2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar kıyafet bulamıyorum yaa.netten aldığınız bi ye varmı.butik bebed filan çok güzel şeyler var.ben uzun elbiselerle rahat ediyorum neler aldınzı ben daha bişey alamadım bol elbiseleri giyip duruom

Günaydınnn fıstıklaaaar!!! Her yeni gün bebişlerimiz biraz daha büyüyor, güçleniyor, yaşama tutunuyor. Ne mutlu

bunu düşünmek çok mutlu ediyor insanı içimizde bir can daha taşıyoruz minik mucizelerimiz. hala inanamıyorum usgde görünce gözyaşlarım şıp şıp akıyor bu ne güzel bir mutlulukmuş bir de eşimin gözlerindeki parıltı heyecan paha biçilemez Allahım isteyen herkese yaşatsın bu güzelliği.

Selam arkadaslar ilk defa yaziorum 14 haftalik benim oglum ama kasiklarimda ozellikle ayaga kalktigimda sanci oluyo siZlerdede oluyomu bide cok daraliorum nasil bakicam nasil dogurucam diye depresyona girdim resmen

Sancılar hepimizde oldu olmayada devam ediyor uzun süreli olmadıgı sürece korkma..
Duygularınıda cok ıyı anlıyorum bende ilk hamileliğimde aynı kaygıları taşıdım.
Cok normal. Çünkü dünyaya minicik senden kopan bakıma muhtaç bir can getirmek kolay değil.
Ama annelik sadece yaşanarak öğrenilen bir meslek...
Hersey o kdr doğal gelişecekki sen bile şaşıracaksın.
Babası bu bebek neden ağlıyor diye sorduğunda şu yüzden deyip hemen çözümünü bulup bebeğini susturacaksın
O ise hayretler içinde bakacak sana.. Nasıl anladı ağlamasının sebebini diye.
İşte anne olmanın ayrıcalığı bu.. Sen bebeğini iyi takip edersen
Herseyiyle ztn cok iyi ilgilenebilirsin.
Her zmn onu gözlerine bak aramızdaki bağ kendiliğimden Gelişecek güçlenecek.

telaşe kulubü üyeliğin hayırlı olsun seninde

Son düzenleme:
Kızlar kıyafet bulamıyorum yaa.netten aldığınız bi ye varmı.butik bebed filan çok güzel şeyler var.ben uzun elbiselerle rahat ediyorum neler aldınzı ben daha bişey alamadım bol elbiseleri giyip duruom

valla ben elbıse almadım bende uzun elbiselere bayılıyorum
bnm bılege kadar vardı gogus altından bollaşan onları gıyıyorum
cok rahat oluyor
ılla hamıle kıyafetı almana gerek yok yanı
penye bıseyler al cok rahat edersın..

lcw defacto fln oralarda da var

aynen benimde öle iki elbisem var.dönüp dönüp giyiroeum bi tanede etek pantolonum var bol.ama artık almam lazım.lcw de bulamadım yaa.pantolonların bedenleri hep bitmiş.yarın aydına gidicem ordan bakıcam nazillide yok talan ettim çarşıyı.hem kontrolum var.gidip görelim bakalım oğlanı.bu ara çok midem ağrıo.sorucam doktora bulantılardan kusmalar geçti şimdide ağrıdan kusuyorum yaa..bugün çok kötüyüm zor geldim işe

Kızlaaaar acil yardımm:26:
12 temmuz cuma sabahı antalyaya gidiyoruuzzz 16sında çıkış yapıp dönücezz eşimin süpriz yapası gelmiş tatil almışş ets'dennn
bende şimdi bankadan izin aldım 12si cuma zaten 15-16-17 temmuzda izin verin staj bitimine 4 gün ekler fazla yaparım dedim sorun değil dediler.neyse sorum şu ki:
1)uçağın bi sakıncası varmıdır?
2)Hamile mayosu lazım banaaa:44:

günaydın kızlar
benim yüzümde güneş lekelenmeleri başladı siz ne kullanıyorsunuz bir öneriniz varmı kahverengi lekeler var berbat birşey

Canim ilk once guzel tatil gecirmen dilegiyle ben bebek 3 aylikken 12 saat ucup çin e geldim ucakta bir sorun yok mayo konusundaben bir 38 beden giyerken 42 beden mayo alip denize girmistim uzerimede bol ince deniz sallarindan bagliyordum

