2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Yap cnm yappp takip edicem seni :))))
Durumunuz el veriosa yapın cnm
Ben kendi adıma geleceklerini düşünmek zorundayım
Doğurmak hiç bişey değil.

Kaç yaşındaydıın srn gizo

ben 21 22ye gircem eylülde eşim 27 kuşuuummm ünv yeni bitti benim işte atıldım hemen bebe işlerine

ben 21 22ye gircem eylülde eşim 27 kuşuuummm ünv yeni bitti benim işte atıldım hemen bebe işlerine

Yaş cok uygun cnm aralarınıda açma süper olur
Ama hele bi doğsun erkenden 5 tane yapıcam da deme
İnan cok zor büyük sorumluluk.
Yakında burda hep beraber
Uykusuz her gece şarkısını söylicezzzzz:)))))

Yaş cok uygun cnm aralarınıda açma süper olur
Ama hele bi doğsun erkenden 5 tane yapıcam da deme
İnan cok zor büyük sorumluluk.
Yakında burda hep beraber
Uykusuz her gece şarkısını söylicezzzzz:)))))

yok aşkıım şaka yapıyorummm maksimum 3 o da eylül doğduktan sonra kiloları verirsem yoksa 2.bile olmaz yani uzun zaman çocuk olcak diye adamın yanında fil gibi dolaşamam olmaz hiçç o çok zayıf 1le 0 gibi gezeriz

cemredeniz sana o kadar çok özendimki baştan beri kız dedğign için.bizim sülale bekliyo resmen kızı.kayınvaldemler anneler eşim..beennnnn (..ama kısmetişte yaş 29 üçünçü zor.geçen bi arkadaşıma biri bi söz etmiş.kızı olan huzur içinde oğlu olan huzur evinde ölür demiş...yorumsuzzzz

Kz dedimde ne oldu ki bacım
Yok yaaa ben hep Allah I'm önce sağlıklı hayırlı
Sonra oğlumdan sonra kız bebek diye geçirdim içimden dua ettim
Erkte olsa kızda olsa fedakar olsun hayırlı olsun ailesine.
Gaza geldim ulennnnnn belki yaparım üçüncüyü :)

Yani diyeceğim o ki bazen erkek evlatta anasına bakıo ölene dek.

Son düzenleme:
bebeğinin hareketlerini hisseden var mı?? benim bugün karnımın sağ tarafında pıt pıt atma var. böyle mi oluyor hareket yaa başka ne olailir acaba?? cemredeniz online hem de tecrübeli bana cevap verir herhalde

Cnm ben 1 haftadır hissediyorum
Atmıo bnmki şekil değiştiriyor ama sadece
Düz yattığımda tv izlrken fln kasığımda yumru oluşuyor
Bazen enine bazen dikey ve eşimle dokunuyoruz.
Ben cok zayıfım belim çok inceydi hissetmem cok normal.

Bnm Kasım annesi olacak arkadasım kilolu olduğu için hala hissedemiyor mesela

bebeğinin hareketlerini hisseden var mı?? benim bugün karnımın sağ tarafında pıt pıt atma var. böyle mi oluyor hareket yaa başka ne olailir acaba?? cemredeniz online hem de tecrübeli bana cevap verir herhalde
Benim göbek altında kıpırdanma gibi oluyor. Bazen de iki yanda tek vuruşlar oluyor. Özellikle yemeklerden sonra kıpırdanma artıyor, tek bir çikolata bile yetiyor.
Bugün hareket etmiyor diye korkmuştum ama başladı yine:)

kızlar herkese merhabaa, bi süredir geri kaldım muhabbet almış yürümüş maşallah:)

ikili testimiz temiz çıktı çok şükür ancak kasık ağrısı vardı bi süredir geçmeyen bugün idrar tahlilili yapıldı kum döküyomuşum ((( hiç yoktan iş çıktı başıma daha önce taş ameliyatı geçirmiş biri olarak korktum bol su da içiyorum üstelik tek kullanımlık antibiyotik verdi zararsız olanlarından enfeksiyona karşı inş geçer yaa dua edin bizee

Geçmiş olsun. İnşallah çabuk atlatırsın.

Ben bildiğimi yaparsam eşimi kırmadan korkuyorum başka kimse umurumda değil yoksa canıms
Şekere tuza yağa dikkat etmemiz lazım
Ama gene de bu ayaklar şişer bence bende potansiyel var)

Bencede magnezyum iyi geldi rahat ettim ya)
Kv değil kız kayın pederim))
Tövbe tövbe

Çok sağolun papatya cemre peri allah razı olsun. Şu an için bir risk yok ama. Yaklaşık 7 ay önce dış gebelik yaşadım. Bir kimyasal gebelik ve bir düşük yaşadım. Bu bebeğiminde ilk aylarda etrafında kanama vardı. Ilaçla geçti ama ne bilim kalbi duranları falan okuyoruz ya korkuyorum ışte.

aaa ben bilmiyordum bu meyvelerin yenmediğini :44:[/QUOTE]
/
Ederiz tabi canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Seni niye böyle korku sardı sende risk hatırlamıyorum ben var mıydı???

Bebegin guzel olacak desene cerkezler guzel oluerrr..)

Hic sorma bende 33 olcam araluk ayinda. ...

cagann var bu da erkek olacaga benziyor. .ben oyke hissediyorum..gerkes kiz bekliyor amaa bakacazz gorecezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…