2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

sizin sorun kimde neden hemn aşılama yapıyolarki anlamadm bn. ben özel muaynesine gittim bgn ama tahlilleri devlette yaptırıyo. ben üniv hastanelerine çookk gittim beni çok yordular bıraktm bende aslında dvm etseydi olurdu belki bebeğim hayırlısı napiyim

aboooo ben sigarada içiom ama 5-6 tane günde...bugün ovulasyon testi yapacğım için bıraktım bu saatten itibren testi yapana kadar içmicem...bi bırakabilsem şunu ama bırakamıom..(

ohhh maşşallah cnm bebek için çok zararlı bilerek nasıl içiyosun ??? yazık ama bebişeeee

tuğbacımm sanırım diyet yapıosunn bende yaapıorumm ama başaramıyorum sankii cuma yarışmalarımıydı neydii nasıl katılıosunn nasıl oluyoo anlamadımm topiğe girdimm anlamakta güçlük çektimm tatlımmm biraz bahsedersen sewinirimm

tabikide cnm ben 2. takımdayım ve süpper eylenceli 73,9 ile başladım şuanda 67,9 um :)))) gel istersen sende takım çok hareketli eger dolmadıysa takımada alırlar dolduysa bile paylaşımlarla güzel kilo veriliyoo :))

asıl verdin tuba maşallahhh..ben 63 kiloyumm ama gitmiooo veremiorumm boyumm 1 65 çokk kilolu duruyorumm bu şekilde hamile kalırsam bilemiyorumm yanii

asıl verdin tuba maşallahhh..ben 63 kiloyumm ama gitmiooo veremiorumm boyumm 1 65 çokk kilolu duruyorumm bu şekilde hamile kalırsam bilemiyorumm yanii

artık düzenli beslenmeye çalışıyorum beyaz ekmegi hayatımdan çıkardım çavdar ekmegi yiyorum oda sabah kahvaltıda 2 dilim onun dışında yok :))) bu ara öğlenleri cozuttuğum için akşam yemiyorum :))) birde topikte hergün yediklerimizi paylaşıyoruz yanlışlar varsa sölüyoruz :)) gel bi kaçgün takıl istersen:))

bakıyorumm inceliyorumm tatlımm hatta ordaydımm şimdii ..

sea_kiss merhaba

bana da 6 sene öce kızımın doğumunda doktorum endometriozis olduğumu söylemişti ve doğum kontrol hapı vermişti sende biliyosundur 2 tedavisi var. 1.si bu hap 2.si hamilelik iyileşme yok menapoza girene kadar devam eden bir rahatsızlık
ancak ben kullanmadım aradan 5 sene geçti buna rağmen tekrar hamile kaldım bu sefer doktor doğumda çok yayılmış olduğunu söyledi
5ay yasmin kullandım muayenede geçmiş olduklarını söyledi ama şimdilik zamanla tekrarlayacakmış bu nedenle tekrar bebek istiyosam hemen korunmayı bırakmamı söyledi o nedenle başka doktorlara da git hemen karamsarlığa kapılma lütfen

yaz istersen bişiler kızlar senide bağırlarına basarlar :))

aslında moralim bzuk biliomusun tuğbacımm napcamıı şaşırdımm topikkk tooppiikk geziniyorummm adetime 4 gün kaldıı ama bende maşallahhh tıkk yookk sadece gögüslerimm şiştii..bide sarı bi akıntııı başka bişi yokk..

canım doğum kontrol hapını kanamaları ve ağrıyı azaltmak için kullanıyorlar ama hiçbişeyi engellemiyor dediğin gibi sadece azaltıyor ama hastalık içinde azda olsa büyümeye ilerlemeye devam ediyor malesef keşke doktorunun önerisini dinleyip kullansaydın hiçbir yan etkisi yok aksine faydası var canım çocuklarını Allah bağışladın tekrar düşünmüyorsan bence kullan artık kistlerin varmı şu an yine ne durumdasın merak ettim bebiş düşünüyormusun inşallah bu hafta bir başka dr a gitmeyi düşünüyorum işlerin durumuna göre

cnm dün çıktığım için cvp veremedim herşeyin hayırlısı cnm ama bozma moralini çünkü bu gibi durumlarda sadece kendimizi yıpratıyoruz seni çok çok iyi anlıyorum ocak 13 e doğru bende aynı olucam ama neyse :))) senin için hayırlısını diliyorum inşallah güzel haberler veririsin :))

kızlarrr günaydınnnnn hayırlı ile dün çalışmalara başladık bakalım sonuç ne olucak hakkımızda hayırlısı bakalım :))

canım sorun olarak herhangi bir şey söylenmedi ama benim yumurtalıklarım biraz tembeldi daha önce gittiğim dr demişti.bütün tetkikler yapıldı şimdi işte dr bana hapla tedavıyı söyledi olmadı aşılama yapılcakmış heralde.çalıştığımdan dolayı bir daha dra gidemedim konuşamadım bir türlü.

günaydın canım haydi bakalım herkesin hakkında hayırlısı.
canım sen incir kürü yapıyormusun?

yok cnm yaaa maleseff ( ama eşime kahve falan içirdim dün fıstıklı tatlısınıda yedi ben koçişi besliyorum :))

besle canım besle.bende kocişime dedim ama aman öle şeymi olur dedi:)pek inanmadı:)ama içireceğim:)

cnm bak en canlı örnek işte eşim bile nasıl yani dedi oyuzden bizce etkili denedik test ettik içir bencede oda farkedicektir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…