2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
başım çatlıyo yaa:KK14:

neden kuzucum yaaaa

bızde Aralın saclarını kestırdık ama suuperr oldu yaaa maşallahhh :nazar:
ordanda bızım burda cay bahcesı gıbı bı yer var hemen sıtenın yanında ağaçlar altında bı yer
yapay selalesı var orda oturduk ailecek .
tabı uyku saatı geldıgı ıcın eve dööndukkk :)

inşallah canım .. tez vakıtte güzel haberlerle uçur bizi...
hep beraber güzelce mutlu mutlu gecırelım hamılelıgımızı..

:nazar::nazar::nazar:

Sağ olasın arkadaşım. Hamilelik döneminde stresten öldüm geberdim..bir tadına varamadım endişeden..en son doktorum 4'lü testin sonucuna bakıp bir de eski tüm tahlilerime göre bir karar verecekmiş..şu antibiyotiği o zamana kadar içmem gerekiyormuş..İnşallah olumlu bir sey söyler de kurtulurum bu sıkıntıdan,belirsizlikten artık..

ohh içim rahatladı bu site de olmasaydı napardım bilmiyorum. :)
peki 20 haftada üst düzey ultrasonografi olayını duyan var mı? bana doktorum söyledi. zonguldaktayım. bir arkadaş araştırma hastanesindeki cihaz arızalı olduğu için randevu verilmediğini söyledi. yaptıran varsa başka nerede bulabilirim?? özel polikliniklerde var mıdır acaba???

Süt içebilmek hala pek çoğumuz için zor biliyorum.

ben hala sevmiyorum ama bir yolunu daha buldum..

en azından yaz günü..:KK1:

Dolapta 2 günden fazla açık ağızlı bekletmediğim buz gibi süt kutusundan koca bir bardak alıyorum..nesquick ile karıştırarak içine de buz katarak içiyorum..köpürtüyorum bir de.. valla milkshake yanında sönük kalır bu tadın :KK1: hatta frapeyi bile geçiyor..böylece 3 bardak falan içebiliyorum..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 743341

Benim kinde hcg yazıyor ya kızlar benim 0.99 çıktı ama erkek dedi bebişe..
canım hayırlı olsun öğrenmişsin cinsiyeti
sağlıkla gelsinler inşallah...

kızlar ya ense kalınlığında 2,5 mm çıktı çokmu ya risklimi sorun olmaz değilmi?:KK43:
3ten üstü riskli canım
hem drun bişey demediyse hiiiçç takma kafaya

Kontrolumuz guzel geçti , doktor iyice inceledi kızımı, ense kalınlıgından baska down sendromu ile ilgili bir bulguya raslamadı, gelişlimi tamamen haftası ile uyumlu.

Amniyosentez yaptırmama kararı aldım, supriz bir bebek evladım Allah onu bana nasip etti, ne olursa olsun onu doguracagım.

Allaha sıgındım dua ediyorum, artık kafaya hiç takmıyorum..

Allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
amiiinnn
çok sevindim esteryacım inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın canım

geldiiim geldiiim kızlar oohh rahatlayıp geldim çok şükür kendi doktoruma değil başka bir doktora gitmiştim herşey çok güzel çıktııı çoooooooooooooooooooook mutluyum kızım büyümüş elleri kolları fır fır oynatıyırdu yerım onun kollarını bacaklarını yaa dokotra hala kustuğumu söyledim bitmesi gerekirdi dedi mide sorunun varmıydı diye sordu yoktu dedim tahlil istedi tatl,ller de iyi çıktı ozaman yediklerine dikkat et dedi. yediğinden kaynaklı olabilir miş. enfeksiyonumda geçmiş daha ne isterim valla dediğiniz gibi kızımı görünce enerji dolduuuuum yaaaaaaa
güzel haberler okudum hepimiz için herşey harika olsuuun her zaman. :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

nazar değmesin evlatlarımıza
aamiiiiiinnnnn
bak herşey yolunda çok şükür
bidahaki randevun ne zaman dedi canım?
bizim aynı sayılır günlerimiz
bana 3hafta sonra dedi yani 13 temmuzda gitcem ben detaylı ultrason için

bu arada göğüslerimde mavi mavi damarlar var :KK43: bunlar ileride çatlak mı olacak acaba??? böyle mi başlıyor kii :KK43: 3. aydan beri lierac kullanıyorum ama çok düzenli kullanıyorum diyemem.
canım göğüsler şiştiği için damarların belirginleşmesi normal diye yazıyordu biyerde
benim de gerildi ve damarlar belli oluyo

