petunyacım senin şu resmi gördükçe spro yapmadığım için vicdan azabı çekiyorum
çook şirin ya
bu arada eminönüne mutlaka git.ilk kızımın heeerşeyini eminönünde bir mağazadan almıştım.ama çok güzel bi mağazaydı.a dan z ye herşey vardı.çok büyük bi mağaza ve fiyatlarda uygun.saatlerce dolaşmaya gerek kalmıyo.giyim,yatak,yorgan,battaniye,b.arabası,beşik,biberon,elektrikli ürünler.....
günaydınnnnn
missaltin banada bi şifonyer lazım ve ikeaya gitmeyi düşünüyorum.zaten kızımın gardrobuda ikeanın ona takım bişey almak istiyorum.sen aldığının resim ve fiyatını ekleyebilirmisin.banada fikir olur
bebikler doğsun az bi kendilerine gelsinler...bu resimden ilham alıp vercez sibelim şu kiloları inş..
evet ya gitmeyi istiom, yani hiç bişi almasamda içimde kalmasın die gitcem yani.
ayy varya ebamed ürünleri aldım ya hep bebike netten..netten alırken en uygun fiyatlı isteden aldım diodum..
taki gün üsküdarda bi kozmetikçiye girene kadar..
19 liraya aldığım şampuan 11 lira; 21 liraya aldığım pişik kremi 16 lira....
çok şiştim çokkkkk
o kadar baktım sanıodum ama hep netten bakmıştım
kızlar biz de ctsi günü gittik doktora
kendi doktorumuz yoktu o yüzden acil doktoruna gittik...
tahlil yapıldı
idrar yolu iltihabı çıktı (petuşçum devlet hastanesinin verdiği suda eritilen ilaç işe yaramamış)
ağrılarım o yüzdenmiş biz de antibiyotiğe başladık...
benim kızım ellerni yumruk yapmış boks yapıyodu karnımda hehehhe...
gelişimi gelan iyi dedi suyu iyiymiş ve yukarı çıkmış tam göbek hizasındaymış
bir kaç hususla hastası olmadığı için doktorla sohbet ettik...
bebeğim bizi duyma ile ilgili dediki..
ya bazı doktorlar duyduğunu düşünüyolar dedi...
ben ihtimal vermiyorum çünkü suyun içinde zaten 7 kat zarı var artı senin yag kas ve deri tabakan var dedi
bende içimden dedimki ama yüksek sese tepki veriyor yaaaa
birde balık hususunda söylediklerini paylaşmak istiyorum
dedi ki küçük büyük balık farketmez dedi
bu gün Türkiyede en sağlıklı şey balık...
Şahsen tavuk çiftliği olan arkadaşlarım var ve tavukları neyle beslediklerini görüyorum dedi...
ben kesinlikle tavuk eti tüketmiyorum
maalesef yine Türkiyede kırmızı etin ne olduğu belli değil...
Dışardan pişirilipte önüme gelen hiçbir kırmızı eti de tüketmiyorum dedi...
O yüzden yiyebildiğiniz kadar meyve sebze tahıl ve balık tüketin dedi...
öyle cnm yapcak bişi yokbnde aldım şampuan sebamed ama 23 tl idi
e bebekten aldımm bnde biraz fazla ödedim ama ne yapıyım
çarşıya gidip dolaşamıyorum
ance avm den ne bulursam off
zıbın falan alacak olan varmı nasıl olacak benim hi bilgim yok
sanırım var böle biş,, netten bak istersen bi cnm..günaydn kızlar, gribimin üstüne br alerji olmuşummmheryerimde kırmızı kabarcıklar çıktı ve kaşınıyorum.hamilelik alerjisi die bişey var mıdır acaba doktorumda bana uzak gitmek istesem of ne yapcam bennn
şimdi bebişlerimiz bizi duymuyomuu:26:
hani zaten konuşamıyorum ya doğru düzgün içim rahatlasın barii
öyle cnm yapcak bişi yok
ya ben tulum falan aldımda zıbın almadım hiç..annem hafta sonu mersinden almış 2 zıbın bide hastane çıkışı, neidr ne dğildir hiç bi bilgim yok...
sanırım var böle biş,, netten bak istersen bi cnm..
bence duyyolar ya...
