- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
kuuuşuum olmaz sanki bu ya boyları o kadar uzun değil kayar giderler bence hem su nereye gidiicek standart bebek küvetlerii daha iyi olur bence
kuuuşuum olmaz sanki bu ya boyları o kadar uzun değil kayar giderler bence hem su nereye gidiicek standart bebek küvetlerii daha iyi olur bence
53x25x20 cm ölçüleri gizo zaten bebekler 50 cm ve üstü doğuyorlar...olurda banyoda olur,banyon genişse küvetin içine vs koycann bunu ama ben yine şu standart küvetlerden al derim çünkü kış bebesi olcak bunlar banyodaki havlupanlar yeterince ısıtmıyorlar ben
banyo yaptırırken peteği 60-70 dereceye alıp bi saat önceden bir de elektrik sobası açıp oda da yaptırıyorum..Allah korusun ilk 40 gün hergün banyo yapıcak çocukları üşütürsek 40lıyken ömürboyu çekerler
aynı durumdayız, birtek ben böyleyim sanıyordum, 47 kg dım evlendiğimde 4 yılı bitirdik ve 64 kg ile hamile kaldım çok üzülüyordum kilolu hamile kaldım diye, ama 3 ay bir bulantı tuttu 60 kg a düştüm:) 10 gündür yemek yiyebiliyorum, 61 kg şuanda, vücudum kilo almaya çok müsait o yüzden dikkat etmem gerekiyor, bende spor yapamıyorum ama yürüyüş yapmamız bizim için sağlıklı biliyorsun
Oo hayirli olsun canim...
cagan dunden beri atesten yaniyor. bogazi iltihaplanmis. allahtan ablamin yanindayiz kendisi dr..o yuzden hastaneye gitmeden tedavu ediyorux. ama yavrum atesi yukselince bitkinlesiyor. dun 39.1 oldu. simdi iyilee asamasinda..
aksamaenumuz
ezogelin corba
cizbiz kofte
patates kuzartmasi
yesil salata var...
ben tutamiyorum bu sene((
Cemrefeniz esin namaz kiliyor diye mi sorun oluyormus isyerinde. yarabbim ne gunlere kaldikk..
ay ne güzel almış kocann kilo:26:benimkini gör beyaz olmasa afrikalı falan dersin 1.93 boy 68-70 kilo ya allahımmm 1le 0 gibi geziyoruz ortalıkta
cuma sabah 8 buçukta uçak canımcımmm yarın izinliyim.yarın sabah dr 9.45te dr randevum var afp yaptırcaz.sonra emrahla alışverişe gidicez.13.30da beyazıta geçicem okula orda işim var sonra 17.30da kuaförde ağda randevum var o da teee maltepede sonrada eve gelip temizlik ve bavul randevum varayy ben bitmişimmmmm :26:
ütü için 17.00 iyi kuşum sen başlarsın ben gelirim yetişirim sana
Evet güzel aldı da ben almadığım için kompleks yapıyor..Çok iştahlı ama çoook,aburcubur canavarı
Bırak almasın kadınlar azmederse bir şekilde veriyor da erkeklerin kilo vermesi çok zor
ohooo kuzum baya yoğunsun ama çıkarırsın acısını tatilde...Çoooook özledim deniziiiiiii ve kumu
Ben 7 yıldır tatile gitmiyorum biliyomusun
evlendiğimde ekimdi,yaza girerken haziranda kaan doğdu
lohusalık fln derken kış tekrar geldi..sonraki yaz eşim askere gitti mayıstı...
o askerdeyken gitmedim denize fln hakkaride yaptı çok zor bi dönemdi
sonra geldi işsizdi o yaz iş buldu.. k.validelerle oturuyoduk askerdeyken iş bulunca evimize çıktık
o yaz da öyle geçti yeni işe girdi izni yoktu çünkü..
sonraki yaza girerken ezgi'ye hamileydim ve Annem bana senden sonra hamile kalmıştım bilmiyodum denize girdim bilmeden dönüşte fenalaştım fln vs diyince eşim vazgeçti,geçen sene yine lohusaydım bu sene yine hamileyim offff offf anlatabildimmiii
oha
seneye yaza kaçarı yok bence bebelerde 8-9 aylık olmuş oluyo e ezgide büyür ooff ne kadaar üst üste gelmiş kuşuum yaaa:26:
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum yazamıyorum .cinsyet erkek bizim.
buarada beylikdüzü avcılar cıvarında oturanlar detaylı ultrason için nereye gideceksiniz.ben avcılar hospıtale gidiyorum doktorumbakırkoy ultramede yönlendirdi ama orda radyolojı doktoru bakıyormuş bende buyukcekmece kolanda altan beyı buldum hemde peritonoolji riskli gebelik doktoru alanında uzman netten biraz araştırdım herkes memnun kalmış.300 tl detaylı ultrason ücreti.sizler nereye gidiceksiniz.altan beye giden var mı aranızda bu konuda yardımınızı rica ederim.aslında medıcanada İsmail bey var ona çok gitmek istiyorum ama onun oldukça yüksek ücreti.
Kaan tek gecenin eseri biliyomusun,sadece 1 gece rahat davrandık diğerlerinde korunduk hep amaa benim üstüme ceket atsa hamile kalıyom adam neapsınyoksa düşünmüyorduk askerden gelene kadar..
çoookk bunaldıım çook,ben bekarken çok delidolu bi kızdım,şimdi sadece deliyim
tatile ihtiyacım varrrrr,eşim ramazandan sonra bi hafta sonu kaçsakmı diyo ama bakalım kesin bişey çıkar bende bu şans varken
duru ne güzel isim adıyla yaşasın canım sağlıcakla
ay cidden öyleymişsin 1 kereyle demek vay be şansa bakk
kesin gidin bence öyle bi şans varsa sen bastır birazzz