2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
İş burnumun dibi cnm olmaz öyle çok sağ ol gene de
Aradı kız. Oruç sarsmış uyuyakalmış elli kere özğr diledi
Dedim sen ben işe giderken de uyuyakalırsın
Bi sürü laf ettim ama muhtacım ne yapayım çaresizim tamam dedim:KK43:(
Sanki bedavaya yapıyo dünyanın parasınıda alcak

Offf. Allah kimseye muhtaç etmesin gerçekten.. Sorumsuzca bi davranış ama gerçekten başka çarem yok
Eyvallah demek zorundayım

Aay ne sinirbozucu bir durum . Kacirmisim is teklifini kabul ettigini. Hayirli olsun canim. Yavru aras da gule gulekullansin yakışıklı prens.
Meltemcim inan egenin yaptiklarini okuyunca kanim kaynadi yanimda olsa bagrima basardim afacan bıdık! Ayol cocuga geçen yaptigin eti gordum dun yada onceki gun ne yapsin yavru o etleri yiyip gerci sivida veriyorsunama bana kati geldi. Bi arkadaşım 1gaftalik kabizdan armutla kutardi cocugu arastir istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben oglumun eline ne versem agzina sokuyor tamam dis kasiyor agzina alarak kesfediyor de. Herseyi ama herseyi agzina sokmaya calisiyor mama sandalyesine oturtuyorum yana dogru dönüp sandalyeyi kemirmeye calisiyor kucagima aliyorum ceneme yapisiyor mama önlügünü hic bisey bulamasa ayagini. Oyuncaklariyla oynamayi bilmiyor incelemiyor bile direk agiza. Niye bu kadar boyle ya sizinkiler böyle degildir dimi

Off ayneb resmen vampir gibi yaaa... Burun çene en sevdikleri... Herşeyi ağzına götürüyor herşeyi... Bir de dişleriyebkoparırcasına ısırıyor çok acıtıyor..

Offf. Allah kimseye muhtaç etmesin gerçekten.. Sorumsuzca bi davranış ama gerçekten başka çarem yok

Sorumsuzca olmuş.. Dakika 1 gol 1... Neyse ön yargılı başlamamak lazım tabi... İnsanlık hali diyelim.. Bakalım Arasla nasıl anlaşacak önemli olan o:)

neyse sıkma canım kendini,
olabilir böyle şeyler.
ama ben senin yerinde olsam bu durumu kullanırdım.
mesela derdim ki ''canım bi sürü seçenek arasından seni seçtim, genç olmanı oğlum için artı olarak düşündüm, ama yaptığın çok sorumsuzcaydı. ve korkular oluşturdu bende, ben 1 ay seni denemek istiyorum ama sorumsuzluğunla da riske girmiş olucam, bu yüzden ilk ay, 750 TL vermek istiyorum. haa beni yanıltır sorumluluklarını alırsan, 2. ay yine anlaştığımız gibi 950 veririm...'' derdim. bence o da fit olur buna..
ben bu mahçubiyeti kesin kullanırdım.

Aay ne sinirbozucu bir durum . Kacirmisim is teklifini kabul ettigini. Hayirli olsun canim. Yavru aras da gule gulekullansin yakışıklı prens.
Meltemcim inan egenin yaptiklarini okuyunca kanim kaynadi yanimda olsa bagrima basardim afacan bıdık! Ayol cocuga geçen yaptigin eti gordum dun yada onceki gun ne yapsin yavru o etleri yiyip gerci sivida veriyorsunama bana kati geldi. Bi arkadaşım 1gaftalik kabizdan armutla kutardi cocugu arastir istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya yok canım ben hep öyle veriyorum etlerini. onunla alakası yok. hastayken kullandığımız ilaçlar yaptı diye düşünüyorum.
bak armut aklıma gelmemişti, bugün bi de onu deneyeyim.
ya sorma valla bu ege beyin götü başı durmuyor, yürümesine gerek yok evin her yerinden ege topluyorum :))

Off ayneb resmen vampir gibi yaaa... Burun çene en sevdikleri... Herşeyi ağzına götürüyor herşeyi... Bir de dişleriyebkoparırcasına ısırıyor çok acıtıyor..