ya duymuyolarsa no problemde...ya duyyolarsa, hıı ya duyyolarsa
şimdi bebişlerimiz bizi duymuyomuu:26:
hani zaten konuşamıyorum ya doğru düzgün içim rahatlasın barii
bende duyduklarına inanıyorum ya..çünkü babamız konuşunca yefrum resmen tepik konusunda şaha kalkıo..göbemi bi tek babası konuşunca havalandırıobende duyduklarına inanıyorum
ya da inanmak istiyorum
çünkü ben onunla konuşuyorum heppp
avatarımdaki resim cnmben 19. haftadan itibaren kulakları iyice geliştiği için annesinin sesini tanıyo duyuyo diye okumuştum biyerde kızlarr
vee bide şöle bişey okumuştum eğer baba anne karnındaki bebekle sürekli konuşup onu severse bebek doğduğu gün bile 100 kişinin bulunduğu bi odadan babasının sesini ayırt edermiş hemen bilirmiş...çok hşuma gtmişti bu benim
bu arada petuşş bahsettikleri resim hangi resim yawrum yaa en son koyduğun göbüş fotosumu??
günaydın anneleriin en tatlılarııııı... (tünaydın)
buzz gibi bir ankara sabahından günaydın herkese... tapu kadastro müdürlüğünün derecesi -2 yi gösteriyordu biraz önce... :125::125: :125::125::125:
bende duyduklarına inanıyorum ya..çünkü babamız konuşunca yefrum resmen tepik konusunda şaha kalkıo..göbemi bi tek babası konuşunca havalandırıo
ama anne fıss çıktı..kıskandım şimdi zeyno seni..nassı konuşyon hıı nassı konuşyon
alla alla...haydi bağlım günaydın sanada:))
bende duyduklarına inanıyorum ya..çünkü babamız konuşunca yefrum resmen tepik konusunda şaha kalkıo..göbemi bi tek babası konuşunca havalandırıo
ama anne fıss çıktı..kıskandım şimdi zeyno seni..nassı konuşyon hıı nassı konuşyon
alla alla...haydi bağlım günaydın sanada:))
günaydn kızlar, gribimin üstüne br alerji olmuşummmheryerimde kırmızı kabarcıklar çıktı ve kaşınıyorum.hamilelik alerjisi die bişey var mıdır acaba doktorumda bana uzak gitmek istesem of ne yapcam bennn
maşallah kuzucuma.....
kızlar biz de ctsi günü gittik doktora
kendi doktorumuz yoktu o yüzden acil doktoruna gittik...
tahlil yapıldı
idrar yolu iltihabı çıktı (petuşçum devlet hastanesinin verdiği suda eritilen ilaç işe yaramamış)
ağrılarım o yüzdenmiş biz de antibiyotiğe başladık...
benim kızım ellerni yumruk yapmış boks yapıyodu karnımda hehehhe...
gelişimi gelan iyi dedi suyu iyiymiş ve yukarı çıkmış tam göbek hizasındaymış
bir kaç hususla hastası olmadığı için doktorla sohbet ettik...
bebeğim bizi duyma ile ilgili dediki..
ya bazı doktorlar duyduğunu düşünüyolar dedi...
ben ihtimal vermiyorum çünkü suyun içinde zaten 7 kat zarı var artı senin yag kas ve deri tabakan var dedi
bende içimden dedimki ama yüksek sese tepki veriyor yaaaa
birde balık hususunda söylediklerini paylaşmak istiyorum
dedi ki küçük büyük balık farketmez dedi
bu gün Türkiyede en sağlıklı şey balık...
Şahsen tavuk çiftliği olan arkadaşlarım var ve tavukları neyle beslediklerini görüyorum dedi...
ben kesinlikle tavuk eti tüketmiyorum
maalesef yine Türkiyede kırmızı etin ne olduğu belli değil...
Dışardan pişirilipte önüme gelen hiçbir kırmızı eti de tüketmiyorum dedi...
O yüzden yiyebildiğiniz kadar meyve sebze tahıl ve balık tüketin dedi...
ben 19. haftadan itibaren kulakları iyice geliştiği için annesinin sesini tanıyo duyuyo diye okumuştum biyerde kızlarr
vee bide şöle bişey okumuştum eğer baba anne karnındaki bebekle sürekli konuşup onu severse bebek doğduğu gün bile 100 kişinin bulunduğu bi odadan babasının sesini ayırt edermiş hemen bilirmiş...çok hşuma gtmişti bu benim
bu arada petuşş bahsettikleri resim hangi resim yawrum yaa en son koyduğun göbüş fotosumu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?