- 7 Eylül 2009
- 2.709
- 38
dün uğrayamadım muhabbet uzamış gitmiş. Allah muhabbetinizi arttrsın umarım herkes iyidir. dünden beri rahatsızım midem berbat istifra ediyorum. bulanıyorum öğürüyorum. bitemedi gitti. bugun doktora gidicem. bayılacak gibiyim işe geldim ama bıraksalar yerlere yatıcam o kadar kötüyüm ellerim dizlerim titrıyor dünden beri doğru düzgün yemek yemedim sadece patates haşlaması. midem yine eskisi gibi kabul etmiyor. içimde de çok tuhaf bir huzursuzluk var. hamile depresyonuna mı giriyorum nedir. dün akşam mızıldadım durdum çocuklar gibi ağladım kötüyüm diye. zaten hareketlerini de anlayamıyorum benden önce herkes anladı ben bebişimi hissedemıyorum dokunsalar ağlayacağım .inşallah bebeğim sağlıklıdır. ve benım ruh halım düzelir.
inşallah güzel hebrlerle gelırım akşama uğrarım. çıkıcam bir saate kadar.
ben de ayni durumdayim nefret doluyum surekli bulanir mi bir mide?
gecmicek mi kac hafta daha boyle diye soruyorum herkes az kaldi gecicek diyo umutla bekliyorum
doktor gir bebegini gor bak nasil iyi gelicek benim daha 3 haftam var doktor icin
Gunaydin arkadaslar kizlar ben 16 haftalik hamileyim bu ikinci gebeligim ama bebegimi hic ama hic hissetmedim dr d gidemedin yarin hongkongta hastaneye gdecegim ins hersey yolundadir gozunu sevdigimin turkiyesi hersey elinin altinda cikolata yedim muzik banamisib demiyor
Cnm bizi habersiz bırakma... Bebişin nasıl buymuş mu gelip anlat
Çok opuyorum.
canım ya tek tesellim bu bebeğimin iiyi olduğunu bilmek beni rahatlatır daha da katlanılır hale gelir içinde bulunduğumuz durum. ben yarın 18. haftama giriyorum ama sonuna kadar sürecek herhalde.
canım ya tek tesellim bu bebeğimin iiyi olduğunu bilmek beni rahatlatır daha da katlanılır hale gelir içinde bulunduğumuz durum. ben yarın 18. haftama giriyorum ama sonuna kadar sürecek herhalde.
kızlar herkese merhabaa, bi süredir geri kaldım muhabbet almış yürümüş maşallah:)
ikili testimiz temiz çıktı çok şükür ancak kasık ağrısı vardı bi süredir geçmeyen bugün idrar tahlilili yapıldı kum döküyomuşum((( hiç yoktan iş çıktı başıma daha önce taş ameliyatı geçirmiş biri olarak korktum bol su da içiyorum üstelik tek kullanımlık antibiyotik verdi zararsız olanlarından enfeksiyona karşı inş geçer yaa dua edin bizee
Ahh canim bir bilsem az kaldi istanbula donmeye ayin 9 sagsalim gelebilsem bakalim burdaki salak cinliler ne dicek bebegime buarda nub da yanildik ama kiZa cok yagkin duruyordu hayirlisi olsun sende iki erkek bende galiba iki kiz olacak
sanırım yazmakta geç kaldım malatya'dan yeni döndük. kısa bi memleket ziyaretiydi. ben malatya'da gözde kışlaya selma hanım dı sanırım (adını tam hatırlamıyorum zaten bi erkek bi bayan var) ona gittim çok memnun kaldım. tavsiye ederim. orada kalacak olsam ona devam ederdim ama baya yoğun bi doktor. çok bekliyosun sırada. ama içeri girince bi gülüyo hop herşeyi unutturuyo (bende öyle olduamin inşallah herkesin gönlüne göre verir rabbim 2 hafta sonra tekrar bakacam dedi kız diyen doktorumuz tabi bu arada dayanamayıp başka doktora gitmezsem 2 haftaya öğreneceğim babaanne ve anneanneden büyük bir atak geldi erkek diyen doğru söylüyordur diyeikisininde hep kız torunu olduğu için gözler bizim bebeğin erkek olmasında
