2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ilk göz agrım bu doping oldugu için ugruyorum ara sıra sizleride 2014 subat annelerine beklerim:)ben oraya terfi ettim buradan.neyse buradan ankaradaki annelere bi sorum olucak acaba hangi hastane ye gidiyosunuz memnunmusunuz diye msj atabilen olursa sevinirim buradanda takip ederım yazarsanız.hepinizi cok öpüyorum by by:):nazar::KK16:

yenimi öğrendiniz.benimde 2. Oğlan dedi dr.valla bende çok kız istyodum.napalım insan buruluo filan ama hayırlısı olsun..nasip..cemredeniz senin ilki oğlan ikinci kız değilmiydi benim öle kalmış aklımda sanki
evet dün öğrendim, dr. fotosunu bile verdi bamyanın,herşey ortada bi de diyor ben 100 de 100 demiyorum:KK53:

Kızlar yine ne kaynatmışsınız hasta hamişlere geçmiş olsun dikkat edin kızlar Ay şu bebeğin ismine karışma durumuna bende kıl oluyorum düşünsene deli gibi mide bulantısı hastanede yatmalar 9 ay karnında taşı bütün sıkıntıları sen Çek sonra ben ismini koyacam oldu valla kızlar ne yapın ne edin ısrarcı olun hı isim güzelse düşünülebilir:)) bende bugün kızımı doktora götürdüm bütün gece öksürdü bademcikler şişmiş 10 gün antibiyotik tedavisi Kasım'da istanbula gitmiştik o günden beri düzelmedi havası iyi gelmedi herhalde :KK43:( o sırada bende bi doktora uğrayayım dedim hemen ultrason tabi büyük ihtimalle kız dedi ama daha erken 3 hafta sonra gel 4 lü yapacam o zaman tekrar bakarız tabi o sırada benim kocişin surat ifadesi değişti ben kız istiyordum ama o öyle yapınca bende kendimi kötü hissettim halbuki sağlıklı herşey normal şükretmek gerekirken erkek merakı nedir anlamadım:KK43:((

:
evet dün öğrendim, dr. fotosunu bile verdi bamyanın,herşey ortada bi de diyor ben 100 de 100 demiyorum:KK53:

Cnm resmini eklermisin.
Çünkü Kk da cok eskiyim ben bi kız vardı pipi resmi bile vermişler eline
7. Aydan sonra kız olduğunu öğrenmişşşş ıkı oğlu vardı.
Cok kutlu oldu tabi. Ne güzel birde kızı oldu
Sende koy bi bakalım

aminnnn canımmmm.. evet bende bunun kızını duşunemıyorum ..
Rabbımden hep Aralıma benzeyen kız evlat istemiştim (sağlıklı hayırlı elı ayağı duzgun) kısmetttt
birde cok zeki teyzesii. matematik dehası 5 yaşında ama :KK66::nazar::nazar:
Allah bağışlsın Deniz, çok yakışıklı maşallah:) Kızım olacak demiş miydim?:KK9: Peşimizde çok oğlan anası var ama sizinki pek bi yakışıklı:KK66:

Kızlar geçmiş olsun:KK43:(
Neler olmuş böyle ya aman ucuz atlatmışsınız
Ben korkuma dışlarda birşey yiyemiyorum
Rüzgarda kalmıyorum çok;((

Bende de ayaklar davul gibi ya 6saat derste sarkıtmaktan şişiyor
Tuzlu yemiyorum ama dün yağlı yedim kızartma ondan mı acep????
Sorma canım, hala kendime gelemedim, yatıp duruyorum.
Akşam ayaklarının altına yastık koyup uzan sen de, şişliğe iyi gelir.

yahu erkeğe ısım bulmakta cok zor yaaaa
sinir oluyorum ben .. kzı olsa tamamdı bnm
ama erkek cok zor ya ne koycam ben bu cocugun adını :KK14::KK14::KK14:

banada isim konusunda yardımmmm kzlarrr
Geçenlerde Anıl diyordun canım, Aral'a da uygun. Benim eşimin adı Anıl. Ona anlattım, ben çok memnunum diyor:))

kızlar tetanoz aşımı olmuş bulunmaktayım
iki doz olunuyormuş 2. bir ay sonraymış
ayyy bi de önce kalp atımı duyulcak mı bakalım dedi hemşire
uzandım şööle eski, miladii bi cihazla baktı bi baktık ki geliyo pıtpıtlar oyyyy maşallah maşallah
sağlık ocağında da duyucaksınız kızlarrr

sonra çarşıda bi tur atıyim dedim 30u evlilik yıldönümümüz eşime hediye bakiyim dedim
ama minnak kuşuma kısmetmişşşş :KK9:
ciciler aldım onaaa :KK16:

ayyy sağlık ocağında usg var mııııııııııı. bilmiyodum hiççç

esracım baya detaylı yazmıştım
etsiz çiğköfte diye sordum etlisi bildiğim kadarıyla zararlı tıpkı salam sosis gibi çiğ et sayılıyo
ama etsiz için;
erik ve bulgur midede şikayete çok yol açabiliyo
abartmamak lazım, şukadarcık bulgur midede şişip bu kadar oluyo ve çok rahatsız edici oluyo hamileler için dedi
bu yüzden çiğköfteyi de abartmadan, canın çekince yiyebilirsin dedi

du bakiyim ilerde düşünürüm belki
benim dr da çok ii de işte ööyle renkli, foto kağıt ultrason vermedi hiç

canım benim oğlan çağan hastaydı hastanede falan kaldık izmirden görümcemler vardı hep onun çocuklarda hasta oldu... derken foruma fazla giremedim kaçıırmışımm demekkii:KK54:

:

Cnm resmini eklermisin.
Çünkü Kk da cok eskiyim ben bi kız vardı pipi resmi bile vermişler eline
7. Aydan sonra kız olduğunu öğrenmişşşş ıkı oğlu vardı.
Cok kutlu oldu tabi. Ne güzel birde kızı oldu
Sende koy bi bakalım

ya işte bende onu diyordum,banada erkek dedi geçen hafta pek bi heveslendk ailede başka erkek yok çünkü,sonra burda okudum 7.aydan sonra öörenmiş kız olacagını korku sardı şimdi.. yani sağlıklı olsun cinsiyeti tabiiki2.planda ama bi kızım var 2.erkek olsun istiyo tabii insan

izmirden olan varmı bide aranızda özel dr a gidiyorum ben ilk dogumum karataşta oldu,memnundum aslında ama yer olarak çok ters bana,tavsiyesi olan varmıı???

aynen bende canım k. Babamin adi soner erkek olsa soner olacakti neyse tamam ilk torunu koysun dedim kaynana kız olursa ben oğlan olursa babaniz koyacak dedi daha öğrenir öğrenmez kaynananin adi da saniye demode olduğunu bırakın anlami bile yok yani süheda olsun kuranda geçiyor diyorlar eşimin adi da salih kayınbaba şimdi saliha olacak diyor muhabbete girer girmez başka odaya gidiyorum ben canimi sıkıyorlar çünkü insan bi sorar hic yoktan fikir alır demi ben burda essek başı miyim eşim de birşey demiyor şimdilik bende ama biraz zaman ilerlesin hala diretirlerse bu sefer kotu gelin olurum gerekirse esimi ikna eder istediğimi koydururum yeter artık şimdi bebeği seviyorlar şöyle yaparız böyle yaparız yarın birgün itelemeye başlarlar el bi gün anne ölene kadar çeker kahrini....
Ne kadar düşüncesiz ve baskıcılar, insan kendi çocuğuna da isim koyamayacaksa... Sen eşinle konuş canım. Herkes bi yerini bilsin

Ne dedi dr.ben sprmayi unuttum. yarin okulda cig kofte partisi var..amsa etsizinden yiyecrm.

ikili testim cikti bugun sonuclar iyi risk 10.000 de 1 ..irki beyaz...

irki farkli olan cikmismiydi...asya kazsk falan :)))
Benim raporum ingilizceydi. Irk kısmında 'caucasian' yazıyordu. Bu hem beyaz ırk hem de kafkasyalı anlamına geliyor. Bizde de çerkeslik var. Acaba hangisini demek istediler bilmiyorum, beyaz ırktır diye düşünmüştüm.

En Büyük TÜRKİYE
ayyy bizde kız için ölüyoruzzzzz.... daha benim belli olmadıı geçen hafta bacakları açmadı göremedik...

Valla esracım yaaa. Çocukluğumdan beri hayalim Aralı bile kız istiodum ama adım gibi emindim erkek olacağından
Bunda da erkek hissettim ara ara kız hissettiğim oldu.
Cok dua ettim. Kız cocuk için ölüyorum
Mevlam hayırlısını böyle uygun görmüş.
Ama 33 yaşımdan sonra 3. Cookkkk uzak ihtimal bana.
Yaşım daha uygun olaydı İnan zerre takmazdım. :KK14:

En Büyük TÜRKİYE

Valla esracım yaaa. Çocukluğumdan beri hayalim Aralı bile kız istiodum ama adım gibi emindim erkek olacağından
Bunda da erkek hissettim ara ara kız hissettiğim oldu.
Cok dua ettim. Kız cocuk için ölüyorum
Mevlam hayırlısını böyle uygun görmüş.
Ama 33 yaşımdan sonra 3. Cookkkk uzak ihtimal bana.
Yaşım daha uygun olaydı İnan zerre takmazdım. :KK14:

ben 3-4-5 allah ne verdiyse yapcamm valla:KK1:

Öyle canım ama sinirim çok bozuldu sanki cinsiyet geni benden geliyor bide demez mi bizim ailede kız çok yok genlerimizde hep erkek var:KK43:(

Ya ben napiyimmm a dostlar iki kez kız dedi 3. De erkek
Bu bnm için daha büyük hayal kırıklığı oldu.
Çünkü etkilenmiştim ister istemez.
Bende eşime sardım ne güçlü spermlerin varmış bi kız veremedin bana dedim :)

X