• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
petunyacım senin şu resmi gördükçe spro yapmadığım için vicdan azabı çekiyorum
çook şirin ya
bu arada eminönüne mutlaka git.ilk kızımın heeerşeyini eminönünde bir mağazadan almıştım.ama çok güzel bi mağazaydı.a dan z ye herşey vardı.çok büyük bi mağaza ve fiyatlarda uygun.saatlerce dolaşmaya gerek kalmıyo.giyim,yatak,yorgan,battaniye,b.arabası,beşik,biberon,elektrikli ürünler.....

bebikler doğsun az bi kendilerine gelsinler...bu resimden ilham alıp vercez sibelim şu kiloları inş..
evet ya gitmeyi istiom, yani hiç bişi almasamda içimde kalmasın die gitcem yani.
ayy varya ebamed ürünleri aldım ya hep bebike netten..netten alırken en uygun fiyatlı isteden aldım diodum..
taki gün üsküdarda bi kozmetikçiye girene kadar..
19 liraya aldığım şampuan 11 lira; 21 liraya aldığım pişik kremi 16 lira....
çok şiştim çokkkkk:19:
o kadar baktım sanıodum ama hep netten bakmıştım

günaydınnnnn
missaltin banada bi şifonyer lazım ve ikeaya gitmeyi düşünüyorum.zaten kızımın gardrobuda ikeanın ona takım bişey almak istiyorum.sen aldığının resim ve fiyatını ekleyebilirmisin.banada fikir olur

Henüz almadım cnm, Ahşap desenindeydi ürünler.
Şubat gibi almayı düşünüyorum.
Şifonyer bu
dolap < LEKSVIK | IKEA Türkiye
ama burda çok tipsiz çıkmış. Canlı görüp dokunmak daha başka.
Parlak rengi. Çok ta şık duruyor.
Ama seçenek çok. Gitmeni tavsiye ederim.
Bu cumartesi doktor kontrolum var. Bir de Avcılardaki mobilyacılara bakacağım inşallah.:nazar:

bebikler doğsun az bi kendilerine gelsinler...bu resimden ilham alıp vercez sibelim şu kiloları inş..
evet ya gitmeyi istiom, yani hiç bişi almasamda içimde kalmasın die gitcem yani.
ayy varya ebamed ürünleri aldım ya hep bebike netten..netten alırken en uygun fiyatlı isteden aldım diodum..
taki gün üsküdarda bi kozmetikçiye girene kadar..
19 liraya aldığım şampuan 11 lira; 21 liraya aldığım pişik kremi 16 lira....
çok şiştim çokkkkk:19:
o kadar baktım sanıodum ama hep netten bakmıştım

bnde aldım şampuan sebamed ama 23 tl idi
e bebekten aldımm bnde biraz fazla ödedim ama ne yapıyım
çarşıya gidip dolaşamıyorum
ance avm den ne bulursam off

zıbın falan alacak olan varmı nasıl olacak benim hi bilgim yok

günaydn kızlar, gribimin üstüne br alerji olmuşummm :( heryerimde kırmızı kabarcıklar çıktı ve kaşınıyorum.hamilelik alerjisi die bişey var mıdır acaba :(doktorumda bana uzak gitmek istesem of ne yapcam bennn :(

kızlar biz de ctsi günü gittik doktora
kendi doktorumuz yoktu o yüzden acil doktoruna gittik...

tahlil yapıldı
idrar yolu iltihabı çıktı (petuşçum devlet hastanesinin verdiği suda eritilen ilaç işe yaramamış)
ağrılarım o yüzdenmiş biz de antibiyotiğe başladık...

benim kızım ellerni yumruk yapmış boks yapıyodu karnımda hehehhe...
gelişimi gelan iyi dedi suyu iyiymiş ve yukarı çıkmış tam göbek hizasındaymış :1::1::1:

bir kaç hususla hastası olmadığı için doktorla sohbet ettik...
bebeğim bizi duyma ile ilgili dediki..
ya bazı doktorlar duyduğunu düşünüyolar dedi...
ben ihtimal vermiyorum çünkü suyun içinde zaten 7 kat zarı var artı senin yag kas ve deri tabakan var dedi
bende içimden dedimki ama yüksek sese tepki veriyor yaaaa :1::1::1:

birde balık hususunda söylediklerini paylaşmak istiyorum
dedi ki küçük büyük balık farketmez dedi
bu gün Türkiyede en sağlıklı şey balık...
Şahsen tavuk çiftliği olan arkadaşlarım var ve tavukları neyle beslediklerini görüyorum dedi...
ben kesinlikle tavuk eti tüketmiyorum
maalesef yine Türkiyede kırmızı etin ne olduğu belli değil...
Dışardan pişirilipte önüme gelen hiçbir kırmızı eti de tüketmiyorum dedi...
O yüzden yiyebildiğiniz kadar meyve sebze tahıl ve balık tüketin dedi...

