2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

geçmiş olsun canım öncelikle...
walla benim kuyruk sokumun 5 parmak,yani yukarısı belime denk geliyor belin ağrıması da normal hamilelikte çünkü hepimizinki ağrıyor..benim aklıma başka bişi gelmiyor:44:

Günaydın canım,naber naslsn

aysunnn
aysu ısmı harıkaa ... ama duru daha guzellllllllllllllllllllll cok cici bi isimmmmm...

ben ıyıyımm Aralla sabah savaş halndeydıkkk kahvaltısını ağzına sokuyorum halaa.. gel gel gell 15 kere gel dedım gelmedı
wii den ayrılamıyor tenis oynuyorrr
bende bır bağırdım hemen geldı
sofrada annecim şu bağırmandan hıc hoşlanmıyorum dedi ve o an dudağını büzüp agladııııı
içim cızzzzzzz etti ama benı cok delırtıo sofrdakıler soguyorr.. gel oğlum hadı oğlum demekten ımanım gevrıoooo
oğlum cok zorluyorsun sabrımı dedım ozur dıledı tamam sorun yok dedım bu seferde gülme krızıne gırdık
cunku bnm taklıdımı yapıp bebek gıbısın annecım dedı :)))

yazdıklarını okudum bu aradaa 7 sene tatılsızz canım sen bu seneyı nolur degerlendırr... senınde koçanında ıhtıyacı vardır muhakkak
hem 3. dogucak valla hıc gıdemıceksın yaa..
tazelen gel soyleee ohh misss ascıkta bronzlaşırsın tamam ıştee

utu partınız süper gecmısss maşallah kızlarrrr ellerınıze saglıkkkkk

valla bebegimle alakalı olmasın ben agrıya razıyım ama bazen oturdugum yerden kalkamıyorum . bu benim ikinci doğumum olcak ama ilkinde erken doğum oldugu için sancılarım nasıl başlamıstı hatırlamıyorum bebeğimiçin korkuyorum ama kızım gayet de yukarda kıpır kıpır

kızlar....

rüyamda bardak kırıldığını gordum

ve sımdı tabırlere baktım çocuklardan bırının veya yakın akrabalardn bırının ölümüne dıoooo
yada cok kötü bır haber dıoo

Tünaydın güzel anneler.nasılsınız bakalım keyifler, bebişler nasıl?
KORAL,
cemredeniz,
nihalgerez,
mujok,
TUGBAYA

arkadaşım her insanın rüyası aynı şekilde yorumlanmaz rüya tabiri bir ilimdir internetten bakabiliriz ama bu yorumlara bakıp kendini üzme mesela ben ne zaman rüyamda araba veya herhangibir motorlu taşıt kullansam tanıdığım biri ölür . seninde herhangi bir rahatsızlığın olabilir hastalıgından kurtulmus olabilirsin yada biri hakkında konusmussundur veya birinin kalbini kırmıssındır sana bu sekilde malum olmustur içini ferah tut her rüya rahmani değildir

canım hiç düşünme bile böyle şeyleri. aklına kötü şyler getirme sakın. Allah korusun canım.

cnm gunaydınnnn
napıo bebeişş iyimisinizz

çok şükür iyiyiz canım. bebiş içerde tekme antremanı yapıypr sanırım. baya hareketli bugün maşallah. dün 4 lu test çıktımı almak için hastaneye gitmiştim. etnk köken kısmında beyaz yazıyor ne demek acaba bilgin var mı bu konuda.
aral ve sende iyisinizdir umarım. bebişe iyi bak annesi.

teşekkürler kızlar...
Ay Allaha a şükür kimseyi kırmadım inşallah bilmeden incitmemişimdir kimseyi evdende çıkmıyorum kı ..
ama içimde kötü bi his var
tövbe tövbeee

birde ben ne zaman dişim düşse fln kötü bişey olur ama bunu hayal meyal hatırlıyorum
kucuk boy bır bardağım var bnm su bardağı gıbı onla aral su ıcer
annem vermıstı o bardakları
o kırılmıştı rüyamda

Allahım hayırlara çıkarsın ınşallahhhhh

eczaneye gidiyorum ordan arkadaşa gecicem aral evde size emanetttt

tabıkıde babannesını cagırcam yukarı :)

arkadaşlar bebişinizi nerede hissediyorsunuz? yukarı çıktı mı bebişler?
benim zaten aşağıda da sizleri merak ettim.
:26:

Tünaydın güzel anneler.nasılsınız bakalım keyifler, bebişler nasıl?
KORAL,
cemredeniz,
nihalgerez,
mujok,
TUGBAYA

Tünaydın gulfida sağolasın canım.çok şükür iyiyim elhamdülillah.bugün oruç tuttum bakalım dayanabilecek miyim?gerçi şu ana kadar çok şükür bi sıkıntım olmadı ama asıl akşama doğru bakalım.bebişim çok iyi teyzesi mutlu annesiyle.akşama kadar konuşuyoruz.bazen kasık ağrıları oluyor ama bana varlığını hissettirdiği için acı vermiyor.

benim kızımda yukarda canım sağlık ocagındaki ebe de yukarda dedi midemi rahatsız ediyo şimdiden

benim bebiş kasıklarda hala oradan tekmeliyo bigün çıkar inş diye umut ediyorum. yoksa erken doğum tehlikem var ve normal doğum yapamayacağım böyle olursa. daha da kötüsü hala kendime düzgün bi doktor bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…