Canim benim kiz da ayakta duramiyor ama tutanarak guzel yuruyor. Aynen benimki de once ahmet dedi, Betül dedi, baba dedi, del dedi abi dedi sonra hepsini bir bir birakti. Bunun sebebi yeni kelimeler kesfediyorlar. Şimdi anne diyo herkese diyor. Bi de bebegine e ee diyo. Mesela oyuncaklarindan bazilarinin isimlerini soyleyip bana ver getir dediginde onu bulup getiriyor mu? Buyuk seylerin kapaklarini kapatmaya yada acma calismalari yapiuormu? Zil caldiginda kapiya dogru yoneliyormu? Gel gel, bay bay, öpücük, burun agiz, cak, gibi yönergeleri azcok uyguluyormu, hayvan gördüğünde park gordugunde heyecanlaniyormu? Bu saydiklarim bile cocuk deneyim edinmisse yapar biliyorsun. Benim ogretmedigimi de sen ogretmissindir.maşallah kuzuya, benim kızım da hastalıktan dolayı 600 gr verdi 1 ay içinde hiçbirşey yemedi çünkü, 9100 kg boyunu da 76 ölçtü ama boyu uzun ölçtü sanki 74 cm olarak kabul ediyorum ben. buarada boya kiloya değil zeka gelişimine hareketlerine çok takılıyorum yaaa, hala ellerini bırakıp dengede duramıyor, anne baba vs demiyor sadece memmem diyor biara kelime sıralıyordu del, ve, dede, annne , baba falan simdi bıraktı onları