Sağ olasın arkadaşım. Hamilelik döneminde stresten öldüm geberdim..bir tadına varamadım endişeden..en son doktorum 4'lü testin sonucuna bakıp bir de eski tüm tahlilerime göre bir karar verecekmiş..şu antibiyotiği o zamana kadar içmem gerekiyormuş..İnşallah olumlu bir sey söyler de kurtulurum bu sıkıntıdan,belirsizlikten artık..

ezan okunuyor .. canım dualarım senınlee..
yarın okuma gunum ztn ınan sanada dua edıcem yavrunaaa..
annelık şimdiden iliklerine işliyor insanın.. o süreç o belirsizlik kolay mı ...
Allah kımseyı evladıyla sınamasın onların acılarını gostermesın
ne olur sende duşunmemeye çalış dıyıcemde bılıyorum her an aklında...
olsun cogu gıttı azı kaldı .. ben ınanıyorum hersey cok güzel olucak..
inşallahhhh :nazar:

ohh içim rahatladı bu site de olmasaydı napardım bilmiyorum. :)
peki 20 haftada üst düzey ultrasonografi olayını duyan var mı? bana doktorum söyledi. zonguldaktayım. bir arkadaş araştırma hastanesindeki cihaz arızalı olduğu için randevu verilmediğini söyledi. yaptıran varsa başka nerede bulabilirim?? özel polikliniklerde var mıdır acaba???

cnm o detaylı ultrason işte bebegın ıc organlarının sağlamlığına fln bakılıyor ..
zonguldakta bılemıyorum ama sen hastanene sor en ıyı ordan senı yonlendırıler..
:KK34:

cnm o detaylı ultrason işte bebegın ıc organlarının sağlamlığına fln bakılıyor ..
zonguldakta bılemıyorum ama sen hastanene sor en ıyı ordan senı yonlendırıler..
:KK34:

iç organlarına mı bakılıyor?? sadece o yani öyle mi... onun için çok özel bir şeye ihtiyaç yok ki. memleketteki arkadaşımın doktoru almış muayenehanesine. başka herhangi bir yerde bulabilirim o zaman.

ezan okunuyor .. canım dualarım senınlee..
yarın okuma gunum ztn ınan sanada dua edıcem yavrunaaa..
annelık şimdiden iliklerine işliyor insanın.. o süreç o belirsizlik kolay mı ...
Allah kımseyı evladıyla sınamasın onların acılarını gostermesın
ne olur sende duşunmemeye çalış dıyıcemde bılıyorum her an aklında...
olsun cogu gıttı azı kaldı .. ben ınanıyorum hersey cok güzel olucak..
inşallahhhh :nazar:

Sağ olasın arkadaşım.. ne güzel şeyler yazmışsın, içim açıldı..Allah dualarımızı kabul etsin hepimizin bebişlerine sağlık sıhhat versin.Bizi daha büyük sıkıntılarla imtihan etmesin..tek dileğim bu..ne kadar doğru söylüyorsun, daha karnımızda bir fasülye gibilerdi şimdi nereden nereye..çoğu gitti azı kaldı çok şükür..

Kizlar istanbulda avrupa yakasinda oturan varmi hangi hastanelere gidiliyor

Canım ben haznedarda oturuyodum 2 hafta öncesine kadar şimdi avcılara taşındım avcılarda henüz bi dr um yok ama haznedardayken kolan hastanesine gidiyodum murat bey vardı orda inanılmaz iyi güleryüzlü şakacı insanı evhamlarından arındıran bi doktordu ama çok fazla hastası oluyo herkes ona geliyodu biz eşim geç geldiği için gececi olduğu zamanlar gidiyoduk onda bile en az iki saat bekliyoduk. Ama o doktor için değerdi bence önümüzdeki hafta yine gidicem sanırım taa burdan murat beye gidicem onca yolu çekip onun gibisini bulamam diye korkuyorum :KK43: doğumumuda onda yapmak istiyodum ama burdan oraya öle bi durumda gidemem sanırım çok üzülüyorum avcılarda araştırmam lazım artık :KK14:

