2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ay evet canım ya, şükür iyi bişeyi yok. hehe bugün benden sonra da nrslc düşürmüş, ama utkunun kafa şiş, onda da bişey yok...
diyorum ki aralık anneleri biraz sakar mıyız neyiz?!!

çok şükür, utkuya da geçmiş olsun o zaman
sakar demeyelim de yorgun diyelim biz ona
sizden bir gün sonra da ben düşürdüm :KK14:
çok şükür yüksek değildi düştüğü yer, şişlik morarma falan olmadı

Kızlar bebeğine milupa gece çayı veren var mı?
Ne kdr ve uyumadan ne kdr önce veriyorsunuz
Ayrıca öncesi ve sonrasında mama süt birşey veriyo musunuz yoksa çayı içirip yatırıyo musunuz?
Ne çok soru sordum yaa...:44:

Bugün eczaneden aldım da
Sütüm bitti tamamen bi paket de mama aldım
Günde 100 cc falan çıkıo sütüm artık...

canım ben kızıma veriyordum, mamadan 1 saat kadar sonra 100 ml yapıyordum içtiği kadar içiyordu, sonra uyuyordu

sen görmedin bu halini buda benim zeytinimin son hali
allaha emanet ol arkadaşım rabbim yardımcın olsun :KK54:

maşallah 2 eylül de çok güzel Allah nazarlardan saklasın

Ankara ya sorunsuz gittik. Yola cktktan. SonrA bi uyudu 2saaat:)) sinra zaten az kalmsti yol. Ordan da abmlerle hizli trenle eskisehire gittk. Tren cok rahat. 1 bucuk saat bile surmuyr.. Gezdik geldik cok sukur. Sizde ne var ne yok pek okuyamadm ge misi

Ankara ya sorunsuz gittik. Yola cktktan. SonrA bi uyudu 2saaat:)) sinra zaten az kalmsti yol. Ordan da abmlerle hizli trenle eskisehire gittk. Tren cok rahat. 1 bucuk saat bile surmuyr.. Gezdik geldik cok sukur. Sizde ne var ne yok pek okuyamadm ge misi

hoşgeldin elif, ben de sana yazacaktım tatil nasıl diye :))
iyi ne güzel eğlendin bak.
bizde herşey aynı işte, uyudu uyumadı, yedi yemedi, düştü düşmedi, hastaydı değildi, aynı tantanaları konuşuyoruz napalım :)))
mete nasıl?

hoşgeldin elif, ben de sana yazacaktım tatil nasıl diye :))
iyi ne güzel eğlendin bak.
bizde herşey aynı işte, uyudu uyumadı, yedi yemedi, düştü düşmedi, hastaydı değildi, aynı tantanaları konuşuyoruz napalım :)))
mete nasıl?

Hosbulduk melteem. Metecik iyi arada huysuzlanyr ama iyi maasallh. Ege nasil tamamen iyilestimi

iyileşti çok şükür turp gibi..
ele avuca sığdıramıyorum, her yeri talan ediyor :))

Merhaba ben de aralık annesiyim en başından beri takip ediyorum burayı birkaç kez yazmıştım tekrar yazmak istedim ama vazgeçtim siz bebislerin hareketlerini anlatinca Hep iç geçiriyorum çünkü benim kızım da kalça çıkıkligi var ve 2 aydır göğsünden itibaren alçı da ben de alcimizin çıkmasını dört gözle bekliyorum anlatıp rahatlamak istedim

Merhaba ben de aralık annesiyim en başından beri takip ediyorum burayı birkaç kez yazmıştım tekrar yazmak istedim ama vazgeçtim siz bebislerin hareketlerini anlatinca Hep iç geçiriyorum çünkü benim kızım da kalça çıkıkligi var ve 2 aydır göğsünden itibaren alçı da ben de alcimizin çıkmasını dört gözle bekliyorum anlatıp rahatlamak istedim

hatırladım canım 1 ay önce falan da yazmıştın, ama kontrolde iyi şeyler söylemişlerdi.
şuan üzüldüğünü biliyorum ne desek de avutmaz seni biliyorum ama çok şükür ki erken teşhis.
kalça çıkığı erken teşhiste düzeltiliyor ki doktorunuz sana çok daha detaylı anlatmıştır.
ne zaman çıkacakmış alçı, doktorlar ne diyor?

karıştırdım galiba ya sanki o başka anneydi, alçısı çıkmıştı.. yanlış mı hatırladım ne bileyim...

