2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
dün uğrayamadım muhabbet uzamış gitmiş. Allah muhabbetinizi arttrsın umarım herkes iyidir. dünden beri rahatsızım midem berbat istifra ediyorum. bulanıyorum öğürüyorum. bitemedi gitti. bugun doktora gidicem. bayılacak gibiyim işe geldim ama bıraksalar yerlere yatıcam o kadar kötüyüm ellerim dizlerim titrıyor dünden beri doğru düzgün yemek yemedim sadece patates haşlaması. midem yine eskisi gibi kabul etmiyor. içimde de çok tuhaf bir huzursuzluk var. hamile depresyonuna mı giriyorum nedir. dün akşam mızıldadım durdum çocuklar gibi ağladım kötüyüm diye. zaten hareketlerini de anlayamıyorum benden önce herkes anladı ben bebişimi hissedemıyorum dokunsalar ağlayacağım .inşallah bebeğim sağlıklıdır. ve benım ruh halım düzelir.
inşallah güzel hebrlerle gelırım akşama uğrarım. çıkıcam bir saate kadar.

dün uğrayamadım muhabbet uzamış gitmiş. Allah muhabbetinizi arttrsın umarım herkes iyidir. dünden beri rahatsızım midem berbat istifra ediyorum. bulanıyorum öğürüyorum. bitemedi gitti. bugun doktora gidicem. bayılacak gibiyim işe geldim ama bıraksalar yerlere yatıcam o kadar kötüyüm ellerim dizlerim titrıyor dünden beri doğru düzgün yemek yemedim sadece patates haşlaması. midem yine eskisi gibi kabul etmiyor. içimde de çok tuhaf bir huzursuzluk var. hamile depresyonuna mı giriyorum nedir. dün akşam mızıldadım durdum çocuklar gibi ağladım kötüyüm diye. zaten hareketlerini de anlayamıyorum benden önce herkes anladı ben bebişimi hissedemıyorum dokunsalar ağlayacağım .inşallah bebeğim sağlıklıdır. ve benım ruh halım düzelir.

ben de ayni durumdayim nefret doluyum surekli bulanir mi bir mide?
gecmicek mi kac hafta daha boyle diye soruyorum herkes az kaldi gecicek diyo umutla bekliyorum
doktor gir bebegini gor bak nasil iyi gelicek benim daha 3 haftam var doktor icin:KK43:

Gunaydin arkadaslar kizlar ben 16 haftalik hamileyim bu ikinci gebeligim ama bebegimi hic ama hic hissetmedim dr d gidemedin yarin hongkongta hastaneye gdecegim ins hersey yolundadir gozunu sevdigimin turkiyesi hersey elinin altinda cikolata yedim muzik banamisib demiyor

ben de ayni durumdayim nefret doluyum surekli bulanir mi bir mide?
gecmicek mi kac hafta daha boyle diye soruyorum herkes az kaldi gecicek diyo umutla bekliyorum
doktor gir bebegini gor bak nasil iyi gelicek benim daha 3 haftam var doktor icin:KK43:

canım ya tek tesellim bu bebeğimin iiyi olduğunu bilmek beni rahatlatır daha da katlanılır hale gelir içinde bulunduğumuz durum. ben yarın 18. haftama giriyorum ama sonuna kadar sürecek herhalde.

Gunaydin arkadaslar kizlar ben 16 haftalik hamileyim bu ikinci gebeligim ama bebegimi hic ama hic hissetmedim dr d gidemedin yarin hongkongta hastaneye gdecegim ins hersey yolundadir gozunu sevdigimin turkiyesi hersey elinin altinda cikolata yedim muzik banamisib demiyor

Cnm bizi habersiz bırakma... Bebişin nasıl buymuş mu gelip anlat
Çok opuyorum. :KK66:

Cnm bizi habersiz bırakma... Bebişin nasıl buymuş mu gelip anlat
Çok opuyorum. :KK66:

Ahh canim bir bilsem az kaldi istanbula donmeye ayin 9 sagsalim gelebilsem bakalim burdaki salak cinliler ne dicek bebegime buarda nub da yanildik ama kiZa cok yagkin duruyordu hayirlisi olsun sende iki erkek bende galiba iki kiz olacak

canım ya tek tesellim bu bebeğimin iiyi olduğunu bilmek beni rahatlatır daha da katlanılır hale gelir içinde bulunduğumuz durum. ben yarın 18. haftama giriyorum ama sonuna kadar sürecek herhalde.

iyidir bebegin goruceksin iste ne guzel eller kollar havada ayyy yeriiiimmm:))
valla insallah kesilir gecer ne diyim allahtan umit kesilmez duaya devam

Cnm hadi gitte kendini daha iyi hissedip gel. GuZel hibelerini bekliyoruz
Hala kusmam cok kötu tabi hiç geçmicek sanıyorsun o yüzden sinirlerin bozuluyor
Bende her kusmamdan sonra aglıyordum yerlere yatıp
Bebişini hissetmemen cok normal cnm bende gün içinde tık yok
Uyanınca karnım daha yayvan olunca. Bi tarafa top oluyor sadece
Yoksa tekme kıpırtı bende de yok. Mrk etme canım.
İçini ferah tut :KK19:

kızlar herkese merhabaa, bi süredir geri kaldım muhabbet almış yürümüş maşallah:)

ikili testimiz temiz çıktı çok şükür ancak kasık ağrısı vardı bi süredir geçmeyen bugün idrar tahlilili yapıldı kum döküyomuşum :KK43:((( hiç yoktan iş çıktı başıma daha önce taş ameliyatı geçirmiş biri olarak korktum bol su da içiyorum üstelik tek kullanımlık antibiyotik verdi zararsız olanlarından enfeksiyona karşı inş geçer yaa dua edin bizee :KK43:

gecmis olsun poffcummmm
gebelikle mi ilgili kum dokme olayi? burda da okuyorum bu yuzden agri sizi ceken cok.
insallah atlatirsin bian once

Ahh canim bir bilsem az kaldi istanbula donmeye ayin 9 sagsalim gelebilsem bakalim burdaki salak cinliler ne dicek bebegime buarda nub da yanildik ama kiZa cok yagkin duruyordu hayirlisi olsun sende iki erkek bende galiba iki kiz olacak

Bnm bebeğime orkdem kız demişti
Valla bi iki kişide yanılmış o da bana denk geldi :))
Olsun yavrularımız sağlıklı olsun
Rabbim acılarını vermesin
Hayırlısı buymuş bizim için

amin inşallah herkesin gönlüne göre verir rabbim 2 hafta sonra tekrar bakacam dedi kız diyen doktorumuz tabi bu arada dayanamayıp başka doktora gitmezsem 2 haftaya öğreneceğim babaanne ve anneanneden büyük bir atak geldi erkek diyen doğru söylüyordur diye :KK52: ikisininde hep kız torunu olduğu için gözler bizim bebeğin erkek olmasında :KK16::KK16:
malatyada doktora giden varmı kızlar hangi hastane ii hangi doktora gidiyosunuz özelden yada burdan yazarsanız sevinirim
sanırım yazmakta geç kaldım malatya'dan yeni döndük. kısa bi memleket ziyaretiydi. ben malatya'da gözde kışlaya selma hanım dı sanırım (adını tam hatırlamıyorum zaten bi erkek bi bayan var) ona gittim çok memnun kaldım. tavsiye ederim. orada kalacak olsam ona devam ederdim ama baya yoğun bi doktor. çok bekliyosun sırada. ama içeri girince bi gülüyo hop herşeyi unutturuyo (bende öyle oldu:KK9:)

