2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar sizde de normal vajinal akıntıda artış var mı?Özellikle çok ayakta aklınca ya da yürüyünce sanki 1 damla su damlatmışsın çamaşıra gibi oluyor mu?Koku ya da rahatsız edici bir şey yok,sadece hamilelik öncesi akıntıdan biraz daha farklı gibi,Hamile arkadaşım vajinal akıntı artar hamilelikte demişti,merak ettim siz de farkettiniz mi diye?
aynen aynen...

ama ama ama nassı ya yıkanmadan...yani kanlar felan..tuhaf oldum..
ben hiç duymadım yıkanmayan bebik:) yıkananlarda turp gibi, ben alırım bebikimi kanatlarımın altına alıştırrım onu dünyanın ısısına ben gerekli yalıtımı yaparım bebikime:)):46::46:

petuşcum bi bebik not defteri alıyosun eline yada cep telefonunda not sayfası dr'una soruyosun diğer merak ettiklerinle beraber :28:

aynen aynen...

petuşcum bi bebik not defteri alıyosun eline yada cep telefonunda not sayfası dr'una soruyosun diğer merak ettiklerinle beraber :28:

ya ben o yöntemide denedim....bu seferde not defterine bakmayı unuttum:52::52:
ya benim kızım resmen tepişio teyzeleri, dışardanda bakınca belli oluomu die bakmaya çalışyorum ama göbikimin alt tarafında, göbek deliğimden aşağısınıda göremiorum o kaa büyükki göbekim..aceba dışardanda bellimidir:50::50:

ben hiç duymadım yıkanmayan bebik:) yıkananlarda turp gibi, ben alırım bebikimi kanatlarımın altına alıştırrım onu dünyanın ısısına ben gerekli yalıtımı yaparım bebikime:)):46::46:

bende hiç duymadım valla...

olmadı babamıss ne güne duruyoo alsın ısıtsın yafrumuzu.. kuluçkalansın:1:

$ikea pembe karyola.webp

ben yatak odama bunu almaya karar verdim.
190 tl, rengi çok cici, ahşap en önemlisi 60 x 120 :21::21:

Ben Eskişehir'de yaşıyorum,özel hastaneye gidiyorum muayeneye,SGK lıyım,ikili testte benden hiç ücret alınmadı 3lü de de 11 tl alıcaklarmış,burada 70*80 tl leri okuyunca çok şaşırdım,istanbuldan falan bahsediyorsunuz galiba.SGK lı birinin 70-80 tl vermesi bile fazla bence,zaten çoğunluğunu devlet karşılıyor.SGK sızların fiyatını sormaya korktum şimdi

anti hiv testi
tit testi
toxoplazma testi
bide rubella testi
toplamına 350 tl civarı istemişlerdi:52:

iyi akşamlar kızlar geldim sonunda kk yı açmaya çalıyorum 1 saatttır hele şükür
bebeğimi gördum bugun edeplı edeplı oturuyodu 200 grm 20 cm olmuşuz anası yesın onu mutlu mutlu bıde çaşıd alışveriş yaptık azıcık bana azıcık kızıma mınıgıme bişe almadım onu istanbula saklıyorum :))

iyi akşamlar kızlar geldim sonunda kk yı açmaya çalıyorum 1 saatttır hele şükür
bebeğimi gördum bugun edeplı edeplı oturuyodu 200 grm 20 cm olmuşuz anası yesın onu mutlu mutlu bıde çaşıd alışveriş yaptık azıcık bana azıcık kızıma mınıgıme bişe almadım onu istanbula saklıyorum :))

yalan konuşuyosun...kilosuna ekleyerek sölüyosun sevda..10 gün önce 130 gr dı..nassı 200 oldu hıı nassı 200 oldu, ve bu sürede sen hiçbişi yemedin???

gözün hep üstünde haberin olsun....:51::51:

cnm gözün aydın inş, allah sağlık versin..bide sen yeni gittiydin hemen yeniden nie gittin, zabahda sormuştum emme görmedin sanırsam

yalan konuşuyosun...kilosuna ekleyerek sölüyosun sevda..10 gün önce 130 gr dı..nassı 200 oldu hıı nassı 200 oldu, ve bu sürede sen hiçbişi yemedin???

gözün hep üstünde haberin olsun....:51::51:

cnm gözün aydın inş, allah sağlık versin..bide sen yeni gittiydin hemen yeniden nie gittin, zabahda sormuştum emme görmedin sanırsam

valla petuşum nasıl olmuş 200 grm bılmıyorum
daha önce dedıydım bu grmlar çok deişicek dıye daha çok mınıklerya ondan galıba yoksa ben bişi yapmadım bıtek gund ebı kılo süt içiyom:33:
nıye gıttiğime gelınce arkadaşımda hamıle 20 haftalık o gıdıcektı bend ebayram çncesı göreyım istedım istanbula gıdıcem ya hafta özlerim yavrumu ondann he bıde ayrıntılı ultrason agun verdi drumu değiştim artık 24 kasımda randevum ıkı gunun bıle farkı oluyo canım 20 haftalık olan arkadaşımın 312 grmdı boyuda 23 cmdi

anti hiv testi
tit testi
toxoplazma testi
bide rubella testi
toplamına 350 tl civarı istemişlerdi:52:

ben bu testleri hamile kalmadan önce gebelik planım var diye Eskişehir Acıbadem de yaptırmıştım,hatta sadece bunlar değil bir sürü tahlil vardı,hormon değerleri vs,Acıbadem 30 ya da 35 tl almıştı sanırım tahlil için,bir de smear testi istemişti doktor,8 tl de ona almışlardı,bir de muayene ücreti vardı işte 20 tl mi ne,hamileliğimdeki kan tahlillerimde hiç ücret ödemedim şu an gittiğim hastanede,muayene ücreti de 16 tl veriyorum,İst gerçekten çok pahalıymış ...