Sizinkilerde öyle demek, e iyi o zaman napalim. Yikanabilir oyuncaklarini yikiyorumda kumas tarzi olup icinde ses titresim vb bisey olanlarin kulagini kuyrugunu yikayip gövdesinide siliyorum sadece. Sürekli yere düsuyor aliyor agzina geri sokuyor. Bide annemlerde ya benimki babam hic dikkat etmiyor salatalik vermistim yere atmis babam almis yikamadan vermis geri eline bide haliya dusmustu tuyler yapismistir üstüne görur gormez aldim elinden ama tabi benimki yalayip temizlemisti bile. Korkuyorum bisey olacak diye. Bide belli bi alanda durmuyorki sürüne yuvarlana heryere gidiyor sigabildigi her delige giriyor

Anilcim vardir bunda da bir hayir diye düşün. Insallah hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun.
Is o kadar yakinsa ara sira çık çık git evine hemen bi görün geri don en azindan

Son düzenleyen: Moderatör:
Anilcim vardir bunda da bir hayir diye düşün. Insallah hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun.
Is o kadar yakinsa ara sira çık çık git evine hemen bi görün geri don en azindan
Yok cnm o kdr da değil. 10km işte. İst için burnumun dibi tabirini kullanabilirim
neyse sıkma canım kendini,
olabilir böyle şeyler.
ama ben senin yerinde olsam bu durumu kullanırdım.
mesela derdim ki ''canım bi sürü seçenek arasından seni seçtim, genç olmanı oğlum için artı olarak düşündüm, ama yaptığın çok sorumsuzcaydı. ve korkular oluşturdu bende, ben 1 ay seni denemek istiyorum ama sorumsuzluğunla da riske girmiş olucam, bu yüzden ilk ay, 750 TL vermek istiyorum. haa beni yanıltır sorumluluklarını alırsan, 2. ay yine anlaştığımız gibi 950 veririm...'' derdim. bence o da fit olur buna..
ben bu mahçubiyeti kesin kullanırdım.

ya yok canım ben hep öyle veriyorum etlerini. onunla alakası yok. hastayken kullandığımız ilaçlar yaptı diye düşünüyorum.
bak armut aklıma gelmemişti, bugün bi de onu deneyeyim.
ya sorma valla bu ege beyin götü başı durmuyor, yürümesine gerek yok evin her yerinden ege topluyorum :))
Yok cnm onu yapmak imlansız bu bakıcılar öyle fena ki
Şimdi bi tabir kullancam olmucak. Anında işine geliyorsa der. Onlarca görüşme yaptım
Burınlarından kıl aldrmıyorlar. Muhtacız ya biliyorlar. Hele de zaman ilerledikçe daha güzel kullanıyorlar
Nasılsa bırakmaz bebek de kendi de bana alıştı diye zam isteyenşer yoksa giderim diye tehdit edenler ohoooo neler neler

Kızlar şu Adım Adım setlerini duydunuz mu
Bilen eden var mı alsak mı bilemedim
Yarın kız gelsin konuşcam almayın hemen ben içeriğine bakayım pahalıymış dedi
48 ay boyunca her ay evinize geliyor aylık34 lira
Çok değil ama kız niye öyle dedi bilmiyorum
Bana da 2013 ekim annelerinden biri söyledi
Onlar toplu alacaklarmış imdirim yaptırabilirlermiş sende ister misin dedi bana

ben almayı düşünüyorum 9. aydan sonra zaten babaanne bakacak eski usul yerine eğitici şeyler verimli olur herhalde çağı yakalaması açısından

Yok cnm o kdr da değil. 10km işte. İst için burnumun dibi tabirini kullanabilirim

Yok cnm onu yapmak imlansız bu bakıcılar öyle fena ki
Şimdi bi tabir kullancam olmucak. Anında işine geliyorsa der. Onlarca görüşme yaptım
Burınlarından kıl aldrmıyorlar. Muhtacız ya biliyorlar. Hele de zaman ilerledikçe daha güzel kullanıyorlar
Nasılsa bırakmaz bebek de kendi de bana alıştı diye zam isteyenşer yoksa giderim diye tehdit edenler ohoooo neler neler

onu da doğru diyosun...
neyse şimdi iş kızla yıldızlarınızın tutması ve arasa iyi verimli bir şekilde bakması.

canım neymiş ki o? her ay geliyomuş dediğin dergi gibi bişey mi?
bi link atsan da baksam olur mu?

onu da doğru diyosun...
neyse şimdi iş kızla yıldızlarınızın tutması ve arasa iyi verimli bir şekilde bakması.

canım neymiş ki o? her ay geliyomuş dediğin dergi gibi bişey mi?
bi link atsan da baksam olur mu?

