2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
yaaa bastırıom ztn...
Sen anneme bakma musticm,bakkk benim kk'dan gebişş bacılarımın hepsi yüzüorr
bişeee olmazz..tmm ben ayaklarımı sokarım azck güneş ve deniz göriim yeter diorm:KK1::KK1:
Bir de benimkinin annesi babası hiç tatile götürmemiş bunları,yüzme bilmiyor yani ondan da denize
pek hevesli değil anlıcan ama biz giderdik herzaman genelde balıkesir-akçay'a çook özledim çokkkk:KK16:

Ayyy memleketimi seven birini daha buldum canımmmm :KK3:
Neresine gidiyosun akçayın bende hep ordayım heryaz gerçi bu yaz eşim izin alabilirse gidicez bi haftalığına onun dışında tatil yok bizee :KK37: çok özledim oralarııı :2:

Bu arada kızlar şöööööyle bi bakıp çıkmaya geldim öpüyorum sizleri akşama iftara misafirlerim var annemler kardeşim eşi fln şimdi kızımla ve oğluşumla markete gidiyoruz bişeyler alcaz daha ortalığıda toplucam silcem süpürcem bugün yandım ki ne yandımmm belim ve sol kqlçam yoruldummu çok ayakta kqldımmı anında ağrıyo akşamada böle bi durumda olcam kesin görüşürüz kaçabilirsem iş arasında gelirimmm annişlerr :KK55::KK49:

arkadaşlar size bir sorum olacak ben dün oruç tuttum akşama kadar normaldim iftar edecek zaman çok acıktığım halde zar zor birkaçbirşey yedim daha sonra onuda istifra ettim gece de az yiyorum oyüzden akşam yemek istemiştim ama olmuyo bugün tutmadım yarın tutuyammı sizce akşamları yemek yemede sıkıntım var işte

ben araniza yeni katildim yurtdisinda yasiyorum 18 haftalik hamileyim oruc tutan varmi ben bugun oruc tutmayi denedim saat 11 kadar hersey yolundaydi fakat suan kendimi halsiz hissediyorum mide bulantisida var doktoru aradim kesin bir sey soylemiyor orucunu bozman icin seni mecbur edemem ama yemek yemen bebek icin daha iyi olur diyor kararvveremedim saat 22 ye kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum sizce ne onerirsiniz :-(
canım eğer kendini çok kötü hissediyorsan boz elinde değil sonuçta. ama bebişe 1 günde bişey olmaz. senin için sıkıntı olur.yapamayacak gibiysen boz sonra kaza edersin

arkadaşlar size bir sorum olacak ben dün oruç tuttum akşama kadar normaldim iftar edecek zaman çok acıktığım halde zar zor birkaçbirşey yedim daha sonra onuda istifra ettim gece de az yiyorum oyüzden akşam yemek istemiştim ama olmuyo bugün tutmadım yarın tutuyammı sizce akşamları yemek yemede sıkıntım var işte
akşamları yemek yiyemiyorsan tutma bence sonra tutarsın kendini zorlama. bende dün oruç tuttum çok iyi geçti akşamda iyi yedim ama yinede çok yüklenmek istemedim. bugün tutmadım. bugün bol yiyip yarın yine tutmayı düşünüyorum. istersen sende öyle yap ama akşamları hiç yiyemiyorsan kendini zorlama canım cevaz var sonuçta.

kızlar merhaba bir sorum olacak. 4 lü test sonucumda etnik köken: beyaz yazıyor. bu ne anlama geliyor bilen var mı?

canım beyaz köken avrupa lılara benzeyen kökenmiş bebek sarı beyaz oluyormış benimki de beyaz çıktı eşimle benim çocukluklarımızx sarı. eşim renkli gözlü .. sizde nasıl renk durumu

$Koton-Ole-i-ekli-Elbise_0.jpg

kızlaar nasılll sizce???
öğlen baktım yemek arasında kotonda alsammıı kararsızım herzaman olduğu gibi:KK1:

canım hoşgeldin. eğer senin sağlığını dolayısıyla bebeğini de etkileyecek derecede kötüysen kaza edersin orucunu ben tutmuyorum fena olurum diye. kaza orucu yapıcaz mecburen
canım eğer kendini çok kötü hissediyorsan boz elinde değil sonuçta. ama bebişe 1 günde bişey olmaz. senin için sıkıntı olur.yapamayacak gibiysen boz sonra kaza edersin
cevaplariniz icin tesekurler orucumu bozamadim ama yarin tutacagimi sanmiyorum dusuk tansiyon sorunu var birde oruc eklenince yerimden kalkamiyorum

Son düzenleme:
slm bayanlar oruc tutan varmı nasıl geciyo bana eşim yemin etırdı tutamıyorum bu yüzden yaaa...