valla petuşum nasıl olmuş 200 grm bılmıyorum
daha önce dedıydım bu grmlar çok deişicek dıye daha çok mınıklerya ondan galıba yoksa ben bişi yapmadım bıtek gund ebı kılo süt içiyom:33:
nıye gıttiğime gelınce arkadaşımda hamıle 20 haftalık o gıdıcektı bend ebayram çncesı göreyım istedım istanbula gıdıcem ya hafta özlerim yavrumu ondann he bıde ayrıntılı ultrason agun verdi drumu değiştim artık 24 kasımda randevum ıkı gunun bıle farkı oluyo canım 20 haftalık olan arkadaşımın 312 grmdı boyuda 23 cmdi

maşallah kuzuma ya..anasına maşallah, günde 1 kilo süt:52::52::52:
ii etmişisn cnm ya bende 10 gün sonra gidcem ama keşke diorum dr bayramdan önce çağırsaydıda içim bi rahatlasaydı..
biz şimdi 12 kasımda gidcez..eşim randevu almak için aramış hastaneyi demişler 20. hafta olduğu için detaylı ultrasona girceniz, o nedenle detaylı ultrason yapan dr dan vermişler randevuyu 12 kasıma..sonra 4 lü testin sonucu için dr um aradı ona söledim böle böle die, didi bana gel, seni önce ben bi göreyim..detaylıyı ben ayarlarım didi...ama artık 12 sinde gidince detaylıyı yaparmı sonramı yapar bilmom...

kuzucuklarımız ya ne güzel semiriolar, inş. bölede devam eder..en güzel bişi..artık boyunu topuğa kadar ölçüo heralde hıı belli bi haftadan sonra??

ben bunu ılk duydugumda nssıl y a yıkanmadan nası lolur kanlı ayy dediydim:D
kızımı yıkamadılar sıldıler 2 gun hastaned ekalıp eve geldık yıkamayın göbeği ıslanmasın çabuk iyleşip düşsün dedı dr ve oylede oldu 6. gun düştü göbeğimiz ona ragmen kanlandı ıkı gun daha bekleyıp 9 gunlukken yıkadım ama ınan hiç pis kokmuyodu boyle mukemmel birşey olamaz cıldı bıle ya okan nasıl sılınırd ebukadar parlak bı cılt olur mucize mucizeeeee:))

maşallah kuzuma ya..anasına maşallah, günde 1 kilo süt:52::52::52:
ii etmişisn cnm ya bende 10 gün sonra gidcem ama keşke diorum dr bayramdan önce çağırsaydıda içim bi rahatlasaydı..
biz şimdi 12 kasımda gidcez..eşim randevu almak için aramış hastaneyi demişler 20. hafta olduğu için detaylı ultrasona girceniz, o nedenle detaylı ultrason yapan dr dan vermişler randevuyu 12 kasıma..sonra 4 lü testin sonucu için dr um aradı ona söledim böle böle die, didi bana gel, seni önce ben bi göreyim..detaylıyı ben ayarlarım didi...ama artık 12 sinde gidince detaylıyı yaparmı sonramı yapar bilmom...

kuzucuklarımız ya ne güzel semiriolar, inş. bölede devam eder..en güzel bişi..artık boyunu topuğa kadar ölçüo heralde hıı belli bi haftadan sonra??

evet ya hemen farkedıyo mınıkler el kadar anca oldular zatı ultrasonda buyuk göruyozda bişe sanıyoz kendılerını:)))
yok öle ölçmedi fl den hesapladım 7 ile çarpınca çıkıyo ya o yanı butun söylemedi bacak boyunu ölçtü

ben bunu ılk duydugumda nssıl y a yıkanmadan nası lolur kanlı ayy dediydim:D
kızımı yıkamadılar sıldıler 2 gun hastaned ekalıp eve geldık yıkamayın göbeği ıslanmasın çabuk iyleşip düşsün dedı dr ve oylede oldu 6. gun düştü göbeğimiz ona ragmen kanlandı ıkı gun daha bekleyıp 9 gunlukken yıkadım ama ınan hiç pis kokmuyodu boyle mukemmel birşey olamaz cıldı bıle ya okan nasıl sılınırd ebukadar parlak bı cılt olur mucize mucizeeeee:))
ben kardeşlerim zamanında kalmışım cnm bu konuda hiç bi fikrim yok duyunca ilk tuhaf gelio insana..hastanemdeki durum neidr hiçbi fikrimde yok:)
evet ya hemen farkedıyo mınıkler el kadar anca oldular zatı ultrasonda buyuk göruyozda bişe sanıyoz kendılerını:)))
yok öle ölçmedi fl den hesapladım 7 ile çarpınca çıkıyo ya o yanı butun söylemedi bacak boyunu ölçtü

hıı anladım....şu göbekde doğum çizgisi varya kasığından çizginin son bittiği yere kadar onu ölüncede bebekin boyu çıkıomuş ortaya:)
geçen nette okumuştum, test etmedim ama eskiler öle bilirmiş boyunu, allahın hikmeti didim geçtim:49::49:

hıı anladım....şu göbekde doğum çizgisi varya kasığından çizginin son bittiği yere kadar onu ölüncede bebekin boyu çıkıomuş ortaya:)
geçen nette okumuştum, test etmedim ama eskiler öle bilirmiş boyunu, allahın hikmeti didim geçtim:49::49:

vay ılk defa duydum bı test etmek lazımda daha çizgim çıkmadı benım azıcık koyulaşınca denerız:)):46:

Back
X