2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Cnm benim yaaaa
Neden yazmıyorsun için rahatşar paylaştıkça kıyamam ona da sana da
İnşallah geçecek bugğnleri sonra hatırlayıp şükredeceksiniz
Sonuçta alçı da çıkcak ama biraz geç hareketlenmeye başlayacak annesi
Sınradan geç konuşanlar çok konuşuomul susmuyormuş ya. Senin bebeğinde çok hareketli olur bugğnlerim acısını çıkartır sanırım
Çok geçmiş olsun. Allah dermansız dert vermesin. Sonuçta tedavisi var ve iyileşecek sükürler olsun
Yavrum benim kokla benim yerime....
Bilmem yazmadım Anıl ama sizi cok iyi tanıyorum hamileliğin öğrendiğim andan itibaren takip ediyorum bu forumdan çok şeyler öğrendim sanki yakın arkadaşım gibisiniz hepinizi tanımadan çok sevdim

Bilmem yazmadım Anıl ama sizi cok iyi tanıyorum hamileliğin öğrendiğim andan itibaren takip ediyorum bu forumdan çok şeyler öğrendim sanki yakın arkadaşım gibisiniz hepinizi tanımadan çok sevdim

eee o zaman artık napıyosun?!! uzak uzak durmuyosun, sen de yazılarınla bize katılıyorsun :))

Merhaba ben de aralık annesiyim en başından beri takip ediyorum burayı birkaç kez yazmıştım tekrar yazmak istedim ama vazgeçtim siz bebislerin hareketlerini anlatinca Hep iç geçiriyorum çünkü benim kızım da kalça çıkıkligi var ve 2 aydır göğsünden itibaren alçı da ben de alcimizin çıkmasını dört gözle bekliyorum anlatıp rahatlamak istedim

Gecmis olsun cnmm en azibdan erkenden iyilesecek bunu dusun.

Kizlar mete nin kolund Verem asisi izi yoktu. Gotdrdm saglk ocgna. Verem savasa gotr dediler. Test yparlar diye. Gittk ordaki hemsire i gordu acik renkli (ben hala gormdm ama) iz olmasada onemli dwgil dedi. Kan almaya asiyu tekrarlmya gerek yok dedi. Sizin bebislerin hepsinde iz var mi

Ay kıyamam sana ağlattın beni zaten bugğnlerde çok duygusalım tabi ki hastalığın ufağıda üzer bi anneyi büyüğüde ama geçici birşey ve kötü etki yaratacak bir durumu yok şükürker olsun
Kısa zamanda iyileşmesi de harika bi olay. Ne hastalıklar var biliyorsun

Bende öyleyim mesela Arasın gözü kayıyo diye kafaya takıyorum
Anneyiz en ıfacık şeye üzülüyoruz ama sende duruma alışkı prensesine çok yansımasın bu hüznün
Ne kdr kaldı alçının çıkmasına?

Son düzenleme:
Kizlar mete nin kolund Verem asisi izi yoktu. Gotdrdm saglk ocgna. Verem savasa gotr dediler. Test yparlar diye. Gittk ordaki hemsire i gordu acik renkli (ben hala gormdm ama) iz olmasada onemli dwgil dedi. Kan almaya asiyu tekrarlmya gerek yok dedi. Sizin bebislerin hepsinde iz var mi

Bizim hala kırmızı ve şiş. Patlatsam oatlayaak gibi
Bi de millet bakıo aa bu ne birşey mı ısırdı diye bastırıo sinir oluyorum:KK19:

Ay kıyamam sana ağlattın beni zaten bugğnlerde çok duygusalım tabi ki hastalığın ufağıda üzer bi anneyi büyüğüde ama geçici birşey ve kötü etki yaratacak bir durumu yok şükürker olsun
Kısa zamanda iyileşmesi de harika bi olay. Ne hastalıklar var biliyorsun

Bende öyleyim mesela Arasın gözü kayıyo diye kafaya takıyorum
Anneyiz en ıfacık şeye üzülüyoruz ama sende duruma alışkı prensesine çok yansımasın bu hüznün
Ne kdr kaldı alçının çıkmasına?