malatyada doktora giden varmı kızlar hangi hastane ii hangi doktora gidiyosunuz özelden yada burdan yazarsanız sevinirim
dün uğrayamadım muhabbet uzamış gitmiş. Allah muhabbetinizi arttrsın umarım herkes iyidir. dünden beri rahatsızım midem berbat istifra ediyorum. bulanıyorum öğürüyorum. bitemedi gitti. bugun doktora gidicem. bayılacak gibiyim işe geldim ama bıraksalar yerlere yatıcam o kadar kötüyüm ellerim dizlerim titrıyor dünden beri doğru düzgün yemek yemedim sadece patates haşlaması. midem yine eskisi gibi kabul etmiyor. içimde de çok tuhaf bir huzursuzluk var. hamile depresyonuna mı giriyorum nedir. dün akşam mızıldadım durdum çocuklar gibi ağladım kötüyüm diye. zaten hareketlerini de anlayamıyorum benden önce herkes anladı ben bebişimi hissedemıyorum dokunsalar ağlayacağım .inşallah bebeğim sağlıklıdır. ve benım ruh halım düzelir.
usg sayılmaz canım öyle ekran falan görmedimayyy sağlık ocağında usg var mııııııııııı. bilmiyodum hiççç
canım benim oğlan çağan hastaydı hastanede falan kaldık izmirden görümcemler vardı hep onun çocuklarda hasta oldu... derken foruma fazla giremedim kaçıırmışımm demekkii
agresifimm kıyamam inşallah geçicek bulantılar inşallah. dua edicem senin için ve tüm bulantı çekenler içindün uğrayamadım muhabbet uzamış gitmiş. Allah muhabbetinizi arttrsın umarım herkes iyidir. dünden beri rahatsızım midem berbat istifra ediyorum. bulanıyorum öğürüyorum. bitemedi gitti. bugun doktora gidicem. bayılacak gibiyim işe geldim ama bıraksalar yerlere yatıcam o kadar kötüyüm ellerim dizlerim titrıyor dünden beri doğru düzgün yemek yemedim sadece patates haşlaması. midem yine eskisi gibi kabul etmiyor. içimde de çok tuhaf bir huzursuzluk var. hamile depresyonuna mı giriyorum nedir. dün akşam mızıldadım durdum çocuklar gibi ağladım kötüyüm diye. zaten hareketlerini de anlayamıyorum benden önce herkes anladı ben bebişimi hissedemıyorum dokunsalar ağlayacağım .inşallah bebeğim sağlıklıdır. ve benım ruh halım düzelir.
Gunaydin arkadaslar kizlar ben 16 haftalik hamileyim bu ikinci gebeligim ama bebegimi hic ama hic hissetmedim dr d gidemedin yarin hongkongta hastaneye gdecegim ins hersey yolundadir gozunu sevdigimin turkiyesi hersey elinin altinda cikolata yedim muzik banamisib demiyor
ooo hongkongtamısın senAhh canim bir bilsem az kaldi istanbula donmeye ayin 9 sagsalim gelebilsem bakalim burdaki salak cinliler ne dicek bebegime buarda nub da yanildik ama kiZa cok yagkin duruyordu hayirlisi olsun sende iki erkek bende galiba iki kiz olacak
ooo hongkongtamısın sen
çok zor olmalı
bi tanıdığımız da çinde çalışıyor çok farklı kültürleri, herşey farklı
9unda tamamen dönüş mü yoksa tatilemi gelceksiniz canım?
inşallah güzel haberlerini alırız bize de yaz canım kontrolden sonra