ah canım süpersin,
kabız bebişe ne yapmak lazımdır bi sorar mısın?
zeytinyağı, erik hoşafı, salatalık, kabak, yulaf hiçbir işe yaramadı..
ay aynı aynı benim oğlan da öyle... herşeye uzanıp el atıp ağıza sokuyor. geçen örümceğiyle geziyordu, mutfakta yemek yapıyordum, sesi kesildi dedim bu bi işler çeviriyor, aa bi baktım ki yatak odasında dolabın kapağını açmış, uzanıp uzanıp bişeyler alıyo ağzına sokuyo, sonra başka birine geçiyo, bütün dolabı indirmiş yere, ordan çektim, örümceğini kemire kemire içeri gitti, koltuğun üzerinden kumandayı aldı onu kemiriyor, onu aldım çektim, gitti sehpanın üstünde kulaklığı aldı, en son herşeyi toparladım eline oyuncak verdim, ufak iç içe geçen kutulardan, onu da kemiriyordu. oyuncakları yemek için kullanıyoruz biz, oynamıyoruz.
canım benim doktorum haftada 1-2 avakado verebilirsin demişti. ben 1 bütün veriyorum yarısını bigün, diğer yarısını 2 gün sonra veriyorum. 1 bütün çok geliyor bize yemiyor. yarım yarım hallediyorum.
ben dün ege'ye cacık yaptım, sarımsaklı falan, ben çok veriyorum sarımsaklı yoğurt hiç bişey olmuyor. sadece bol su içirmeye çalış, yanar çocuk. biz bile çılgın gibi su içiyoruz ya..