- 13 Aralık 2012
- 2.372
- 1.131
canım benım allah yardımcımız olsun ben senden daha beter durumdayım inan. n azından kv onu sever ona canı gibi bakar gözün arkada kalmaz ben çok yıpranıcam ama olacak olmalı . eylülde işe başlıcam benım kızım ben yanında yatmadan uyumuyor ve yabancılrı hiç istemiyor konuşmalarına bile tahammulu yok yabancılarla aynı ortamda durmuyor bile hep mızmız anane babaanne ye bile gitmiyor kımsede durmuyor başkasında yemek yemıyor babasından bile düşün. uyurken illa yanında olucam yoksa dalmıyor uykuya sallanmaktan pışpıştan anlamıyor burda hata etmişim keşke sallayarak uyutsaydım diyporum . ve bakıcı bakacak olması da en büyük endişem yani ben annesiyken bazen sinirlerim yıpranıyor mızmızlamalarına o napsın patlatır gider (allah korusun hep kafamda bu düşünceler var. bir ay önceden bakıcı başlayacak beraber idare edicez önce ona alıştırmamız gerekecek bir aydır memleketteyız sırf insanlara kalabalığa alışsın diye geldik ama hiç ilerleme kaydededemedık daha bir düşkün oldu bana bırakıp gitmemden çok korkuyor odanın kapısından çıkıp gitsem basıyor yaygarayı . günler geçtikçe kafayı yiyecek gibi oluyorum yani yabancı birine alıştırma konusu en büyük derdimiz onu bir aşşak herşey yoluna girecek . Allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı olsun canım
Ayyy zor bir durum Allah yardımciniz olsun. Yabancilama huyu kotu ama benim kizimda herkese gidiyor yrtrrki kucak olsun beni sallamiuo bakmiuo bile bana biri onunla konusuuorsa kucaktaysa. Tek sorun emerek uyumasi ama araliga çok var bir duzen oturtmak lazim. Kizim şimdiden parmağında oynatiyor beni. Biximkide odada yalniz kalmıyor cok bunaliuorum Afedersiniz wc ye bile o bssbasbagiriken ağlarken giriyorjm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.