ayyy sağlık ocağında usg var mııııııııııı. bilmiyodum hiççç
canım benim oğlan çağan hastaydı hastanede falan kaldık izmirden görümcemler vardı hep onun çocuklarda hasta oldu... derken foruma fazla giremedim kaçıırmışımm demekkii
usg sayılmaz canım öyle ekran falan görmedim
ben uzanınca eline bi alet almıştı jel sıktı bi eliyle karnımda gezdirirken diğer elinde alete bakıyodu
megafon gibi dışarı ses veriyordu. dakikadaki atışını da söyledi
canımm hastanede olduğunuzu biliyordum, tekrar geçmiş olsun
istediğini sor tabi canım benim geçmişi okuyamayabilirsin gayet normal
dün uğrayamadım muhabbet uzamış gitmiş. Allah muhabbetinizi arttrsın umarım herkes iyidir. dünden beri rahatsızım midem berbat istifra ediyorum. bulanıyorum öğürüyorum. bitemedi gitti. bugun doktora gidicem. bayılacak gibiyim işe geldim ama bıraksalar yerlere yatıcam o kadar kötüyüm ellerim dizlerim titrıyor dünden beri doğru düzgün yemek yemedim sadece patates haşlaması. midem yine eskisi gibi kabul etmiyor. içimde de çok tuhaf bir huzursuzluk var. hamile depresyonuna mı giriyorum nedir. dün akşam mızıldadım durdum çocuklar gibi ağladım kötüyüm diye. zaten hareketlerini de anlayamıyorum benden önce herkes anladı ben bebişimi hissedemıyorum dokunsalar ağlayacağım .inşallah bebeğim sağlıklıdır. ve benım ruh halım düzelir.
inşallah güzel hebrlerle gelırım akşama uğrarım. çıkıcam bir saate kadar.
agresifimm kıyamam inşallah geçicek bulantılar inşallah. dua edicem senin için ve tüm bulantı çekenler için
yaa bak bizim aynı günler peşpeşeyiz ben de hissetmiyorum bişey
pzrtesi kontrolümde dr sordu '' hayııır maalesef hissetmiyorum'' diyince
gayet normal ilk çocuğunda 22.haftaya kadar hissetmemek çok normal demişti hiç kafaya takma bunu dedi
canım benim bunu takıp ta kendini üzme, inşallah hissetces zamanla
allahım sağlıkla büyümelerini nasipetsin inşallah
Gunaydin arkadaslar kizlar ben 16 haftalik hamileyim bu ikinci gebeligim ama bebegimi hic ama hic hissetmedim dr d gidemedin yarin hongkongta hastaneye gdecegim ins hersey yolundadir gozunu sevdigimin turkiyesi hersey elinin altinda cikolata yedim muzik banamisib demiyor
Ahh canim bir bilsem az kaldi istanbula donmeye ayin 9 sagsalim gelebilsem bakalim burdaki salak cinliler ne dicek bebegime buarda nub da yanildik ama kiZa cok yagkin duruyordu hayirlisi olsun sende iki erkek bende galiba iki kiz olacak
ooo hongkongtamısın sen
çok zor olmalı
bi tanıdığımız da çinde çalışıyor çok farklı kültürleri, herşey farklı
9unda tamamen dönüş mü yoksa tatilemi gelceksiniz canım?
inşallah güzel haberlerini alırız bize de yaz canım kontrolden sonra