- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
aynen bende canım k. Babamin adi soner erkek olsa soner olacakti neyse tamam ilk torunu koysun dedim kaynana kız olursa ben oğlan olursa babaniz koyacak dedi daha öğrenir öğrenmez kaynananin adi da saniye demode olduğunu bırakın anlami bile yok yani süheda olsun kuranda geçiyor diyorlar eşimin adi da salih kayınbaba şimdi saliha olacak diyor muhabbete girer girmez başka odaya gidiyorum ben canimi sıkıyorlar çünkü insan bi sorar hic yoktan fikir alır demi ben burda essek başı miyim eşim de birşey demiyor şimdilik bende ama biraz zaman ilerlesin hala diretirlerse bu sefer kotu gelin olurum gerekirse esimi ikna eder istediğimi koydururum yeter artık şimdi bebeği seviyorlar şöyle yaparız böyle yaparız yarın birgün itelemeye başlarlar el bi gün anne ölene kadar çeker kahrini....
Bunlar karşıdan canım bak bakım ayran kıvamında mi
papatya canm sevimdim sancılarının geçmesine kasık ağrısı çok farklı benim direkt böbrekten karnıma vuruyo kitliyobenim testlerde de dr. bişi demedi ama 1-2 gün dür bu çıktı başıma aman bebiş sağlıklı olsunda
:))) aaa yok senın kı gozukmezdı :)
kız tabı gozukurdu şüpheci akrepp :)))
mrk etme
aldığın ılactan dolayı cnm kesınlmesı ne güzel demek ıse yaramış hap
bnmde kasıgım agrıoo
bnm eskı dr um tek taraftan gelen kasık ağrısından korkma
eger tum kasıgın ağrıyorsa hemen ara demıştı..!
Benim çişim nazlıdır göstermez kum varsa))
Heheheh ay kız akrepler şüpheci mi olurmuş bilmedim bak
Demek o özelliğimizde burcumdan almışım
Eşime diyeyim benim suçum yok Kasım'da doğurmasaymış anam hahambaşa)
Kız benim bölgesel değildi ki sancım zaten komple sancıyordu
Ayy o neydiiiii ya
Amanınnnnnnn ağlıyordum artık
İçtin mi eleviti bak ben unuttum atıyorum ağzıma hemen şimdi)
Sende unuttuysan koş mutfağaaaaa
Kızlar yarın kontrolüm var 9:45 de. Günler geçmiyordu şimdi saatler geçmiyor.
Kandil günü hepimiz için dua ettim. Inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarız sağlıkla hayırla kucağımıza alırız diye.
Daha küçükken çok çok düşük olur allah daha hayırlısını verir diyordum. Ama haftalar geçtikçe hissetmeye başladıkça korkularımda artıyor. Bebeğimden ayrılıp kürtaj olmak hastaneden eli boş dönmek hayallerimi suya atmak çok zor olur. Allahım sağlıkla kucağımıza versin inşallah. Yarın için bana dua edermisiniz çok korkuyorum :18:
ayyy ne güzel maşallah süphanallah123 gram-12 cm olmuşşş beniimmmm kızııııııımmmmmmmmmmm
çok tatlıydııı o ayaklarr leylekk gibi maşşallaahh boyu uzun dedi 5 gün önden gidiyo bacakları babasına çekmiş upuzunnn
4 boyutlu renkli resim bastı fotoğraf kağıdınaaa akşam koycam ama usb yanımda değill :)
2li çok iyi 3lü ve 4lü istemicem sadece afp yapıcam 3 hafta sonra dedii.
çatlaklar için bişeyler yazdı bitkisel bunları mutlaka hemen kullanmaya başla dediii.
tetenozu 20 ve 21.haftalarda yaptırırsın aile hekimliğinden ararlar dedi.herşeyy yolundaaa çok rahatladımmmmmmmm
maşallah canım hep güzel haberler alalım inşallahhuhu ben geldimm bilonuz ben cumartesi dr gitcektim ama uyuz dr benmi 2 saat beklti ve hiç bir şey dedmi..uyuz oldum valla..herneysee..bende dun başşka dra gttim lütfiyeyye..öle işte...
kalbnini miğdesini ensesini burnunu her şeyini gösstersi..backlrını ellerini çok güzeldi..
ilk defa böle gördüm bebeğii
kafasını ölçtü akrnını bbeğim 11 cm 113 grmmış..ama çok ttalı ydı analatmm yaaa..elini kafasınn altına koymuış zıayakalrını sallo..
sonra gerilsii gözlerini avuştrdu..böle bişey yok yaaa..aynı hareketleri ben doğunca ayptramm ona..
harektlerin hissdebilrsin dedi ve ben hareketli bebeğimin sanırım hissdiyroum çok tuaf yaaa..ilk defa yüüzm gilerek geldim ve 1 ay yetr..8 temmuz 15 temmuz arsı gel 4lü tast yapalım dedi anlttı ama isteğine bağlı dedi şuan öle bir şey yokdedi..bende osada bu bebeği istyorum ve onn düşüncesi bile kötü dedim..oda tamm ozmn bir ay sonra görüşürz dedi.elevit ve bi kan ilacın içicem öle kızalr..
