yok canım ya çok çirkinler
Kızzz tatilemi çıkıyon canişkommm
Gündeme oturmuşsun bugün gizoo
Victoria Secret tankinileri gzl cano
yok canım ya çok çirkinler
evet ya çok gerginim ama nasıl bulucam bilmiyorum.
asosta var beğendim de çok ama yurtdışından gelicek yetişirmi gelirmi 1 haftaya mail attım şimdi hızlı kargo varmı diye uuf valla ağlicam oturupp :26:
bakıyorum victoria secret'a kuşumm şimdi
Tatilll aşerdim çookkk fena yaaaa
Off warya çok ihtiyacım var bunaldm iycekociş ramzndan sonra dedi..
İşleri çok yoğun onunda yaa banka iste bilirsin poffff
guzel anneler ve bebekleri nasilsinizz?
firsat buldukca sevgili mektubu okur gibi gizli gizli buraya bakiyorum
bu arada ben bu hafta her gece ruyamda bebek emzirdigimi gordum boyle memelerimden su gibi seffaf sut tasiyor hayrolsun. annelik bunyeye isliyor mu yoksa
Hayırlısını inşallah cnm.
Senin cinsiyeti belli mi
Rüyalardan Kk bayansu anlıyor
bunlar ne anacim
Cemredeniz ben buraya ilk yazdim henuz masil kullanicami bilmiorum idare edin beni yazdiklarini okurken agladim resmen cok tesekkur ederim insallah bende iyi bi anne olabilirim saglikli bi bebegim olur
evet ya çok gerginim ama nasıl bulucam bilmiyorum.
asosta var beğendim de çok ama yurtdışından gelicek yetişirmi gelirmi 1 haftaya mail attım şimdi hızlı kargo varmı diye uuf valla ağlicam oturupp :26:
bakıyorum victoria secret'a kuşumm şimdi
gizemcim asostan gelen şeyler bazen gümrükte takılıyor o yüzden 10-15 günü buluyor bazen daha erken gelebiliyor.
senin gidiş tarihi biraz yakın yetişmeme riski olabilir
canım hızlı kargo varmış 14 £ karşılığında 4 güne geliyomuş mail attım müşteri hizmetlerine ayrıntılı bilgi için bakıcam artık bi çaresine 10 en geç 11 temmuza kadar gelmiş olması gerek çünküü
Merhaba kızlar tahmini doğumum 28 Aralık diye gözüküyor buraya girdim ama ilk defa kullanıyorum b siteyi doğru yerdeyim dimi:)