Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu popoya göbeğe insanların göz zevkini bozamam canımmm bikiniyle
titanic'in yanında kervansaray varya oraya gidiyoruuss
canım hamilelerin giydiği tankini var.Çok güzel modeller var onlardan alabilirsin
Ayy bi oglun vardi simdikide kizmiymiss canim...darisi basima..onceki kontrolde de haftasi ondeni gidiyodu...
Benimki hep 1 hafta geriden geliyor..
arada vitamin ilacimi unutuyorum ondan degildir dimi kizlarrr:)))
ay ınanmıyorum yaaaaaaaaaaaa :)))))
demek gizonunkıymış o bende dıyorum ıcımden alla alla duruş bıle aynı dıyorum :))
ayyy
yemeklerımı yaptım banyoya gırıştımmm tertemız ettım geberdim amaaa karpuz peynır yıyorum
bende et yıyemıyorumm ama sımdı esım ıcın et sote yaptım harıka gözüküyor
bakalım aksam yıyebılecekmıyım bı denıcem
balık hıc yemedim hamıle kaldığımdan berı
dun papatya yemışş zorla :)
bende denıcem yaa yavrum hamur ışı yemekten şışko olcak
Eve gitmekkk istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
resmimi çektiim göbeğimiinn akşam koyucamm :)
Eki Görüntüle 743319
merhaba güzel anneler
biraz geç oldu ama işlerin yoğunluğundan anca vakit bulabildim:)
bugün cinsiyetimizi öğrendik çok şükür
bir kızımız olacakmış inşallah hayırlısıyla
erkek hissediyordum,gönlümden kız geçiyordu hayırlısı kızmış..
hazır yanımdayken usg resmini de yükleyeyim dedim
4'lü taramanın sonucu da iyi çok şükür
23 temmuzda ayrıntılı ultrason için gidicem,o gün evlilik yıl dönümümüz minik kızımızı da görücez inş. daha anlamlı olucak bizim için:)
kızlar ya ense kalınlığında 2,5 mm çıktı çokmu ya risklimi sorun olmaz değilmi?
Kızlaaaar acil yardımm:26:
12 temmuz cuma sabahı antalyaya gidiyoruuzzz 16sında çıkış yapıp dönücezz eşimin süpriz yapası gelmiş tatil almışş ets'dennn
bende şimdi bankadan izin aldım 12si cuma zaten 15-16-17 temmuzda izin verin staj bitimine 4 gün ekler fazla yaparım dedim sorun değil dediler.neyse sorum şu ki:
1)uçağın bi sakıncası varmıdır?
2)Hamile mayosu lazım banaaa:44:
Hangi şehirdesin? Ben Ankara'da neredeyse tüm kıyafetlerimi LCWaikiki'den aldım. Defacto'da da var ama bana pek uymadı. Bir de bulunduğun yerde H&M varsa bak mutlaka, güzel kıyafetler var. Netten almak istersen unnado'da kampanyalar oluyor. LCW ve Defactonun daa internet mağazaları var.Kızlar kıyafet bulamıyorum yaa.netten aldığınız bi ye varmı.butik bebed filan çok güzel şeyler var.ben uzun elbiselerle rahat ediyorum neler aldınzı ben daha bişey alamadım bol elbiseleri giyip duruom
Uçağın sakıncası yok canım. Ben de uçakla geldim. Çok da rahat oldu.Kızlaaaar acil yardımm:26:
12 temmuz cuma sabahı antalyaya gidiyoruuzzz 16sında çıkış yapıp dönücezz eşimin süpriz yapası gelmiş tatil almışş ets'dennn
bende şimdi bankadan izin aldım 12si cuma zaten 15-16-17 temmuzda izin verin staj bitimine 4 gün ekler fazla yaparım dedim sorun değil dediler.neyse sorum şu ki:
1)uçağın bi sakıncası varmıdır?
2)Hamile mayosu lazım banaaa:44:
Walla koca göbeğimle salına salına gittim sahilebu popoya göbeğe insanların göz zevkini bozamam canımmm bikiniyle
titanic'in yanında kervansaray varya oraya gidiyoruuss
canım bi anlat bana çözdüm ama kaç güne gelir istanbula,bide beden ölçüleri farklı nasıl yapıyosun bi aydınlat beni :)
gizoşum bende Allah'ın izniyle temmuz un son haftası eşimin memleketine gidiyorum uçakla bende bayağı panik oldum 100 tane xray den nasıl geçicem diye yardımcı oluyorlardır herhalde :44: o şekilde nasıl geçelim oralardan bikini konusunuda takma deniz in dediği gibi millet neler giyiyo boşver
Uçağın sakıncası yok canım. Ben de uçakla geldim. Çok da rahat oldu.
Hamile mayosu ben de bulamadım. Geçen seneki bikinilerim olduğu için onları giyiyorum bu sene de. Galiba Zeki trikoda hamilelere tankini öneriyorlarmış, bir yerde okumuştum.
Walla koca göbeğimle salına salına gittim sahile
Ayrıca fotoğraftan gördüğüm kadarıyla popon hiç de büyük değil. Tatilin keyfini çıkar canım. Güzelce dinlen.
canım kargonun gelmesi 10-15 günü buluyor bazen daha çabuk geliyor
beden ölçülerini de en iyi arkadaşım google dan buluyorum
sen söyle canım bedenini bakayım istersen
Gizoooo...
Bak bu tankini modelleri tam sana göre
bilmem görsellerden baktım modellere
bunlar nasıl gizooo
ay ınanmıyorum yaaaaaaaaaaaa :)))))
demek gizonunkıymış o bende dıyorum ıcımden alla alla duruş bıle aynı dıyorum :))
benim kızımı çalmışsınnnn
ayy valla kendi bebeğimi tanımadım hastanede başka bebek verseler yicem demekki
bende valla bu kadarmı benzer diyorum