neden kuzucum yaaaa

bızde Aralın saclarını kestırdık ama suuperr oldu yaaa maşallahhh :nazar:
ordanda bızım burda cay bahcesı gıbı bı yer var hemen sıtenın yanında ağaçlar altında bı yer
yapay selalesı var orda oturduk ailecek .
tabı uyku saatı geldıgı ıcın eve dööndukkk :)

yerimmmm ben onun o tipiniiiiii allahımm çok tatlıı ya maşallaahh daha süper olamaz yanii o çocuk:nazar::nazar:
Allah muhabbetinizi artırsınn hayatımm benimm hava almışsındır sende iyi olmuşş :)

ya ben 6da uyudum 9da uyandım akşam bi baş ağrıısyla hala zonkluyo valla uyuyamassam parol alırım heralde dayanmaya çalışıyorum şuann :/

Kontrolumuz guzel geçti , doktor iyice inceledi kızımı, ense kalınlıgından baska down sendromu ile ilgili bir bulguya raslamadı, gelişlimi tamamen haftası ile uyumlu.

Amniyosentez yaptırmama kararı aldım, supriz bir bebek evladım Allah onu bana nasip etti, ne olursa olsun onu doguracagım.

Allaha sıgındım dua ediyorum, artık kafaya hiç takmıyorum..

Allah hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
Esterya çok sevindim.
Allahın izniye sağlıklı bir bebek dünyaya getireceksin.
Sadece ense kalınlığıyla poblem var demek ence de yanlış olur
Maşallah tüm değerlerin normal çıkmış işte
Bol bol dua et....

Evet ya boş yere panik yapmışım tostombiş kızım uzanıyor dönüyor hopluyor bi görsen kıpır kıpır maşallah :KK16:
Oyyy yesinler onu ya=)
Maşallah tüm bebeklerimiizeeeeeee=)
Oynak bebeler=)
QUOTE=gzmmCnbz;30956608]Eki Görüntüle 743335

koca bennnnnnnnnnn:KK9:[/QUOTE]

Kız senin göbek de benimki gibi büyümüş epey
1 ay da hayli yol kat ettik
Bende ince belli koca basenli tiplerdeniz=)
Denize girince batmayan poposu hava da kalan modellerden=))
merhaba kızlar uzun bir aradan sonra ben geldimm..
Herkes çok iyi maşallah.Cinsiyeti herkes öğrenmiş erkekler baya fazla kız bulamıycaklar evlenecek en iisi beşik kertmesi yapmak :emir_bebek::KK55:
Hoşgeldn canımss.
Nasılsın sağlığın bebeğin nasıl??

Son düzenleme:
Selam arkadaslar ilk defa yaziorum 14 haftalik benim oglum ama kasiklarimda ozellikle ayaga kalktigimda sanci oluyo siZlerdede oluyomu bide cok daraliorum nasil bakicam nasil dogurucam diye depresyona girdim resmen:KK43:

canım hayırlı olsun öğrenmişsin cinsiyeti
sağlıkla gelsinler inşallah...

3ten üstü riskli canım
hem drun bişey demediyse hiiiçç takma kafaya

amiiinnn
çok sevindim esteryacım inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın canım

aamiiiiiinnnnn
bak herşey yolunda çok şükür
bidahaki randevun ne zaman dedi canım?
bizim aynı sayılır günlerimiz
bana 3hafta sonra dedi yani 13 temmuzda gitcem ben detaylı ultrason için

canım göğüsler şiştiği için damarların belirginleşmesi normal diye yazıyordu biyerde
benim de gerildi ve damarlar belli oluyo

canım sağol sonraki randevum 10-15 temmuz arası . kendi doktoruma gidicem ayrıntılı ultrason için çağırmıştı seninle aynı gidiyoruz bugunumuze çok şükür

günaydın güzel anneler ve kuzuları . geçmiş çok uzamış ara ara baktım hep güzel haberler çok sevindirici kendinize ve bebeklerinize iiyi bakın güzel bir gün olsun inşallah

Gunaydınnnnnnnnnn
Koca göbüşdsş ve koca popodaşlarımmmm :) :KK52:

Bende uyandım haydi bismillah yeni güne merhaba :KK66:

Günaydınnn fıstıklaaaar!!! Her yeni gün bebişlerimiz biraz daha büyüyor, güçleniyor, yaşama tutunuyor. Ne mutlu:nazar::emir_bebek:

X