slm bayanlar oruc tutan varmı nasıl geciyo bana eşim yemin etırdı tutamıyorum bu yüzden yaaa...
ben dün tuttum canım çok iyi geçti susamadım da acıkmadım da. iftara kadar bebişte oynayıp duruyodu. oda iyiydi yani. ama zayıfım diye çok zorlamayayım dedim kendimi bugün tutmadım. yarın yine tutacağım. ama hiç sıkıntı yaşamadım. hamile değilken tuttuğumda daha kötü oluyodum. Allah yardım ediyo gerçekten.
senin eşin neden yemin ettirdi ki?
gerçi bizimkilerde eşim kayınvalidem kıyametleri koparıyolar ama ben kendimi dinliyorum açıkçası bedenim ne derse o artık
:KK1:

akşamları yemek yiyemiyorsan tutma bence sonra tutarsın kendini zorlama. bende dün oruç tuttum çok iyi geçti akşamda iyi yedim ama yinede çok yüklenmek istemedim. bugün tutmadım. bugün bol yiyip yarın yine tutmayı düşünüyorum. istersen sende öyle yap ama akşamları hiç yiyemiyorsan kendini zorlama canım cevaz var sonuçta.

teşekkür ederim cevabın için

ben dün tuttum canım çok iyi geçti susamadım da acıkmadım da. iftara kadar bebişte oynayıp duruyodu. oda iyiydi yani. ama zayıfım diye çok zorlamayayım dedim kendimi bugün tutmadım. yarın yine tutacağım. ama hiç sıkıntı yaşamadım. hamile değilken tuttuğumda daha kötü oluyodum. Allah yardım ediyo gerçekten.
senin eşin neden yemin ettirdi ki?
gerçi bizimkilerde eşim kayınvalidem kıyametleri koparıyolar ama ben kendimi dinliyorum açıkçası bedenim ne derse o artık
:KK1:

acıktımda midem kötüleşiyo cok kötü kusuyorum o yüzden... orucunuda allah kabul etsin canım benım amma herkez oruc bendegılm ya cook zoruma gidiyor vallah yaa

kızlar ben halsizlikten ölücem ya tansiyonum sürekli düşük . hiç bir iş yapamıyorum :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

bir sürü işim var evde değildim 3 haftadır ev almış başını gidiyo ooooffff oooffffff :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Kızlar bana dua edin ne olur sıkıntı bitmiyor bitmiyor ben bittim kendimi öldüresim var.5yıl olmadı keşke yine olmasaydı bebeğim bu kadar üzüntüye açlığa sakat olucak die korkuyorum nasıl bakıcam ona ben.ne olur içtenlikle dua edin ferahlayalım :KK43: ölücem kahrımdan benim dualarım kabul olmuyor belki sizinki olur.

Kızlar bana dua edin ne olur sıkıntı bitmiyor bitmiyor ben bittim kendimi öldüresim var.5yıl olmadı keşke yine olmasaydı bebeğim bu kadar üzüntüye açlığa sakat olucak die korkuyorum nasıl bakıcam ona ben.ne olur içtenlikle dua edin ferahlayalım :KK43: ölücem kahrımdan benim dualarım kabul olmuyor belki sizinki olur.

ne oldu...:KK53:
eşinle mi ilgiliiii
bebeğe bir şey olmaz mrk etme ama sıkıntını hisseder asabi bi bebek olabilir..

canım nolduu yaaa:26:

kızlar ben halsizlikten ölücem ya tansiyonum sürekli düşük . hiç bir iş yapamıyorum :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

bir sürü işim var evde değildim 3 haftadır ev almış başını gidiyo ooooffff oooffffff :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

sakın haa birden işe dalma.. yavaş yavaş yap
kendımızı helak edıyoruz sonra pertttt :KK37:
ben dun cokkkkkkkk yorulmuşum aksam 22 ,30 da bi uyudum sabaha kadar
parold aiçtim başım catlıoduu ama bugun hala ağrıyor
ve ben cocugu havuza ındırmektı ev ısıydı veee birazdan mutfaktı derken yıne helak olcam

Kızlar nasıl ama :KK9:

Eklentiler

• $390077_394209444023592_1453790799_n.jpg
    $390077_394209444023592_1453790799_n.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $1012105_396664523778084_1723529124_n.jpg
    $1012105_396664523778084_1723529124_n.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $1006009_401802859930917_1044929598_n.jpg
    $1006009_401802859930917_1044929598_n.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 45
Kizlardun ve bugun sag diz kapagim agriyor neden avaba ya daha dogrusu sizliyor :KK43: hic bole bisey yasamadim. Hamilelikle alakali olabilr mi?

Kiloyla alakalı benim bildiğim :KK1:
Hızlı kilo aldıysan ondan olabilir. Yada kalsiyumu yeterince almıyorsundur.

Hevukcum sorunun neyse inşallah biran önce rahata erersin. Allah dağına göre kar verirmiş. Sen bu sorunların üstesinden gelebilecek güçtesindir eminim. Sadece hamilelik hormonları bizi biraz zorluyor. :
O ne demekmiş kendimi öldüresim var falan. Allahın gücüne gider şu mübarek günde. Toparlan sakin kafayla düşün masum bir can taşıyorsun :KK16:

Son düzenleme:
X