ay cnm geçmiş olsun ya neden kaynaklanmış normal doğummu yapmıştın neden olmuş yani :KK43:(( allahım acil şifalar wersin sana hiç üzme canını yakında sende hareketlerini anlatırsın o günleri görürsün allah geçmiycek dert wermesin

kızlar mercimek gaz yapıyo diye 9. aydan son ra verin diyolar vermek istiyodum 7 ayı dolcak kızımın verilmezmi herkes bişey diyo kafam karıştı:KK4::KK4::KK4:

hatırladım canım 1 ay önce falan da yazmıştın, ama kontrolde iyi şeyler söylemişlerdi.
şuan üzüldüğünü biliyorum ne desek de avutmaz seni biliyorum ama çok şükür ki erken teşhis.
kalça çıkığı erken teşhiste düzeltiliyor ki doktorunuz sana çok daha detaylı anlatmıştır.
ne zaman çıkacakmış alçı, doktorlar ne diyor?

Yok yazmadım daha önce acaba başkası daha mı var suan iyileşti zaten her ay alçı değişiyor Dr muayene etti sorun yok dedi ama tedaviyi yarım bırakmıyor bir ay kaldı inşallah beni üzen hareketlerinin kısıtlanması

ay cnm geçmiş olsun ya neden kaynaklanmış normal doğummu yapmıştın neden olmuş yani :KK43:(( allahım acil şifalar wersin sana hiç üzme canını yakında sende hareketlerini anlatırsın o günleri görürsün allah geçmiycek dert wermesin

Çok teşekkürler yok sezaryen ama bir ara anne karnında yan duruyordu o yüzden inşallah gün sayıyorum son alci Takıları bir hafta oldu agustos 15 cikacak

Yok yazmadım daha önce acaba başkası daha mı var suan iyileşti zaten her ay alçı değişiyor Dr muayene etti sorun yok dedi ama tedaviyi yarım bırakmıyor bir ay kaldı inşallah beni üzen hareketlerinin kısıtlanması

mesajı yazdıktan sonra karıştırıyorum galiba diye yazdım tekrar, evet 1 anne daha vardı, onun alçısı çıkmıştı ben karıştırdım.
üzülme canım 15 ağustostan sonra o da başlayacak hareketlerine. geç olsun güç olmasın.. sağlığına kavuşsun herşey zamanla olur.
tekrar çok geçmiş olsun.

kızlar mercimek gaz yapıyo diye 9. aydan son ra verin diyolar vermek istiyodum 7 ayı dolcak kızımın verilmezmi herkes bişey diyo kafam karıştı:KK4::KK4::KK4:

canım mercimek 8. ay...
ben geçen 1 çay kaşığı sebzesine kattım, yavaş yavaş arttırıcam, 8. ayda tamamen mercimek çorbası yaparım diye düşünüyorum. zaten 2,5 hafta kaldı. ben bütün geçişlerimi az az önden alıştıra alıştıra yapıyorum. bi de internette acayip bir bilgi kirliliği var, doktorun yönlendirmesine uymak en iyisi, ben mesela ek gıdaya 5. ayda başladım, balığa da internette 9. ay diyor ama doktorumuz damakları ciddi sertleştiği için balığa başla dedi. 6. ayda da balığa başladım.

Son düzenleme:

Cnm benim yaaaa
Neden yazmıyorsun için rahatşar paylaştıkça kıyamam ona da sana da
İnşallah geçecek bugğnleri sonra hatırlayıp şükredeceksiniz
Sonuçta alçı da çıkcak ama biraz geç hareketlenmeye başlayacak annesi
Sınradan geç konuşanlar çok konuşuomul susmuyormuş ya. Senin bebeğinde çok hareketli olur bugğnlerim acısını çıkartır sanırım
Çok geçmiş olsun. Allah dermansız dert vermesin. Sonuçta tedavisi var ve iyileşecek sükürler olsun
Yavrum benim kokla benim yerime....

mesajı yazdıktan sonra karıştırıyorum galiba diye yazdım tekrar, evet 1 anne daha vardı, onun alçısı çıkmıştı ben karıştırdım.
üzülme canım 15 ağustostan sonra o da başlayacak hareketlerine. geç olsun güç olmasın.. sağlığına kavuşsun herşey zamanla olur.
tekrar çok geçmiş olsun.

Ben görmemişim onu demek tekrar çok teşekkür ederim

X