Yap cnm yappp takip edicem seni :))))
Durumunuz el veriosa yapın cnm
Ben kendi adıma geleceklerini düşünmek zorundayım
Doğurmak hiç bişey değil.
Kaç yaşındaydıın srn gizo
ben 21 22ye gircem eylülde eşim 27 kuşuuummm ünv yeni bitti benim işte atıldım hemen bebe işlerine
Yaş cok uygun cnm aralarınıda açma süper olur
Ama hele bi doğsun erkenden 5 tane yapıcam da deme
İnan cok zor büyük sorumluluk.
Yakında burda hep beraber
Uykusuz her gece şarkısını söylicezzzzz:)))))
ya ben napiyimmm a dostlar iki kez kız dedi 3. De erkek
bu bnm için daha büyük hayal kırıklığı oldu.
çünkü etkilenmiştim ister istemez.
Bende eşime sardım ne güçlü spermlerin varmış bi kız veremedin bana dedim :)
cemredeniz sana o kadar çok özendimki baştan beri kız dedğign için.bizim sülale bekliyo resmen kızı.kayınvaldemler anneler eşim..beennnnn(..ama kısmetişte yaş 29 üçünçü zor.geçen bi arkadaşıma biri bi söz etmiş.kızı olan huzur içinde oğlu olan huzur evinde ölür demiş...yorumsuzzzz
Benim göbek altında kıpırdanma gibi oluyor. Bazen de iki yanda tek vuruşlar oluyor. Özellikle yemeklerden sonra kıpırdanma artıyor, tek bir çikolata bile yetiyor.bebeğinin hareketlerini hisseden var mı?? benim bugün karnımın sağ tarafında pıt pıt atma var. böyle mi oluyor hareket yaa başka ne olailir acaba?? cemredeniz online hem de tecrübeli bana cevap verir herhalde
Sorma canım, hala kendime gelemedim, yatıp duruyorum.
Akşam ayaklarının altına yastık koyup uzan sen de, şişliğe iyi gelir.
O kadar pimpirikliyim ama olmayacak şeyden zehirlendim.Geçmiş olsun tekrar dikkat et yediklerineeeee
Eve gelir gelmez koyuyorum yastığın üstüne ama daralıyorum ben
On dk aynı pozisyonda duramıyorum
Geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırsın.kızlar herkese merhabaa, bi süredir geri kaldım muhabbet almış yürümüş maşallah:)
ikili testimiz temiz çıktı çok şükür ancak kasık ağrısı vardı bi süredir geçmeyen bugün idrar tahlilili yapıldı kum döküyomuşum((( hiç yoktan iş çıktı başıma daha önce taş ameliyatı geçirmiş biri olarak korktum bol su da içiyorum üstelik tek kullanımlık antibiyotik verdi zararsız olanlarından enfeksiyona karşı inş geçer yaa dua edin bizee
cnm benmde senn gbi ayakalrım..ama sen salıyorsun ben salmıyorumda nedendidr inn bilmmiyorumm kuzum..
bakalım dr kilona tuzuna ve suya dikkt et dedi bana..
evet bizd ebüyüdük..kendimide toıpldım geldim bura..
sen nasılsın cnmm..
özledim seni valla..bebeğimi koydum kimse bişe demdi
kızımız gelicek inşllhh..rabbm herkesin gönlüne göre versin
cnm ben dun sordum sağ tarfıma agroı olo diye solda bağırsak var sağa doğru genişler rahim dedi le yani..kist vrmı diye baktı bir şey yok dedi birde magnezyum verdi ondan geçmiştr belki kuzucum...he olbilrmi
birde isim dediydin yaa..kv allh rahmet eyleisn...
sen 9 ay tasşı hem soyadlarını alsın bırkta ismini sen koy ncm yaa..
hemn he deme..hayır demyui bil valla..erkk tarfınn işi belli olmo ..ii yaprken ii hoşsun bir şey yaptın dünya kötüsü..
herşeylerine he dersen sonradan kurtulmszn bebğine herşeyine karşırlar valla..ama sen bilirsn genede
papatya2308, sana özelden msj yazacaktım ama 100 msj sınırını henüz geçememişim
etmez mıyız canım yaa..
allah hayırlı mutlu haberlerle gelmenı nasıp eylesın canım...
bende kandılde hepımıze dua ettım ne güzel bışey bu.. Yarabbım bıze nasıp etmış..
Allah bebegını korusun
Cnm Allah kabul etsin dualarını anlamadım niye çok çok düşük olsunbak hepimiz paniğiz ve bir çoğumuzun ilk gebeliği yersiz kaygılarımız oluyo bende hiç böyle şeyler düşünücemi tahmin etmezdim ama gerçekten bu psikoloji çok farklı :18: birbirimizi rahatlatıp destek olalım Allah'a emanet yavrularımız yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Ederiz tabi canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Seni niye böyle korku sardı sende risk hatırlamıyorum ben var mıydı???
Benim raporum ingilizceydi. Irk kısmında 'caucasian' yazıyordu. Bu hem beyaz ırk hem de kafkasyalı anlamına geliyor. Bizde de çerkeslik var. Acaba hangisini demek istediler bilmiyorum, beyaz ırktır diye düşünmüştüm.
Valla esracım yaaa. Çocukluğumdan beri hayalim Aralı bile kız istiodum ama adım gibi emindim erkek olacağından
Bunda da erkek hissettim ara ara kız hissettiğim oldu.
Cok dua ettim. Kız cocuk için ölüyorum
Mevlam hayırlısını böyle uygun görmüş.
Ama 33 yaşımdan sonra 3. Cookkkk uzak ihtimal bana.
Yaşım daha uygun olaydı İnan zerre takmazdım.
Ginaydiin canimmmnm....Günaydıııın kızlaaaar! Haydi kalkın bugün çok güzel bir gün olacak.