heee sanrıım kız olcakk bebeğim :)))
Eki Görüntüle 742618 Eki Görüntüle 742619 Eki Görüntüle 742620 Eki Görüntüle 742621
biraz erken olursa akrep te olabilir bizimKızlar şimdi bizim bebeler yay burcu mu oluyor....=)))))
gizoşşş kim bu drkesin kızzzz
anası gibi obur olucak ahha
kendi aldı canımmm fotoğraf kağıdınada kendi bastı ben bişey demedim hiçç.onun dışındada 8 tane ultrason çıktısı verdiii :)
çoğunluk 13. 14. hafta gibi öğrendi...aranızda cinsiyet öğrenen varmı?? özellikle erkek anneleri nezaman öğrendiniz?? doktorum %90 erkek dedi.. ilk çocuğum kız eşyalarını ayırcam %10kafamı karıştırıyo :44:
maşallah süphanallahoğlum Aral Deniz
yaaa çok haklısın sıkılmaktaYa kızlar benim bu konuda sıkıntım var cemredenize bahsetmiştim
Kayınpederim rahmetli oldu Nur içinde yatsın
Benim bebekte erkeğe benzetmişti Dr
Tabi herkes ismini kayın pederimin ismi olsun istiyor baskı yapıyı;((
Off öyle gerginim ki bu konuda
Eşimde bi Arda bi ismini koyarız 2isimlimolur dedi
İstemem yan cebime koy yani
Ama ben hiç istemiyorum ve biliyorum ki koyarsam asla benim koyduğum isimle değil babasının adıyla çağıracaklar
Ve ben istemiyorum oğlumun istemediğim bi. İsimle çağrılmasını
Ne yapacağım nasıl anlatacağım destek lütfen((((((((
Kandil günü hepimiz için dua ettim. Inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarız sağlıkla hayırla kucağımıza alırız diye.
Daha küçükken çok çok düşük olur allah daha hayırlısını verir diyordum. Ama haftalar geçtikçe hissetmeye başladıkça korkularımda artıyor. Bebeğimden ayrılıp kürtaj olmak hastaneden eli boş dönmek hayallerimi suya atmak çok zor olur. Allahım sağlıkla kucağımıza versin inşallah. Yarın için bana dua edermisiniz çok korkuyorum :18:
Annem de de var taş biliyorum berbat birşey
İnşallah en kısa zamanda iyileştirsin tatlım ya âmin âmin amim âmin)
Hamilelikte insanın içi temizlenirmiş ya sen o gruptasın demek
Biz pis içli kaldık kaka anneler)
Sebzeleri iyi yıka yapraklıları
incir dut çilek ayva gibi çekirdekli meyveleri yeme!!
Ne kuruşunu ne yaşını ne reçelini
ewet aklımda canım sorcam
çiğköfteyi de sorcam
gizoşşş kim bu dr
yaa bi kerem ben de mi ona gitsem
benim doç. özel ama öyle 3boyut 4boyut görmedik yaani
o kadar da para bayıyoz
kaça medipolde randevuuuu??
esracım baya detaylı yazmıştımNe dedi dr.ben sprmayi unuttum. yarin okulda cig kofte partisi var..amsa etsizinden yiyecrm.
ikili testim cikti bugun sonuclar iyi risk 10.000 de 1 ..irki beyaz...
irki farkli olan cikmismiydi...asya kazsk falan :)))
du bakiyim ilerde düşünürüm belkisen bilirsinn canımmm ben çok seviyorum kendisini konuşuyo bayada bakıyo.perihan özden,55 tl canıımm
ay gızemmmm resmen kukusu varrrr :)))))
cnm benmde senn gbi ayakalrım..ama sen salıyorsun ben salmıyorumda nedendidr inn bilmmiyorumm kuzum..Kızlar geçmiş olsun(
Neler olmuş böyle ya aman ucuz atlatmışsınız
Ben korkuma dışlarda birşey yiyemiyorum
Rüzgarda kalmıyorum çok;((
Bende de ayaklar davul gibi ya 6saat derste sarkıtmaktan şişiyor
Tuzlu yemiyorum ama dün yağlı yedim kızartma ondan mı acep????
yy cnm kocman olmuşş..ama düz birşley giyse resmde dah belliolur...ççzgilide belli olmo..Kızlar bakın şimdi çektim...:))))
cnm ben dun sordum sağ tarfıma agroı olo diye solda bağırsak var sağa doğru genişler rahim dedi le yani..kist vrmı diye baktı bir şey yok dedi birde magnezyum verdi ondan geçmiştr belki kuzucum...he olbilrmiYa kızlar bu arada benim çok sancı. Oluyordu
Bilmem hatırlayanınız var mı hatta Dr a gitmiştim geçen hafta bu yüzden
2gündür hiç yok maşallah
İçtiğim magnezyumdan mı yoksa artık sancı dönemi geçti mi
Ayrıca kum taş falan demişsiniz sanılanım diye
Bende kum olsa idrar tahlilimde çıkardı di mi?
Ayrıca benim böbreğimde değil kasıklarımda sancı vardı??
Bence magnezyum iyi geldi??