benimde 10 nisan çıkıyor hesapladığımda, 10 nisan 2010 da da evlenmiştim
bende nisan 18 de evlenmiştim ve 2011 yılında daha yeni evliyim
bana nisan mayıs ayları doğum için çok cazip gelmiştir sanki yazın yada kışın doğum yapmaktansa
baharda doğum yapmak daha iyi gibi
bana nisan mayıs ayları doğum için çok cazip gelmiştir sanki yazın yada kışın doğum yapmaktansa
baharda doğum yapmak daha iyi gibi
bende nisan 18 de evlenmiştim ve 2011 yılında daha yeni evliyim
ya kızlar boş gebelik diye bişey okudum şimdi çok korktum ben bu kadar başında böyle herşeye telaşlanırsam naparım ya
ben de ilk hamileliğimde neler neler okuyordum kendimi hep strese sokuyordum kan değerim 2 günde iki kat değil de 4 kat artmıştı o zaman bile ağlamıştım dış gebelik mi acaba diye hep boşuna telaşmış gebeliğim o kadar mükemmel gidiyorduki 10. haftasına kadar hiçbir problemim olmadı ama kalbi durdu bebeğimin. o yüzden şimdi hiiç heyecanlı yaklaşmıyorum olacağı varsa herşey olur biz engel olamıyoruz kan testi de o yüzden yaptırmayacağım doktora gittiğimde keseyi Allah nasip ederse görürüm diyorum kendimi kaptırmıyorum hamilelik olayına
ya kızlar boş gebelik diye bişey okudum şimdi çok korktum ben bu kadar başında böyle herşeye telaşlanırsam naparım ya
kızlar bende şu hafta işini bi türlü çözemedim kafam karıştı bi sayfada 5 diyo bi sayfada 4 diyo 29 haziran 2011 son adet tarihim adet döngüm 29 günde bir kaç haftalıkdır bebişim
suan tam 5 haftalık hamilesin haziran 29 dan itibaren 7 gun 7 gun say tam 5 hafta oluyo... adetin ilk günü hamile kalmış olarak sayıyorlar...benimde 28 haziran bende 5 hafta 1 günlük hamileyim yaaaa :)
|KK Nick & İsim|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Başlangıç Kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Son Durum|Yaşadığı Şehir
1|sevda__ |26|- |? Nisan| | ? |-|-|Samsun
2|cileq27 |27|- |? Nisan| | ? |-|-|Antalya
3|beralku |31| -|10 Nisan| | ? |-|kan değeri 2932|Erzurum
4|nurhanpeyman |28|- |3 Nisan| | ? |-|-|İstanbul
5|..ELCHIN.. |26|- |11 Nisan| | ? |-|-|Amasya
6|taf |-|- |? Nisan| | ? |-|-|-
7|gamzelim.66 |25|- |? Nisan| | ? |-|-|Gebze
8|mmavilimm |-|- |10 Nisan| | ? |-|-|-
9|sanss |-|- | 4 Nisan| | ? |-|-|-
10|tmyomr |22|- | ? Nisan| | ? |-|-|-
kızlar beğenirseniz artık devamını getirirsiniz. rabbim hepinizin bebişlerini kucağına almayı nasip etsin. belki ay sonunda benide eklersiniz listeye.
cok guzel olmus benim dogum 2 nisan diye gorunuyo canim
|KK Nick & İsim|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Başlangıç Kilo|Cinsiyet|Bebişin İsmi|Son Durum|Yaşadığı Şehir
1|sevda__ |26|- |? Nisan| | ? |-|-|Samsun
2|cileq27 |27|- |6 Nisan| | ? |-|-|Antalya
3|beralku |31| -|10 Nisan| | ? |-|kan değeri 2932|Erzurum
4|nurhanpeyman |28|- |3 Nisan| | ? |-|-|İstanbul
5|..ELCHIN.. |26|- |11 Nisan| | ? |-|-|Amasya
6|taf |-|- |? Nisan| | ? |-|-|-
7|gamzelim.66 |25|- |? Nisan| | ? |-|-|Gebze
8|mmavilimm |-|- |10 Nisan| | ? |-|-|-
9|sanss |-|- | 4 Nisan| | ? |-|-|-
10|tmyomr |22|- | ? Nisan| | ? |-|-|-
kızlar beğenirseniz artık devamını getirirsiniz. rabbim hepinizin bebişlerini kucağına almayı nasip etsin. belki ay sonunda benide eklersiniz listeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?