2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

tam tersi Allahın izniyle kafan dağılcak...
ben bebeğimi kaybedince o hafta ağrılarla işe başladım.... ve kendimi kaybedecekken kısa sürede iyleştim.
ilk zamanlar sürekli gülüyordum. eşim benden korkuyordu... :)
seni merak ederler sorarlar ama kimi kibar insanlarvarki sorup hatırlatmak bile istemezler...
herkes düşünceli olamıyor.

aynen tatlım bakalım napıcaz (((

birz daha bekle istersen cnm sabırlıysan tabi bende belirti olsa yaptırırdım sabırsızımda brzcık inşallahh hamilesindir yaa güzel güzel haberler alayım sizden hadeee boş durmak yok yola devamm
inan hiç boş durduğum yok ama Rabbim ol derse olur ondan öte bişey yok tabii ...
bende bu belirtilerle çatlamak üzereyim 21 gün oldu çıkma ihtimali varmı yaptırsammı bilemedim :44:

inan hiç boş durduğum yok ama Rabbim ol derse olur ondan öte bişey yok tabii ...
bende bu belirtilerle çatlamak üzereyim 21 gün oldu çıkma ihtimali varmı yaptırsammı bilemedim :44:

yaptr bence beklemek daha zor eğer çıkmazsa ona göre ümitlenmezsn adetin geçerse yine yaptırırsın ozaman çıkarrr inşallaahhhh

kızlar benide aranıza alırmısınız ben gerçi daha çalışmalara başlamadım istiorum çok ama korkuorumda çünki şeker hastasıyım 5 aydır.ocak ayına erteledim ben şimdi adet olmayı bekliorum ocakta başlıcam çalışmalara ama bakalım nasıl habire erteliorum çünkü hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

morale ve desteğe çok ihtiyacım var arkadaşlar bu kararsızlık mahvedio beni

cnm benim hoşgeldin aramıza :)) ben agustosta bebeiğimi kaybettim ve şuanda çok umutluyum tekrar olucak tabiki seninde sen burda ol biz hep yanında oluruz merak etme hakkında hayırlısını diliyorum hepimiz 2012 de hamiş kalcaz inşallah peki sen neden korkuyosun ???

kızlarrr haftasonu yoktum dünde çok yoğundum hiç gelemedim özürdilierim bugün burdayım hadi gelinde az sohbet edelim azcık hareketlendirelim topiki :))

merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istedim 0cakta bende hamile kalmak istiyorum bakalım hayırlısı. Buarada çok kötüyüm 2 gün önce eşimle ilişkiye girdik ve iki gündür çok yorgun halsiz ve kasıklarım ağrıyor hamile olmam imkansız gibime geliyor ama adetime bir hafta var hiç adet zamanı bu kadar yorgun hissetmemiştim kendimi....

öncelikle hoşgeldin aramıza :))) inşallah 2012 bizim senemiz olucak :)) cnm 2 gün önceki ilişkide hamiş kalsan bile daha belli olmaz psikolojik olabilir :)) çünkü ilişkiden 12 gün sonra öğreniliyo eger tuttuysa umarım hamiş kalmışsındır :))
eger bizimle olucaksan kendini tanıtmanı rica ediyorum seni tanıyalım :))

h.h kız nerelerdesn sen bakalım nasıl oldn iyisin inşallaahh.. ben doktora gtcem şmdi gtmeden bi bakaym ddm ne var ne yok gelince konuşuruz inşallahh

cnm çok yoğundum gelemdim ama bugün burdayım hepinizle ilgilencem tek tek özledim valla topikimi :))) hadi git güzel haberlerle gel inşallah :)) daha iyiyim ama öksürüyorum hala malesef (( buarada reglim bitti bugün çalışmalara başlıyoz 27 sine kadar kesintisiz devam kesin kilo vericem bu tempoya ve süper olucak :))

merhaba hanımlar ben siteye ilk kez yazıyorum.. eylül ayında evlendim bende.. ilk günden itibaren deli gibi istiyoruz bi bebeğimiz olsun.. 3 ay oldu evleneli biliyorum erken ama malum yaş 31 oluyor.. bu ay bekliyordum aslında ama 2 gündür ara ara kahverengi akıntım var zaten perşembe günü adet günüm. muhtemelen olcam (( ümidim ocak ayına kaldı (

hoşgeldin cnm öncelikle bence öle düşünme kırmızı kart görmeden umudunu kaybetme derim ben çünkü gelen ufak akıntılar yerleşme kanaması olabilir inşallah öledir :)))

cnm ben 1.5 yıllık evliyim 1 aydır çoçuk düşünüyoruz yaşım 29 olduğundan tedirginim kalamazsam diye çok korkuyorum. Doktora gittim sadece sağlıklı beslen günde bir saat yürü ve birde follik asit verdi 1 haftadır kullanıyorum.

doktor doğru sölemiş cnm bende falicasit kullanıyorum kafaya fazla takma çünkü nekadar takarsan o kadar zorlaşıyor :)) inşallah bu ay sende hamiş kalırsın :))

merhaba tubacım...batlarımız yakın biz daha çalışmalara başlamadık..dün bitti..ovulasyon testi aldım dün yaptım denemek amaçlı bişi yok daha...ne kadar çalışma yapsak acaba bi fikrin varmı? hergünmü 1 gün ara veripmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…