- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
başım çatlıyo yaa
inşallah canım .. tez vakıtte güzel haberlerle uçur bizi...
hep beraber güzelce mutlu mutlu gecırelım hamılelıgımızı..
canım hayırlı olsun öğrenmişsin cinsiyeti
3ten üstü riskli canımkızlar ya ense kalınlığında 2,5 mm çıktı çokmu ya risklimi sorun olmaz değilmi?
amiiinnnKontrolumuz guzel geçti , doktor iyice inceledi kızımı, ense kalınlıgından baska down sendromu ile ilgili bir bulguya raslamadı, gelişlimi tamamen haftası ile uyumlu.
Amniyosentez yaptırmama kararı aldım, supriz bir bebek evladım Allah onu bana nasip etti, ne olursa olsun onu doguracagım.
Allaha sıgındım dua ediyorum, artık kafaya hiç takmıyorum..
Allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
aamiiiiiinnnnngeldiiim geldiiim kızlar oohh rahatlayıp geldim çok şükür kendi doktoruma değil başka bir doktora gitmiştim herşey çok güzel çıktııı çoooooooooooooooooooook mutluyum kızım büyümüş elleri kolları fır fır oynatıyırdu yerım onun kollarını bacaklarını yaa dokotra hala kustuğumu söyledim bitmesi gerekirdi dedi mide sorunun varmıydı diye sordu yoktu dedim tahlil istedi tatl,ller de iyi çıktı ozaman yediklerine dikkat et dedi. yediğinden kaynaklı olabilir miş. enfeksiyonumda geçmiş daha ne isterim valla dediğiniz gibi kızımı görünce enerji dolduuuuum yaaaaaaa
güzel haberler okudum hepimiz için herşey harika olsuuun her zaman.
nazar değmesin evlatlarımıza
canım göğüsler şiştiği için damarların belirginleşmesi normal diye yazıyordu biyerdebu arada göğüslerimde mavi mavi damarlar varbunlar ileride çatlak mı olacak acaba??? böyle mi başlıyor kii 3. aydan beri lierac kullanıyorum ama çok düzenli kullanıyorum diyemem.
Sağ olasın arkadaşım. Hamilelik döneminde stresten öldüm geberdim..bir tadına varamadım endişeden..en son doktorum 4'lü testin sonucuna bakıp bir de eski tüm tahlilerime göre bir karar verecekmiş..şu antibiyotiği o zamana kadar içmem gerekiyormuş..İnşallah olumlu bir sey söyler de kurtulurum bu sıkıntıdan,belirsizlikten artık..
ohh içim rahatladı bu site de olmasaydı napardım bilmiyorum. :)
peki 20 haftada üst düzey ultrasonografi olayını duyan var mı? bana doktorum söyledi. zonguldaktayım. bir arkadaş araştırma hastanesindeki cihaz arızalı olduğu için randevu verilmediğini söyledi. yaptıran varsa başka nerede bulabilirim?? özel polikliniklerde var mıdır acaba???
cnm o detaylı ultrason işte bebegın ıc organlarının sağlamlığına fln bakılıyor ..
zonguldakta bılemıyorum ama sen hastanene sor en ıyı ordan senı yonlendırıler..
ezan okunuyor .. canım dualarım senınlee..
yarın okuma gunum ztn ınan sanada dua edıcem yavrunaaa..
annelık şimdiden iliklerine işliyor insanın.. o süreç o belirsizlik kolay mı ...
Allah kımseyı evladıyla sınamasın onların acılarını gostermesın
ne olur sende duşunmemeye çalış dıyıcemde bılıyorum her an aklında...
olsun cogu gıttı azı kaldı .. ben ınanıyorum hersey cok güzel olucak..
inşallahhhh
Kizlar istanbulda avrupa yakasinda oturan varmi hangi hastanelere gidiliyor
neden kuzucum yaaaa
bızde Aralın saclarını kestırdık ama suuperr oldu yaaa maşallahhh
ordanda bızım burda cay bahcesı gıbı bı yer var hemen sıtenın yanında ağaçlar altında bı yer
yapay selalesı var orda oturduk ailecek .
tabı uyku saatı geldıgı ıcın eve dööndukkk :)
Esterya çok sevindim.Kontrolumuz guzel geçti , doktor iyice inceledi kızımı, ense kalınlıgından baska down sendromu ile ilgili bir bulguya raslamadı, gelişlimi tamamen haftası ile uyumlu.
Amniyosentez yaptırmama kararı aldım, supriz bir bebek evladım Allah onu bana nasip etti, ne olursa olsun onu doguracagım.
Allaha sıgındım dua ediyorum, artık kafaya hiç takmıyorum..
Allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
Oyyy yesinler onu ya=)Evet ya boş yere panik yapmışım tostombiş kızım uzanıyor dönüyor hopluyor bi görsen kıpır kıpır maşallah
Hoşgeldn canımss.merhaba kızlar uzun bir aradan sonra ben geldimm..
Herkes çok iyi maşallah.Cinsiyeti herkes öğrenmiş erkekler baya fazla kız bulamıycaklar evlenecek en iisi beşik kertmesi yapmak
canım hayırlı olsun öğrenmişsin cinsiyeti
sağlıkla gelsinler inşallah...
3ten üstü riskli canım
hem drun bişey demediyse hiiiçç takma kafaya
amiiinnn
çok sevindim esteryacım inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın canım
aamiiiiiinnnnn
bak herşey yolunda çok şükür
bidahaki randevun ne zaman dedi canım?
bizim aynı sayılır günlerimiz
bana 3hafta sonra dedi yani 13 temmuzda gitcem ben detaylı ultrason için
canım göğüsler şiştiği için damarların belirginleşmesi normal diye yazıyordu biyerde
benim de gerildi ve damarlar belli oluyo