklardan dinliyorum mesela o zaman daha aşağıda mi demek oluyr.