- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
Aaa çok az kalmış kuzum ya bitmiş hatta şükürler olsunValla benim de gözlerim doldu hastaneye gidince zaten halime şükür eder oldum göz kayması bizde de var Dr 1 yaşına kadar geçer dedi suan iyiyim zaten ilk alçı takılcagi zaman dünya başıma yıkıldı 15 ağustosta çıkacak inşallah sonra korse kullanacakmisiz
Bize yaz naptın çıktı mı falan
İnsan ilk başta şok etkisi oluo ama sonradan alışıyomsanırom
Aras ilk kasılmalarında ağlama krizlerşne girmiştim
Ama temiz çıktı. Gene de hemen hemen her gün kasılıyor ama artık kafaya çok takmıyorum
Sadece nefesi kesilince korkuyorum anlık o kdr
Evet tam manyaklar Meltembizim de duruyor aşımız.
canım verem savaşta ne söyledilerse doğrudur. onlar daha iyi anlar. takılma sen de.
ay manyaklar ya, benim başıma gelmedi daha öyle dokunup bastırma da , hemen soruyorlar sinek mi ısırdı diye orayı göstererek, ulan zaten çocuğun her yeri sinek ısırığı bi oraya mı takılıyosunuz...
Gidip oraya takılıyorlar anlamıyorum ki. Bi daha biri yapsın ona patlıcam
Bakalım kim o şanslı:)
Meltem bu sözü unutmayalım. Nerde yesek aceeebaaaaAyy uyku eğitimi dediğin gibi olsunda size yemek ısmarlicam ne isterseniz yapcamm 😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sana hava hoş ıhhh. Vur ensesine al ekmeğini Egeninben de gizeme uyku eğitimini bozma dedim zaten. hatta dedim bayramda çok geziyo musunuz diye, yok dedi. iyi bari aksamasın çünkü uyku eğitimi dedim. benim tahminimce gizem 2-3 hafta içinde eylül'ü uyku konusunda dize getirecek :))
sen de bakıcıyı hallet görüşürüz bigün. ben heep müsaitim zaten uyarım size :))
Burda bunlar imanımızı gevretiyo
Neyse canları sağ olsun. Bakalım işe girince özlemden ağlama krizlerim kaç gün sürecek