- 30 Ekim 2008
- 607
- 0
yaaa bastırıom ztn...
Sen anneme bakma musticm,bakkk benim kk'dan gebişş bacılarımın hepsi yüzüorr
bişeee olmazz..tmm ben ayaklarımı sokarım azck güneş ve deniz göriim yeter diorm
Bir de benimkinin annesi babası hiç tatile götürmemiş bunları,yüzme bilmiyor yani ondan da denize
pek hevesli değil anlıcan ama biz giderdik herzaman genelde balıkesir-akçay'a çook özledim çokkkk
ayy soldaysa kızdırr o :)
bastan berı soldamı hıssettınnn
ne zmn cınsıyetı bellı olcakk
canım eğer kendini çok kötü hissediyorsan boz elinde değil sonuçta. ama bebişe 1 günde bişey olmaz. senin için sıkıntı olur.yapamayacak gibiysen boz sonra kaza edersinben araniza yeni katildim yurtdisinda yasiyorum 18 haftalik hamileyim oruc tutan varmi ben bugun oruc tutmayi denedim saat 11 kadar hersey yolundaydi fakat suan kendimi halsiz hissediyorum mide bulantisida var doktoru aradim kesin bir sey soylemiyor orucunu bozman icin seni mecbur edemem ama yemek yemen bebek icin daha iyi olur diyor kararvveremedim saat 22 ye kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum sizce ne onerirsiniz :-(
akşamları yemek yiyemiyorsan tutma bence sonra tutarsın kendini zorlama. bende dün oruç tuttum çok iyi geçti akşamda iyi yedim ama yinede çok yüklenmek istemedim. bugün tutmadım. bugün bol yiyip yarın yine tutmayı düşünüyorum. istersen sende öyle yap ama akşamları hiç yiyemiyorsan kendini zorlama canım cevaz var sonuçta.arkadaşlar size bir sorum olacak ben dün oruç tuttum akşama kadar normaldim iftar edecek zaman çok acıktığım halde zar zor birkaçbirşey yedim daha sonra onuda istifra ettim gece de az yiyorum oyüzden akşam yemek istemiştim ama olmuyo bugün tutmadım yarın tutuyammı sizce akşamları yemek yemede sıkıntım var işte
kızlar merhaba bir sorum olacak. 4 lü test sonucumda etnik köken: beyaz yazıyor. bu ne anlama geliyor bilen var mı?
canım hoşgeldin. eğer senin sağlığını dolayısıyla bebeğini de etkileyecek derecede kötüysen kaza edersin orucunu ben tutmuyorum fena olurum diye. kaza orucu yapıcaz mecburen
cevaplariniz icin tesekurler orucumu bozamadim ama yarin tutacagimi sanmiyorum dusuk tansiyon sorunu var birde oruc eklenince yerimden kalkamiyorumcanım eğer kendini çok kötü hissediyorsan boz elinde değil sonuçta. ama bebişe 1 günde bişey olmaz. senin için sıkıntı olur.yapamayacak gibiysen boz sonra kaza edersin
ben dün tuttum canım çok iyi geçti susamadım da acıkmadım da. iftara kadar bebişte oynayıp duruyodu. oda iyiydi yani. ama zayıfım diye çok zorlamayayım dedim kendimi bugün tutmadım. yarın yine tutacağım. ama hiç sıkıntı yaşamadım. hamile değilken tuttuğumda daha kötü oluyodum. Allah yardım ediyo gerçekten.slm bayanlar oruc tutan varmı nasıl geciyo bana eşim yemin etırdı tutamıyorum bu yüzden yaaa...
akşamları yemek yiyemiyorsan tutma bence sonra tutarsın kendini zorlama. bende dün oruç tuttum çok iyi geçti akşamda iyi yedim ama yinede çok yüklenmek istemedim. bugün tutmadım. bugün bol yiyip yarın yine tutmayı düşünüyorum. istersen sende öyle yap ama akşamları hiç yiyemiyorsan kendini zorlama canım cevaz var sonuçta.
ben dün tuttum canım çok iyi geçti susamadım da acıkmadım da. iftara kadar bebişte oynayıp duruyodu. oda iyiydi yani. ama zayıfım diye çok zorlamayayım dedim kendimi bugün tutmadım. yarın yine tutacağım. ama hiç sıkıntı yaşamadım. hamile değilken tuttuğumda daha kötü oluyodum. Allah yardım ediyo gerçekten.
senin eşin neden yemin ettirdi ki?
gerçi bizimkilerde eşim kayınvalidem kıyametleri koparıyolar ama ben kendimi dinliyorum açıkçası bedenim ne derse o artık
Kızlar bana dua edin ne olur sıkıntı bitmiyor bitmiyor ben bittim kendimi öldüresim var.5yıl olmadı keşke yine olmasaydı bebeğim bu kadar üzüntüye açlığa sakat olucak die korkuyorum nasıl bakıcam ona ben.ne olur içtenlikle dua edin ferahlayalımölücem kahrımdan benim dualarım kabul olmuyor belki sizinki olur.
Kızlar bana dua edin ne olur sıkıntı bitmiyor bitmiyor ben bittim kendimi öldüresim var.5yıl olmadı keşke yine olmasaydı bebeğim bu kadar üzüntüye açlığa sakat olucak die korkuyorum nasıl bakıcam ona ben.ne olur içtenlikle dua edin ferahlayalımölücem kahrımdan benim dualarım kabul olmuyor belki sizinki olur.
kızlar ben halsizlikten ölücem ya tansiyonum sürekli düşük . hiç bir iş yapamıyorum
bir sürü işim var evde değildim 3 haftadır ev almış başını gidiyo ooooffff oooffffff
Kizlardun ve bugun sag diz kapagim agriyor neden avaba ya daha dogrusu sizliyorhic bole bisey yasamadim. Hamilelikle alakali olabilr mi?