Son düzenleme:
Canim ilk once guzel tatil gecirmen dilegiyle ben bebek 3 aylikken 12 saat ucup çin e geldim ucakta bir sorun yok mayo konusundaben bir 38 beden giyerken 42 beden mayo alip denize girmistim uzerimede bol ince deniz sallarindan bagliyordum

olurmuki canımmm öyle dediğinn gibii sıkma falan yapmaz dimiii asos diye bi site var harika mayolar var hamile için ama mükemmel ingilizcesi olan biri lazım bana o siteyi kullanabilmem için

aynı kaygı bende de var içimi rahatlattın sağol canım

olurmuki canımmm öyle dediğinn gibii sıkma falan yapmaz dimiii asos diye bi site var harika mayolar var hamile için ama mükemmel ingilizcesi olan biri lazım bana o siteyi kullanabilmem için

Canim benim karnim cok cikmamisti kullandim ama senin vucut hattini bilmiyorum:)

canım google çeviriyi kullanabilirsin ben öyle yapıyorum asos tan alışveriş yaparken

Gizem bikini alsan olmaz mı
Yolculuk bişey değil cnm 1 saat sonuçta tey teyy :))
Bnm yerimede eğlen canımmm

Mayoda ısrar edersen büyük beden al dandik bişey nasılsa sonra gıtmıcen bi daha

Gizem bikini alsan olmaz mı
Yolculuk bişey değil cnm 1 saat sonuçta tey teyy :))
Bnm yerimede eğlen canımmm

Mayoda ısrar edersen büyük beden al dandik bişey nasılsa sonra gıtmıcen bi daha

bu popoya göbeğe insanların göz zevkini bozamam canımmm bikiniyle
titanic'in yanında kervansaray varya oraya gidiyoruuss

bu popoya göbeğe insanların göz zevkini bozamam canımmm bikiniyle
titanic'in yanında kervansaray varya oraya gidiyoruuss

ay ınanmıyorummmm hemen yanındaaaaa...
cnm bılıosun hava alanı ztn 12 km oraya ordan taksiyle hemen 5 da oteldesınız..

ya ne kadınlar var oralarda onlar goz zevklerını bozmuoda senmı bozcannn hıhhhh
mayo dedıgımg ıbı bı ıkı beden buyuk olabülüüüü :44:
hamıle mayosuyla daha rahat edersın ama cnm netten sıparıs etsen ne zmn elınde olur acep
yada avm de fln varmıdır hangı markada vardır ...

dıger hamışlıklerınde de gıyersın hem

canımm balayında ordaydık zaten ama barut varya oraya gitmiştikk:)
zaten havaalanına yakın diye oraya gidiyoruz
avmde hiç rastlamadım internetten almak dışında başka şansım yok of allahım daha yeni söylüyo bana ya nasıl bi adam anlamadım kaç hafta önce almış neymiş süprizmiş anladıkda nasıl bulcam şimdi bennn :26:

Gizemcim gunaydin, bendr cumartesi geldim tatilden bizde antalyadaydik cok sicakti dikkat et.. Ben hic havuza girmedim ama denizdende cikmadim istanbul donusunde cok hastalandim pazartesi gecesi hastanede yattim cok enfeksiyon kapmisim hem idrardan hem kandan, canim cikiyor zannettim vucudum cokuse gecmis tatil zehir oldu sana tavsiyem hic islak bikiniyle durma sapkasiz gezme, kendine cok dikkat et ucaklar cok soguk yaninda yola cikarken sal al, birde ben bikini aldim hamile oldugum anlasiliyordu ama elbiseli bir mayo alabilirsin cok para verme bence bikac tane al 😉simdiden iyi tatiller gunese dikkat..

çok saol canımmm dikkate alıcam tavsiyelerini kesinlikle..sanada çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir..
bikaç tane almayı düşünüyorum zaten.ama antalyanın denizi çok bulanık ve kötü sevmiyorum havuzada çok girmem zaten mikrop kapmamak için sabah sakinken girerim sadece..çok teşekkürler tekrar geçmiş olsun canııım dikkat edin kendinizee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…