Evet Meltem anlaşalım aras sevsin de aman ne yapayım
Öyle çaresizim ki yılana sarılmayayım
http://www.adimadim.com/

Bende içeriğini pek anlamadım size sorayom dedim
Dikkatimi çekti ekim annelerindenfelaket talep var
BeğenmeZsen iade ediyormuşsun falan da
Anlayamadım tam. Arayıp sorarım olmadı

kızlar bugün zeynep in çorbasına ilk defa kıyma koyacağım, eti yıkıyorsunuz ya bebeğe verirken kıymayı öylece koyuyorsunuz değilmi ayrı yerde kavuracağımı öğrendim ama zeytinyağıyla mı kavursam kıymayı yıkasammı bilemedim? bana ilk defa yapacağım bir tarif verirseniz sevinirim, elimde havuç kabak patates beezelye (dondurulmuş) var

anıl baktım şimdi, set gayet güzel bence... zaten her ay 1 kitap, 1 oyuncak almaya kalksan en az 50 TL vericez..
bence güzel bir set gibi geldi bana.
ben düşünücem bunu sen ekim anneleriyle toplu almaya karar verirsen bana da sor tamam mı şeker??
yoksa öbür ay alırım ben bu setten, beğendim.

kızlar bugün zeynep in çorbasına ilk defa kıyma koyacağım, eti yıkıyorsunuz ya bebeğe verirken kıymayı öylece koyuyorsunuz değilmi ayrı yerde kavuracağımı öğrendim ama zeytinyağıyla mı kavursam kıymayı yıkasammı bilemedim? bana ilk defa yapacağım bir tarif verirseniz sevinirim, elimde havuç kabak patates beezelye (dondurulmuş) var

canım ben kıymayı yıkamıyorum, yıkarsan kavururken yanar.
az zeytinyağında kavur, bi yandan da sebzesini pişir, sonra ekle...
ben zeytinyağıyla kıymayı aynı anda koyuyorum, yağ kavrulup yanmasın diye.
normalde kendimize yaparken yemekleri, yağı az kızdırırız ya, asla öyle yapmıyorum.
en kısıktaki ateşe yağ ve kıymayı beraber koyuyorum ağzı kapalı, arada karıştırarak pişiriyorum.

Eylülde yataktan düşenler kervanına bu sabah ilk adımını attıııı😕

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bizde ekim anneleriyle bir olsakda alsak. Ben katilirim kizlar alacaginizda haber verirmisiniz? Ekim anneleri kk yi birakti diye biliyorum sanirim sadece facede kapali grupta görüsüyorlar

anıl baktım şimdi, set gayet güzel bence... zaten her ay 1 kitap, 1 oyuncak almaya kalksan en az 50 TL vericez..
bence güzel bir set gibi geldi bana.
ben düşünücem bunu sen ekim anneleriyle toplu almaya karar verirsen bana da sor tamam mı şeker??
yoksa öbür ay alırım ben bu setten, beğendim.
Tmm cnm onlar bana dönerse bende sana dönerim olmadı 2 miz alırz

Bende yıkamadan koydım hep. Hatta yıkamak aklıma geldi ama bilerek yıkamadım
He yedi mi diye sor kocaman bi HAYIR

Bizde ekim anneleriyle bir olsakda alsak. Ben katilirim kizlar alacaginizda haber verirmisiniz? Ekim anneleri kk yi birakti diye biliyorum sanirim sadece facede kapali grupta görüsüyorlar
Evet face den devam ediyorlar ama ben takip etmiyorum ordan ark ım var. Bi de onlara yetişemem
Tmm söyliim 3 kişi olduk diye. Bakalım ses verecekler mi
Yok
go9o yla beraber 4 di mi

Son düzenleme:
X