Yes evet evet bebegimde hareketlenme basladi cok sukur ay bir ara ne korktum allahim bu tup bebek kizimin kalan dondurulmusuydu heran tetikteyiz allahim hepimizin evlatlarini korusun

tatlım dikkat ettim bende ne zaman patates haşlaması yesem istifra ediyorum normalde nerdeyse 13.haftamdan beri istifra etmiyodum yani sadece arada midem bulanıyodu

ayyy sağlık ocağında usg var mııııııııııı. bilmiyodum hiççç

canım benim oğlan çağan hastaydı hastanede falan kaldık izmirden görümcemler vardı hep onun çocuklarda hasta oldu... derken foruma fazla giremedim kaçıırmışımm demekkii:KK54:
usg sayılmaz canım öyle ekran falan görmedim
ben uzanınca eline bi alet almıştı jel sıktı bi eliyle karnımda gezdirirken diğer elinde alete bakıyodu
megafon gibi dışarı ses veriyordu. dakikadaki atışını da söyledi
canımm hastanede olduğunuzu biliyordum, tekrar geçmiş olsun
istediğini sor tabi canım benim geçmişi okuyamayabilirsin gayet normal :KK54:

agresifimm kıyamam inşallah geçicek bulantılar inşallah. dua edicem senin için ve tüm bulantı çekenler için
yaa bak bizim aynı günler peşpeşeyiz ben de hissetmiyorum bişey
pzrtesi kontrolümde dr sordu '' hayııır maalesef hissetmiyorum'' diyince
gayet normal ilk çocuğunda 22.haftaya kadar hissetmemek çok normal demişti hiç kafaya takma bunu dedi
canım benim bunu takıp ta kendini üzme, inşallah hissetces zamanla
allahım sağlıkla büyümelerini nasipetsin inşallah :KK16:

ooo hongkongtamısın sen
çok zor olmalı
bi tanıdığımız da çinde çalışıyor çok farklı kültürleri, herşey farklı
9unda tamamen dönüş mü yoksa tatilemi gelceksiniz canım?
inşallah güzel haberlerini alırız bize de yaz canım kontrolden sonra :KK54:

yaa gece kolumun ağrısına uyanıp durdum :KK14:
aşı yerim dün hiç ağrımamıştı ama geceden beri çok fena ağrıyo kolumu nerelere koysam ne yapsam şaşırdım :KK50:
şimdi kahvaltı yapıp parol içicem dr da demişti aşıdan sonra ağrıkesicini iç diye
dün ağrı olmayınca içmemiştim ben de, geçer inşallah
bi de hemşire 2gün ıslanmasın demişti dün akşam eşim koluma streç sardı duşa girdim o mu etkiledi yaaa

allahım bütün hastalıklarımıza şifa versin, rabbim beterinden korusun :KK5:

ooo hongkongtamısın sen
çok zor olmalı
inşallah güzel haberlerini alırız bize de yaz canım kontrolden sonra :KK54:[/QUOTE]

Yok canim esimin burd a isteri var yaw evet cok tuhaf kulturleri yanliz asiri sicak var sokaga cikamiyorum les gibi kokuyor sokaklar binalar millet cocuklarini sokaga isiyip buyugunu yaptiriyor donecegim allah izin verirse ayin 9 da cok vitaminsiZ. Kaldim yumurta et yiyemiyorum burda hongkong bana cok yakin ben shenzendeyjm ama kus gribi salgini var. Ara ara habrr ederin yanliz burda mukemmel kiyafetler var bebekler icin yumuscik bebegime alis veria yapip donecegim erken ama kismetinde varsa giymek insallah nasip olur

ooo hongkongtamısın sen
çok zor olmalı
inşallah güzel haberlerini alırız bize de yaz canım kontrolden sonra :KK54:

Yok canim esimin burd a isteri var yaw evet cok tuhaf kulturleri yanliz asiri sicak var sokaga cikamiyorum les gibi kokuyor sokaklar binalar millet cocuklarini sokaga isiyip buyugunu yaptiriyor donecegim allah izin verirse ayin 9 da cok vitaminsiZ. Kaldim yumurta et yiyemiyorum burda hongkong bana cok yakin ben shenzendeyjm ama kus gribi salgini var. Ara ara habrr ederin yanliz burda mukemmel kiyafetler var bebekler icin yumuscik bebegime alis veria yapip donecegim erken ama kismetinde varsa giymek insallah nasip olur[/QUOTE]

Ayyyy evet yaaaa bnm arkadasımda Çin'den getirtiodu cocuk kıyafetleri harikaaaa
Face de sayfa acmıştı ama bıraktı o işi
Birde ucuz inanılmaz ya ve cok farklı şeyler var
Aldıklarını kesin koy buraya bakalım cnm

X