- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
Cnm hoşgeldinKızlar merhaba,,, ben de profilimi kapatmıştım bir sene kadar doğumdan sonra...geçenlerde bir bakayım dedim sanki buradan herkes gitmiş...bir selam çakayım dedim size....işe başlama , doğum sonrası ciddi sağlık sorunları derken çok uzak kaldım kadınlar kulbunden... neredeyse bir seneden fazla...
Benim oğluş da artık 14. ayına giriyor...Biliyor musunuz bilmem normalde 5 aralık olan doğum tarihim 5 kasım olmuştu aniden suyumun gelmesiyle ve ben çatır çatır normal doğum yapmak zorunda kalmıştım üniversite hastanesinde...doğumumun erken olacağını biliyor ve hissediyordum da normal olacağı aklıma bile gelmezdi :) ufff çok şükür ki geçti gitti o günler....:) nasıl bebekleriniz şimdi? dişleriniz nasıl? yürüyorlar mı? konuşuyorlar mı tek tük?
Bitti gitti kötü günler. Bışver düşünme hiç bizde çom kötü günler atlattık çok çok.
Ama düşünmemye aklıma getirmememye çalışıyorum
Gelrise de bugünlere şükrediyorum
Bizim 8diş var ekim sonundan beri yürüyor konuşma sıfır:))
Cnm kış böyle geçecek sanırım. Ve 10 yaşına kadar her kış sanırım.kışı zor geçiricez anlaşılan zeynep 1 hafta önce antibiyotigi kesmişken dün yine başladık, kulağı kızarmış 2 gündür ateşli ve grip yavrucum, gribi benden geçti ama çocuğum tam düzeldi derken yine hastalanması yıpratttı beni
Her sayfayı okuyamadım ins iyileşmiştir zeynep kuzu. Antibiyotik iyi gelir inş
Bizde seni öpüoz sen öp kaç:))Merhaba kizlaaarrr
Nasılsınız biz bir yasimizi iki gün önce doldukduk 2 aralıkta
Nerdesiniz 2 araliklilaarrr
Hala yuruyemiyor benim oglusum ama hic durmasi yok bi de yurumeye baslasa naapcas acep
Aniilll aras nasil hersey yolundadir umarim
Opuyoruz sizi
Yürüyememesine de takılma sakın kuzıcum
Çok geçmiş olsun. Sayfaları bitirmedim inş iyi haberler almışsınızdor. Bizde de herşey geç teşhis edildiHEPİNİZE İYİ GECELER HANIMLAR VE MİNİK MUCİZELERİ
öncelikle tüm bebişlerin doğum günü kutlu olsun
belki bazılarınız beni hatırlamışsınızdır hamileyken çok sık olmasada yazardım buraya
şimdi yazmasamda takib ediyorum sizi ve topiğin tekrar canlanmasına çok sevindim
çok şey öğrendim burdan üçüncü çocuğumu doğurmama rağmen
çok sıkıntılı günler yaşıyorum bu aralar bende oğluşumu 17 aralıkta aldım kucağıma 25inci gününde öğrendikki oğluşumun tsh yüksekmiş hemen bi araştırma hastanesinde takib ve tedaviye başladık doktorumuz çok rahat bi şekilde bi sorunun olmadığını ilaç kullanıp takip ederek durumu kontrol altında tutulabiliceğini anlattı 3 4 ay önce bize daha uzak bi hastaneye gittiği için yeni bi doktor arayışına geçtik ve bezmialemde prof dr yaşar cesuru bulduk geçen salı ilk muayenede kemiklerinin zayıf olduğunu anladı sanırım ve vitanin d parathormon tsh serbest t4 gibi biçok tahlil istedi ve bize ultrasonu sordu biz şimdiyekadar hiç ultrason çektirmediğimizi söyleyince çok şaşırdı önceki dr bunuda diğer tahliller gibi istememişti kafamda birsürü soru işareti işin en vahim yanı diğer doktorun şimdiye kadar hiç istemediği vitamin d ve parathormon normal seviyelerinde çıkmamış olması ultrason sonucunda henüz elimize geçmedi umarım ondada bişey çıkmaz o kadar kötü hissediyorumki kızlar oğluma her baktığımda içim cız ediyo hiç bişeyden habersiz fiziksel ve zihinsel gelişimini etkilemesinden korkuyorum lutfen kızlar dua edin oğlum ve hasta olan bütün bebekler bian önce iyileşsin inşallah
yarın kontrolumuz var çok korkuyorum
De lar gene bulamadı da bizim ısrarımızla tahlil yaptılar.
