- 21 Mayıs 2009
- 464
- 16
1 den 2 ye 1 den 2 yeeee
Beni duyuyor musun 2
Hahahahah seni duyuyorum 1, dinlemedeyim :)
Fiziksel fonksiyonlarımı yavaş yavaş kaybetmeye başlamama rağmen bilincim açık hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 den 2 ye 1 den 2 yeeee
Beni duyuyor musun 2
ay evet canım ya, şükür iyi bişeyi yok. hehe bugün benden sonra da nrslc düşürmüş, ama utkunun kafa şiş, onda da bişey yok...
diyorum ki aralık anneleri biraz sakar mıyız neyiz?!!
Kızlar bebeğine milupa gece çayı veren var mı?
Ne kdr ve uyumadan ne kdr önce veriyorsunuz
Ayrıca öncesi ve sonrasında mama süt birşey veriyo musunuz yoksa çayı içirip yatırıyo musunuz?
Ne çok soru sordum yaa...:44:
Bugün eczaneden aldım da
Sütüm bitti tamamen bi paket de mama aldım
Günde 100 cc falan çıkıo sütüm artık...
Bu da benim eylüşüüümm:) Eki Görüntüle 1196582 Eki Görüntüle 1196583
sen görmedin bu halini buda benim zeytinimin son hali
allaha emanet ol arkadaşım rabbim yardımcın olsun
Bu da benim eylüşüüümm:) Eki Görüntüle 1196582 Eki Görüntüle 1196583
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ankara ya sorunsuz gittik. Yola cktktan. SonrA bi uyudu 2saaat:)) sinra zaten az kalmsti yol. Ordan da abmlerle hizli trenle eskisehire gittk. Tren cok rahat. 1 bucuk saat bile surmuyr.. Gezdik geldik cok sukur. Sizde ne var ne yok pek okuyamadm ge misi
hoşgeldin elif, ben de sana yazacaktım tatil nasıl diye :))
iyi ne güzel eğlendin bak.
bizde herşey aynı işte, uyudu uyumadı, yedi yemedi, düştü düşmedi, hastaydı değildi, aynı tantanaları konuşuyoruz napalım :)))
mete nasıl?
Hosbulduk melteem. Metecik iyi arada huysuzlanyr ama iyi maasallh. Ege nasil tamamen iyilestimi
iyileşti çok şükür turp gibi..
ele avuca sığdıramıyorum, her yeri talan ediyor :))
Merhaba ben de aralık annesiyim en başından beri takip ediyorum burayı birkaç kez yazmıştım tekrar yazmak istedim ama vazgeçtim siz bebislerin hareketlerini anlatinca Hep iç geçiriyorum çünkü benim kızım da kalça çıkıkligi var ve 2 aydır göğsünden itibaren alçı da ben de alcimizin çıkmasını dört gözle bekliyorum anlatıp rahatlamak istedim
Merhaba ben de aralık annesiyim en başından beri takip ediyorum burayı birkaç kez yazmıştım tekrar yazmak istedim ama vazgeçtim siz bebislerin hareketlerini anlatinca Hep iç geçiriyorum çünkü benim kızım da kalça çıkıkligi var ve 2 aydır göğsünden itibaren alçı da ben de alcimizin çıkmasını dört gözle bekliyorum anlatıp rahatlamak istedim
hatırladım canım 1 ay önce falan da yazmıştın, ama kontrolde iyi şeyler söylemişlerdi.
şuan üzüldüğünü biliyorum ne desek de avutmaz seni biliyorum ama çok şükür ki erken teşhis.
kalça çıkığı erken teşhiste düzeltiliyor ki doktorunuz sana çok daha detaylı anlatmıştır.
ne zaman çıkacakmış alçı, doktorlar ne diyor?
ay cnm geçmiş olsun ya neden kaynaklanmış normal doğummu yapmıştın neden olmuş yani (( allahım acil şifalar wersin sana hiç üzme canını yakında sende hareketlerini anlatırsın o günleri görürsün allah geçmiycek dert wermesin
Yok yazmadım daha önce acaba başkası daha mı var suan iyileşti zaten her ay alçı değişiyor Dr muayene etti sorun yok dedi ama tedaviyi yarım bırakmıyor bir ay kaldı inşallah beni üzen hareketlerinin kısıtlanması
kızlar mercimek gaz yapıyo diye 9. aydan son ra verin diyolar vermek istiyodum 7 ayı dolcak kızımın verilmezmi herkes bişey diyo kafam karıştı
mesajı yazdıktan sonra karıştırıyorum galiba diye yazdım tekrar, evet 1 anne daha vardı, onun alçısı çıkmıştı ben karıştırdım.
üzülme canım 15 ağustostan sonra o da başlayacak hareketlerine. geç olsun güç olmasın.. sağlığına kavuşsun herşey zamanla olur.
tekrar çok geçmiş olsun.