çok karanlık çıkmıştıı picasada ışık ekledim fazla kaçmışş
2 kilo almışım canım ama ben sizin gibi 45 kiloyla hamile kalmadım
68im şuan işte 60ı popommm
Ne dinledin cnm Ramazan'da
kıyamamm:)insan izlemeye doyamıyor vallahi,Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallahh
bizimki de el ense yatıyordu vallahi keyfine düşkün olacak heralde:)
Kontrolumuz guzel geçti , doktor iyice inceledi kızımı, ense kalınlıgından baska down sendromu ile ilgili bir bulguya raslamadı, gelişlimi tamamen haftası ile uyumlu.
Amniyosentez yaptırmama kararı aldım, supriz bir bebek evladım Allah onu bana nasip etti, ne olursa olsun onu doguracagım.
Allaha sıgındım dua ediyorum, artık kafaya hiç takmıyorum..
Allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
bana cvp yokmu kızlarr
aaaaaaa kız sayısı 29 a cıkmışş bacılarrr
maşallah maşallahhhhh
agresifmelek ne yaptı aceppp
sanırım ancak yarın şerınden yazcak bızeee :44::44:
gördüm gördüm çok şeker yerim onun büyümüş de küçülmüş hallerini yaaaa=))
ısırırım totoşunuuuuuuuuuu
Canım gözün aydın=)
Ne güzel haberlerle gelimişsin bak boşuna panik yaptın
telaşe oldun=))
oh oh maşallah hepimizeeeeeeeeeeee
Arkadaşım,, nasıl mutlu oldum bilemezsin!! Ben sonuçların iyi çıkacağına hep emindim zaten..doktorlar nasıl korkutuyorlar bizi ya..haftalarca üzüntüden bebeklerimize de zarar veriyoruz..
Allah tüm annelerin bu acılarını ve üzüntülerini alsın gebelik döneminde üstlerinden...
ben de doktor değiştirdim bakalım, biraz daha ilgili ve gayretli bir doktor..Dosyasına yüksek riskli gebelik diye kaydetti beni..biraz üzülmedim değil..4'lü test yaptık onunla..sonuç 4 temmuzda çıkacakmış..
inşallah o da amniyo istemez benden
M
Hiç üzülme teyzemde hamile onunda kağıdına geçen ay riskli gebelik yazmis doktor 20. Haftada ayrıntılı bir ultrason yaptırdı hiç bir sorun yok demiş doktoru. Keşke yaptırmasaydim diyor. Bebeğim sağlıklıymis boş yere üzüldüm diyor. Banada yaptırma dedi. Yaptırmadım. Seninkide sağlıklıdir hiç merak etme canım
içimdeki his inan benim de öyle söylüyor.İnsanın yüksek riskli dosyaya girince suratı asılıyor elbet .Yaptırmak hiç istemiyorum o işlemi.Düşünmüyorum da..Allah bebeklerimizi sağlıkla zamanında kucağımıza vermeyi nasip etsin inşallah..çok teşekkürler mesajın için..
Arkadaşım,, nasıl mutlu oldum bilemezsin!! Ben sonuçların iyi çıkacağına hep emindim zaten..doktorlar nasıl korkutuyorlar bizi ya..haftalarca üzüntüden bebeklerimize de zarar veriyoruz..
Allah tüm annelerin bu acılarını ve üzüntülerini alsın gebelik döneminde üstlerinden...
ben de doktor değiştirdim bakalım, biraz daha ilgili ve gayretli bir doktor..Dosyasına yüksek riskli gebelik diye kaydetti beni..biraz üzülmedim değil..4'lü test yaptık onunla..sonuç 4 temmuzda çıkacakmış..
inşallah o da amniyo istemez benden
bu arada göğüslerimde mavi mavi damarlar varbunlar ileride çatlak mı olacak acaba??? böyle mi başlıyor kii 3. aydan beri lierac kullanıyorum ama çok düzenli kullanıyorum diyemem.
hangi işlemden bahsediyorsunuz? 20. haftada yapılan ayrıntılı ultrason mu? benden de istedi doktor ve randevu alacak yer aramaktayım. nasıl bir işlem ki??