Valla benim de gözlerim doldu hastaneye gidince zaten halime şükür eder oldum göz kayması bizde de var Dr 1 yaşına kadar geçer dedi suan iyiyim zaten ilk alçı takılcagi zaman dünya başıma yıkıldı 15 ağustosta çıkacak inşallah sonra korse kullanacakmisiz

bizim de duruyor aşımız.
canım verem savaşta ne söyledilerse doğrudur. onlar daha iyi anlar. takılma sen de.

ay manyaklar ya, benim başıma gelmedi daha öyle dokunup bastırma da , hemen soruyorlar sinek mi ısırdı diye orayı göstererek, ulan zaten çocuğun her yeri sinek ısırığı bi oraya mı takılıyosunuz...

nasılsınız kızlar çoook uzun zaman oldu yazamadım giremedim .. hüma büyüdü öteki bebişimde karnımda büyüdü baya üç ay arayla hamile kaldığım için rahim sarkması oldu sezeryanda onunda icabına bakılıcak

:KK49:bizde son durum böyle

Eklentiler

• $_MG_0030.jpg
    $_MG_0030.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 30
nasılsınız kızlar çoook uzun zaman oldu yazamadım giremedim .. hüma büyüdü öteki bebişimde karnımda büyüdü baya üç ay arayla hamile kaldığım için rahim sarkması oldu sezeryanda onunda icabına bakılıcak

ay ağzım açık kaldı, en hızlımız sen çıktın, tebrik ederim :))
ama ne yalan söyleyeyim çok erken olduğunu düşünüyorum.
ama tabii olan olmuş artık bize tebrik etmek düşer :))
allah onu da sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, 2.nin cinsiyeti ne??

ay ağzım açık kaldı, en hızlımız sen çıktın, tebrik ederim :))
ama ne yalan söyleyeyim çok erken olduğunu düşünüyorum.
ama tabii olan olmuş artık bize tebrik etmek düşer :))
allah onu da sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah, 2.nin cinsiyeti ne??

Bizde isteyerek yapmadik zaten canim cok agladim ilk öğrendiğim zaman ikincisi de kiz olacak allahın izniyle inşallah hatta doğum günleri bile ayni olacak büyük ihtimalle alıştım artik bu fikre tadini cikarmaya çalışıyorum:KK55:

Bizde isteyerek yapmadik zaten canim cok agladim ilk öğrendiğim zaman ikincisi de kiz olacak allahın izniyle inşallah hatta doğum günleri bile ayni olacak büyük ihtimalle alıştım artik bu fikre tadini cikarmaya çalışıyorum:KK55:

hadi bakalım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Var mi benden baska hamile kalan aralik annelerinden

yok canım sen 1.sin :)) şuan senin gibi bir kaza kurşunu olmazsa şimdilik kimse 2'yi düşünmüyor, herkes ayrı bi tırlattı, uykusu, yemesi, içmesi, huysuzluğu...

Cnm beni yanlış anlama ama dokunmasinlar sakın bana hemşire kendi kendine kabuk bağlar şu toplar patlar iyileşir siz kesinlikle müdahale etmeyin dedi.
Ayrıca Afedersin ne salaklık var aşı nedir bilmiyorlar mı sinek ısırmış mı diye bakiyorlar

Var mi benden baska hamile kalan aralik annelerinden

:KK49:bizde son durum böyle

bizim de duruyor aşımız.
canım verem savaşta ne söyledilerse doğrudur. onlar daha iyi anlar. takılma sen de.

ay manyaklar ya, benim başıma gelmedi daha öyle dokunup bastırma da , hemen soruyorlar sinek mi ısırdı diye orayı göstererek, ulan zaten çocuğun her yeri sinek ısırığı bi oraya mı takılıyosunuz...

Hayirli olsn canm kismet hersey biz belirleyemiyoruz allah yazsiysa alnina o olur berabee buyurler kiz aglaama bu olabilcek birsey
Allah eksikliklerini gostermesin yinede

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ben de aralık annesiyim en başından beri takip ediyorum burayı birkaç kez yazmıştım tekrar yazmak istedim ama vazgeçtim siz bebislerin hareketlerini anlatinca Hep iç geçiriyorum çünkü benim kızım da kalça çıkıkligi var ve 2 aydır göğsünden itibaren alçı da ben de alcimizin çıkmasını dört gözle bekliyorum anlatıp rahatlamak istedim

Ben seni hatırlıyorum canım sanki ya nickini aşağıda görüyordum Yada yazıyordun
Kızına cok üzüldüm içim çız etti okuyunca.
Ama artık cogu gitmiş azı kalmış. İnşallah o şa özgürlüğüne kavuşacak ve arkadaşları gibi sende onun
Guzel hareketlerini anlatacaksın bize..
Sabrın sonu selamettir
Bnm anlamında varmış küçükken neler çekmiş o
Geç götürmüşler hastaneye fln
Ama şuan turpppp gibi tabi orası ayrı :))

X