Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nefrazencim saol cnm..
maşallah kuzumada anasınada:))) 2 kilo çok ii cnm ya, no panik..
alırsan kendim almış kadar sevinirim cnm..bunda cinsiyete gerek yok kırmızı uğur böceki kızada yakışır erkeğe..minnak böceklerimiz yaaa
yapıonda yapıştırınca çıkmıomu, hiçmi yapamıon cnm
slm kızlar bugn kontr vardı bebişimi gordüm cok sükür herseyi cok güzel 150 gr olmus minigm bu arada cinsiyetinide ögrendik sehzade geliyo :) narda faydalıymıs yiyin gari![]()
kızlar ben hala daha sadece vitamin kullanıyorum demir hapına başlayanlar vardı siz ne zaman başladınız?ben doktoruma sormayı unuttum yaw.
ben 9+4 de başladım canım doktora gittiğim zaman sanırım adam benden korktumakyajda yoktu yüzümde nerdeyse bembeyazdım hemen kan ve vitamin hapı yazdı
banada verdi kan hapını bugun içinde folık asitte var sıvı bişi
maşşallah ya ne kaa büyyolar böyle..gözün aydın cnm tebriklerrrslm kızlar bugn kontr vardı bebişimi gordüm cok sükür herseyi cok güzel 150 gr olmus minigm bu arada cinsiyetinide ögrendik sehzade geliyo :) narda faydalıymıs yiyin gari![]()
cnm ben 16+2 de başladım...10 gün falan oldu yani..kızlar ben hala daha sadece vitamin kullanıyorum demir hapına başlayanlar vardı siz ne zaman başladınız?ben doktoruma sormayı unuttum yaw.
bana yapmadı tahlil ama verdi bimiyorumki unutmus olmasın bnde hatrlattım
slm kızlar bugn kontr vardı bebişimi gordüm cok sükür herseyi cok güzel 150 gr olmus minigm bu arada cinsiyetinide ögrendik sehzade geliyo :) narda faydalıymıs yiyin gari![]()
al bendende okadar daha önceden çalışmak için kendimi paralardım şimdi ise hiç okula gıtmek ıstemıyorunm evınmle kızımla ilgılenmek ıstıyorum bırde ev gezmelerıne oturmalarna gıtmek ıstıyorum acıkcası2 gündür nete giremiyordum topiğimiz burada devam ediyormuş sanırım şaşırdım buradaki anneleri de tanımak güzel olacak. 16. haftamıza girmek çok güzel bir duygu :) bende cicim bende çok zor geliyor artık çalışmak sanırım bende ayrılacağım hem ev, hem iş, hem evdeki çocuk, çocuğun okulu, hem hamilelik çıldırmak içten değil en güzeli evde kalıp hepsiyle ilgilenmek :)
doktorundan nara onay çıktı demek,bak çok sevindim duyunca,rahat rahat yiyebilir miyiz şimdi narı?Düşük falan yapmıyormuş değil mi?Nasıl sordun,ayrıntı versene azcık,valla canım akşamları nar istiyo,ne olur ne olmaz diye gün aşırı yiyorum ama ben her gün yemek istiyoruuuuum,anlatsana doktor ne dedi?lüüütfeeen![]()
kızlar ben hala daha sadece vitamin kullanıyorum demir hapına başlayanlar vardı siz ne zaman başladınız?ben doktoruma sormayı unuttum yaw.