selam anneciklerrr
benim iki gün önce talilim 22 di bugün 42 nasılki şimdi bu değer benim tüp bebek ve bugün transferin 13. günü :18::18::18:
gözün aydın canım inşallah tahlillerinde güzel çıkar ve pıtpıtları duyarsın
kızlar yaşlar kaç nerde ikamet edıyosunuz ve kaçıncı bebişler bu nisan bebeişleri:))
tanışalım:) evvela ben yazayım
samsunda yaşıyorum, 26 yaşındayım bi kızım var 14 alık bu ıkınci 7 yıl çocugum olmadı oyuzden ara açmadan ıkıncıyıde istıyoduk:)
çok sevındık
mrb sevda bende 27 yaşındayım ilk bebişim olucak antalyada yaşıyorum Allah bebişlerimizle yüzümüzü güldürdü kucağımızada almayı nasip eder inşallah
mrb sevda bende 27 yaşındayım ilk bebişim olucak antalyada yaşıyorum Allah bebişlerimizle yüzümüzü güldürdü kucağımızada almayı nasip eder inşallah
tüp bebekte nasıl olur bilmiyorum ama normal şartlarda sağlıklı bir şekilde artmışa benziyor iki kat artma varküsüratlar yanıltmasın endişe uyandırmasın allah yavrunu kucağına alacağın günleri görmeyi nasip etsin inşallah tüp bebek zor bir süreç
mrb bende 31 yaşındayım ve erzurumda yaşıyorum benim ilk meleğim inş bi sorun çıkmadan kucaklarımıza alırız bu arada benim kan değeri 2932 çıktı normal mi
memnun oldum kızlar:)
bende tüp bebek denedim 5 yumurtadan ıksıı dölenmişti transfer bile olamamıştım çunkı hücrelere bölünmemiş kötü yumurta denilmişti, ondan sonrakı ay hamıle kaldım kendılıgınden sıkmayın canınızı olucak inşallah ümitle bekleyenelere canı yurekten dua edıyorum
selam anneciklerrr
benim iki gün önce talilim 22 di bugün 42 nasılki şimdi bu değer benim tüp bebek ve bugün transferin 13. günü :18::18::18:
slm kizlar ben geldim..benim 3. hamileligim.biri 6 haftalik digeri dusuk yaptikm malesef..digeri ise 9.hafta kalbi durdu kurtaj oldum.cok sukur yine hamileyim..sali gunu randevum var ilk kontrolum olucak ins..bu arada bende 25 yasindayim gebzede yasiyorum..sizleri tanidigima cok memnun oldum..
ya bide ben bu cizelge isini beceremedim galiba yaptim ama kadinlar kulubu cizelge kabul etmiyo..
hayırlı olsunnasıl öğrendin hamile olduğunu idrar testi ile mi kan testiyle mi? kan testi ile ise kaç çıktı değerin?
2012 Nisan ayının ilk annesi benim sanırım :)
4-5 Nisan gibi bekliyorum bebeğimiiii
yanlışlıkla oldu şekerim :)ben senden önceyim canım sorun çıkmaz ise 3 nisan umarım sorun çıkmaz
ben senden önceyim canım sorun çıkmaz ise 3 nisan umarım sorun çıkmaz
benim ki de 10 nisan inşallah hepimiz sağ salim alırız kucaklarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?