2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ohhh tatil planları yapılmış bende istiyom yaaaaa bende bende bu sene zor gibi ama çok sıkıldımmm................

günaydın bu arada kızlar keyifler iyidir inş hepinize güzel bir gün diliyorum

ben de gidicem tatile ama çok kporkuyorum enfeksiyondan daha yeni kurtuldum zaten. havuzda var site de ama ona bile korkumdan gidemiyorum.ramazanda kimse olmaz ozamn sabah erkenden havuz temizken giderim diyorum. tatilde güneşten de korkuyorum ama sırf eşim biraz kafa dağıtsın diye gidiyoruz ben hanım hanımcık gölgede otururum süs köpeği gibi töbe yarabbim sıcaktan havuzdan denizden herşeyden korkuyorum hehehehehe
çok sıcaklara denk geldi hamişlik ya bir daha bebek düşünürsem kışın hamilelik geçirmek isterim

Ayy bi oglun vardi simdikide kizmiymiss canim...darisi basima..onceki kontrolde de haftasi ondeni gidiyodu...
Benimki hep 1 hafta geriden geliyor..
arada vitamin ilacimi unutuyorum ondan degildir dimi kizlarrr:)))

vitamin ilacı içmeyince geriden mi gidiyor canm Ben hiç kullanmıyorum vitamin :44:

ay ınanmıyorum yaaaaaaaaaaaa :)))))

demek gizonunkıymış o bende dıyorum ıcımden alla alla duruş bıle aynı dıyorum :))

dün onu dedik ya gizoyla hatta gizoda kopyala yapıştır gibi olmuş demişti

kuzum ya ellerine sağlık ahh ne güzel evde yemek kokusu dün anneme gittim kardeşim sağolsun döktürmüş şımarttı beni benim yemek olayım işkence gibi eve git hazırla ye derken oOoo offffff balık yiyemiyorsan semiz otu ve ceviz tüketmeye çalış onlarda da omega3 var

Eve gitmekkk istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

resmimi çektiim göbeğimiinn akşam koyucamm :)

ben de hep evde olmak istiyorummmm

maşallah canm hep böyle güzel haberlerimiz olsun doğum hikayelerimizide paylaşmak nasip olsun inş.

gizoşum maşallah sana popon filan da süper jennifer , kim kardashian böyle popolar için ne taklalar atıyolar boşver sen benim dd göbiş çıktı çok şükür ama akşam ki halini daha çok seviyorum bildiğin hamiş oluyom

kızlar ya ense kalınlığında 2,5 mm çıktı çokmu ya risklimi sorun olmaz değilmi?

canm ben ense kalınlığıyla alakalı hiç birşey hatırlamıyorum mm olayını filan burda yazıyordu kızlar öyle fark ettim dr. sadece 2li sonucuma baktı iyi dedi herşey yolundadır Allah'ın izniyle hep dua edelim

gizoşum bende Allah'ın izniyle temmuz un son haftası eşimin memleketine gidiyorum uçakla bende bayağı panik oldum 100 tane xray den nasıl geçicem diye yardımcı oluyorlardır herhalde :44: o şekilde nasıl geçelim oralardan bikini konusunuda takma deniz in dediği gibi millet neler giyiyo boşver

Kızlar kıyafet bulamıyorum yaa.netten aldığınız bi ye varmı.butik bebed filan çok güzel şeyler var.ben uzun elbiselerle rahat ediyorum neler aldınzı ben daha bişey alamadım bol elbiseleri giyip duruom
Hangi şehirdesin? Ben Ankara'da neredeyse tüm kıyafetlerimi LCWaikiki'den aldım. Defacto'da da var ama bana pek uymadı. Bir de bulunduğun yerde H&M varsa bak mutlaka, güzel kıyafetler var. Netten almak istersen unnado'da kampanyalar oluyor. LCW ve Defactonun daa internet mağazaları var.

Uçağın sakıncası yok canım. Ben de uçakla geldim. Çok da rahat oldu.
Hamile mayosu ben de bulamadım. Geçen seneki bikinilerim olduğu için onları giyiyorum bu sene de. Galiba Zeki trikoda hamilelere tankini öneriyorlarmış, bir yerde okumuştum.

bu popoya göbeğe insanların göz zevkini bozamam canımmm bikiniyle
titanic'in yanında kervansaray varya oraya gidiyoruuss
Walla koca göbeğimle salına salına gittim sahile
Ayrıca fotoğraftan gördüğüm kadarıyla popon hiç de büyük değil. Tatilin keyfini çıkar canım. Güzelce dinlen.

canım bi anlat bana çözdüm ama kaç güne gelir istanbula,bide beden ölçüleri farklı nasıl yapıyosun bi aydınlat beni :)

canım kargonun gelmesi 10-15 günü buluyor bazen daha çabuk geliyor
beden ölçülerini de en iyi arkadaşım google dan buluyorum
sen söyle canım bedenini bakayım istersen

Son düzenleme:
Gunaydın Kızlar,

H&M in hamile bolumunde cok guzel kıyafetler var bilginiz olsun.

Bu arada tankini nedir benim haberim yok

Kızlar kac gündür saldım kendimi kaslarımi alıp ağda yapmam lazım ama eriniyorum ve çok çirkinleştim=/

Gizoooo...
Bak bu tankini modelleri tam sana göre

Eklentiler

• $A-Line-Tankini_503663FRSP.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 41
  • $sunflair-sensitive-pleasantly-lightweight-tankini-black-white-249011_CAT_M_230312_145352.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 28

Kuşuuum hamileyim dediğin zaman geçirmiyolarmışşşşş :)

Walla koca göbeğimle salına salına gittim sahile
Ayrıca fotoğraftan gördüğüm kadarıyla popon hiç de büyük değil. Tatilin keyfini çıkar canım. Güzelce dinlen.

bakıcaz canım artık bi çaresinee :)

canım kargonun gelmesi 10-15 günü buluyor bazen daha çabuk geliyor
beden ölçülerini de en iyi arkadaşım google dan buluyorum
sen söyle canım bedenini bakayım istersen

off 15 günse çok büyük risk yetişmesse kalırım dımdızlakk:44:

Gizo bunlar da e-hamile.com dan fazla seçenek yok mayo adına bi bak istersen

Eklentiler

• $E5003_siyah.jpg
    19,5 KB · Görüntüleme: 30
  • $E5003_kirmizi.jpg
    20,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $E5003_3.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $E5009.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 35
ay ınanmıyorum yaaaaaaaaaaaa :)))))

demek gizonunkıymış o bende dıyorum ıcımden alla alla duruş bıle aynı dıyorum :))

benim kızımı çalmışsınnnn

ayy valla kendi bebeğimi tanımadım hastanede başka bebek verseler yicem demekki

bende valla bu kadarmı benzer diyorum

, valla ya tam bir teknoloji özürlü olduğumu ispatladım, ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…