- Konu Sahibi tugbaemrah
-
hımmm amaaa bence ozamnda içme çünkü belki çalışmalar sonuç verir ve hamişsindir tutunmaya çalışıyodur falan filan (( galiba içirmicem ben o şarabı sana))
olsun canım buna şükür sen takma kafana yeterki RAbbim ol desin yeterkiincir yumurta sayısını çoğaltıyo çatlamayı kolaylaştırıyo die biliyorum ben. bu ay klomen kullancam ya incir kürüde yapayım diyorm. kahve ne işe yarıyomuşki:44:
olsun canım buna şükür sen takma kafana yeterki rabbim ol desin yeterkiIncir yumurta sayısını çoğaltıyo çatlamayı kolaylaştırıyo die biliyorum ben. Bu ay klomen kullancam ya incir kürüde yapayım diyorm. Kahve ne işe yarıyomuşki:44:
hımmm amaaa bence ozamnda içme çünkü belki çalışmalar sonuç verir ve hamişsindir tutunmaya çalışıyodur falan filan (( galiba içirmicem ben o şarabı sana))
ohhh ne güzelll bide o döllenirse harika bebeiş gelir bu ay inşallah çalışmalara devam :))1 tanecik yumurtam büyümüş dr öyle dedi..
olsun canım buna şükür sen takma kafana yeterki RAbbim ol desin yeterkiincir yumurta sayısını çoğaltıyo çatlamayı kolaylaştırıyo die biliyorum ben. bu ay klomen kullancam ya incir kürüde yapayım diyorm. kahve ne işe yarıyomuşki:44:
bakalım dr adetliyken gel dedi hap tedavisine başlıcakmış.nedir nasıl olur bilmiyorum.çalşıtığım için dr birdaha görüşemedim.inciri nasıl tüketiyorsun.kuru incirmi.bende yapayım yaa.
muhab betinize girdim ama canım bencede egerki öyle bir umudun varsa içme alkol pek iyi değil malum bilirsin.bende senin gibi şarap tutkunuyum ama 2 aydır hemen hemen içmiyorum
ohhh ne güzelll bide o döllenirse harika bebeiş gelir bu ay inşallah çalışmalara devam :))
cnm kahveyi birlikte olmadan 2 saat önce eşine içiriyosub spermleri hareketlendiriyo :))
klomen vrcektr sanada belki adetin 5.günü başlanıyo ona. Internette yazıyo bulayım yazayım sana
bende içmiodum bayağdır...ne bilim dün almış benim kociş işte..söz verdim içmicemmmm...herşey bebiş için...
belkide dediğin gibi olcakçsen yaptırdınmı daha önce nasıl bir işlem oluyor?
olurmu cnm aşkolsun tabiki fikrini söliceksin :)) bende 6 yıldır falan hiç içmiyorum siğara hiç içmedim zaten vucudum tamamen arındı :))muhab betinize girdim ama canım bencede egerki öyle bir umudun varsa içme alkol pek iyi değil malum bilirsin.bende senin gibi şarap tutkunuyum ama 2 aydır hemen hemen içmiyorum
eşin kahve içsin sende bol bol vitaminli beslen yeter bence :)) valla boynuzu pekmezi çok faydalı oldugunu duydum içir tabiki zarar gelmez :))ya biz şimdi neler yiyelim içelim bu ay. çok yoğun çalışmamız lazm bizimdekeçi boynuzu pekmezi mi içirsem eşime o ne işe yarıyo acaba:44:
bencede içirmicen içmem o zaman sözzzzzzzzzzz sana tubişimmm....dün accık içtim ama...
adetin beşinci günü başlıyosun herkese farklı veriiyo dozunu sbh bana günde bi tane en düşük dozu verdi pcoluyum ya yüksek verirsek kiste çevirir dedi. Neyse 5 gün hapı kullanıyosn 2 gün snra doktora gidiyosun o yumurtalarına bakıyo ilişki günleri veriyo. Sonra çağırıyo işte ayda bi sanırım bakıyo yumurta kaç tane çatlamış mı ne alemde die
tubacımmm ve seryacımm merhabalarrr nerdesnizz özledimm amaa(((bu arada yazıştıklarınızı okudum hergün ilişkiii sadece spermlerin kalitesini düşürür ben gün aşırı yaapıorummmm ama yine siz bilirsinizzz tatlılarımmm
hoşgeldin cnm bizde özledik seniii :))) yaaa belki evet ama kısmettt tutar inşallah ben kararlıyım hergün yapcaz zaten 1 tanesi döllenmiyomu içinden bitane canlı çıkar heralde :))
inşş tutar canımm çokk inanıyorumm 2012 de çookk güzelll şeyler olcakkk
olurmu cnm aşkolsun tabiki fikrini söliceksin :)) bende 6 yıldır falan hiç içmiyorum siğara hiç içmedim zaten vucudum tamamen arındı :))
eşin kahve içsin sende bol bol vitaminli beslen yeter bence :)) valla boynuzu pekmezi çok faydalı oldugunu duydum içir tabiki zarar gelmez :))
peki dünü görmezden geliyoruzzzzz vee sözü aldımmm :))
tubacımmm ve seryacımm merhabalarrr nerdesnizz özledimm amaa(((bu arada yazıştıklarınızı okudum hergün ilişkiii sadece spermlerin kalitesini düşürür ben gün aşırı yaapıorummmm ama yine siz bilirsinizzz tatlılarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?