Az mı!!! KIz maşallahı var daha nolsun. Artık kilo almazlar zatenn. Bizimki neredeyse 2 aydır almıoOh oh herkes burada mi yine. Bi ara girdim cok issiz di buralar. Kizlar bugun 1 yas asilari vardi ve kontrolu. Boy 76 kilo 10.470 sanki ufak miyiz ne?
Nice senelere olsun inş çok güzelsiniz.Benim kiizin dogum gununu 6 aralikta yaptik. Çiçek konsepti sectim. Hem basit hem sik olur diye. Bir duvari simli evadan kucuklu buyuklu renkli renkli çiçekler le susledim. Renk secmedim ona yetişecek vaktim olmayacaktı herseyi ayni renk bulmak zor. Cercevemi de kendim yaptim. Bir de 1 yas ani defteri yaptim. Bence en anlamli ve guzeli de bu oldu. Yerlere de bir suru balon. Resim yukleyim durun bak.[]
Allah bozmasın hiç hayırlı yasları olsun
Ben uzun süte giremedim çok yopun iş ev koştır. İş pc sinden de girilmio. Telde de paket bitmesin diye girmiyorumgünaydınnnnnnn günaydınnnn nerede bizim güzel annelerrr. topik sessiz kalmasınnn. bizim birbirimizden öğrenecek çokk şeyimiz varr. hatta izmirde oturan biri olsa da gitseek gelsek :)
önceki mesajımda kızımın ufak mı ne olduğunu yazmıştım sözümü geri aldım. şu büyükler insanı tedirgin ettiriyorlar aklımıza olmayan şeyi onlar sokuyor. 1 yaşında 10 buçuk kilo, 76 cm bu çocuk çok küçük diyorlar. neyse ben öyle olmadığına eminim. emekliyor bizim minik ama yürüyemiyor daha. bir kaç adım atıyordu ama bir kere kafa üstü arkaya bi düştü korktu ondan sonra artık yürümek için çabalamıyor
ee sizler nasılsınız ? sabriya, papatya, gzm, sukunet daha daha kimler vardı nerdesiniz...
Aksatmamaya özen göstercemmm muahh
Ay senin ki tam maşallahlık ama bizde boyluyuz sizin kdr değil bebeğimizin boyu falan 175-187 yiz ama bizimki 80:))canım bebekten bebeğe gore değişiyor anne babanın duruna bağlı anne baba boylu ve yapılıysa bebekte oyle oluyor
benım kızım 14.800 kg ve 86 cm yaşıtlarının çok üzerinde :)
Ayyy çok güldüm bu msja:))hayyy masallah kızına. hakkaten baya üzerindeymiş nazar değmesin...
tuğbaya, meltemlule, siskoanne neredesinizzz?
vee benim bir yıl dokuz aydır kanayan yaram gzm2628 ! halen beni bu topikteki doğum yapanlar hamileler listesine eklemedin ya ne diyim. isterdimki buraya bakıp ismimi görüp tebessüm edeyim
O eylülden gözünğ açamıo göreceğini sanmam ama belki ilerleyen sayfalarda gördüğünü okurum:))
Çok doğrı bi tespit. Keşke hep girebilsek hep yararlansak tecrübelerimizden ama zor oluoevet oyle masallah
ya canım buralar eskısı gıbı hareketlı değil bende bakıyorum ama kımsecıkler yok sozde hıc dağılmayacaktı bu gurup ama oyle olmuyor ıste hayat sartları ev ıs cocuk üçgenı nefes almaya zor zaman buluyoruz hattakı ben ıs yerınde dınlenıyorum dıyorum kendıme yanı o derece