şimdi bebişlerimiz bizi duymuyomuu:26:
hani zaten konuşamıyorum ya doğru düzgün içim rahatlasın barii:1:

bnde aldım şampuan sebamed ama 23 tl idi
e bebekten aldımm bnde biraz fazla ödedim ama ne yapıyım
çarşıya gidip dolaşamıyorum
ance avm den ne bulursam off

zıbın falan alacak olan varmı nasıl olacak benim hi bilgim yok
öyle cnm yapcak bişi yok:(
ya ben tulum falan aldımda zıbın almadım hiç..annem hafta sonu mersinden almış 2 zıbın bide hastane çıkışı, neidr ne dğildir hiç bi bilgim yok...
günaydn kızlar, gribimin üstüne br alerji olmuşummm :( heryerimde kırmızı kabarcıklar çıktı ve kaşınıyorum.hamilelik alerjisi die bişey var mıdır acaba :(doktorumda bana uzak gitmek istesem of ne yapcam bennn :(
sanırım var böle biş,, netten bak istersen bi cnm..
şimdi bebişlerimiz bizi duymuyomuu:26:
hani zaten konuşamıyorum ya doğru düzgün içim rahatlasın barii:1:

bence duyyolar ya...
ya duymuyolarsa no problemde...ya duyyolarsa, hıı ya duyyolarsa:1::1::1:

öyle cnm yapcak bişi yok:(
ya ben tulum falan aldımda zıbın almadım hiç..annem hafta sonu mersinden almış 2 zıbın bide hastane çıkışı, neidr ne dğildir hiç bi bilgim yok...

sanırım var böle biş,, netten bak istersen bi cnm..

bence duyyolar ya...
ya duymuyolarsa no problemde...ya duyyolarsa, hıı ya duyyolarsa:1::1::1:

netten baktımda şimdii duyuyolar diyo
annenin bebeğiyle konuşması hatta şarkı söylemesi tavsiye edilir diyoo :24:
oyy konuştukta şarkı sölememiz kaldıı:40:
ama arada kayahanın bi ninnisi var annesi onu çok severmiş öpermiş diye onu açıp yüksek sesle eşlik ediyorum dinlerken:9:

ben 19. haftadan itibaren kulakları iyice geliştiği için annesinin sesini tanıyo duyuyo diye okumuştum biyerde kızlarr :emir_bebek:
vee bide şöle bişey okumuştum eğer baba anne karnındaki bebekle sürekli konuşup onu severse bebek doğduğu gün bile 100 kişinin bulunduğu bi odadan babasının sesini ayırt edermiş hemen bilirmiş...çok hşuma gtmişti bu benim :emir_bebek::emir_bebek:
bu arada petuşş bahsettikleri resim hangi resim yawrum yaa en son koyduğun göbüş fotosumu??

bende duyduklarına inanıyorum
ya da inanmak istiyorum
çünkü ben onunla konuşuyorum heppp
:21::21::21:
bende duyduklarına inanıyorum ya..çünkü babamız konuşunca yefrum resmen tepik konusunda şaha kalkıo..göbemi bi tek babası konuşunca havalandırıo
ama anne fıss çıktı..kıskandım şimdi zeyno seni..nassı konuşyon hıı nassı konuşyon:19:
ben 19. haftadan itibaren kulakları iyice geliştiği için annesinin sesini tanıyo duyuyo diye okumuştum biyerde kızlarr :emir_bebek:
vee bide şöle bişey okumuştum eğer baba anne karnındaki bebekle sürekli konuşup onu severse bebek doğduğu gün bile 100 kişinin bulunduğu bi odadan babasının sesini ayırt edermiş hemen bilirmiş...çok hşuma gtmişti bu benim :emir_bebek::emir_bebek:
bu arada petuşş bahsettikleri resim hangi resim yawrum yaa en son koyduğun göbüş fotosumu??
günaydın anneleriin en tatlılarııııı... (tünaydın)

alla alla...haydi bağlım günaydın sanada:))

buzz gibi bir ankara sabahından günaydın herkese... tapu kadastro müdürlüğünün derecesi -2 yi gösteriyordu biraz önce... :125::125: :125::125::125:

Aman Allahım bi an kendimi ankarada hisseettim de içim titredi gecen kışı orda gecirdim yakıyodu resmen sogugu..

günaydın tatlışşşşş seniiii:1::1:

bende duyduklarına inanıyorum ya..çünkü babamız konuşunca yefrum resmen tepik konusunda şaha kalkıo..göbemi bi tek babası konuşunca havalandırıo
ama anne fıss çıktı..kıskandım şimdi zeyno seni..nassı konuşyon hıı nassı konuşyon:19:

aman beeeeaaaaa:52::52: bende ne diyom

günaydın tatlışşşşş seniiii:1::1:

aman beeeeaaaaa:52::52: bende ne diyom

tüm bütün gün kızımın isteklerini yaptım.ona bolca alışveriş,istediği çizgi film cd lerini aradım buldum.sonra avmde palyaço ile çocuk aktiviteleri vardı.onlarda baya vakit geçirdik,buda enerjisini bitirmeye yetmedi.en son top havuzunda pestilini çıkardım:4:
laf aramızda pestili çıkan ben oldum.:37:
akşam eve geldiğimde karnım acayiip ağrıyordu.ılık duş aldım ama çok yatıştıramadım
sizlerdede böylemi çok çabuk yoruluyorum:44::44:

canım evet gebelik alerjisi die bişey var ama son haftalarda oluyo öyle kabarcıkta olmuyo. arkadasımdan bviliyorum evde cıglık atarak aglıyodu cok fena bişi o. Aman hiçbirimiz yasamayız inşallah..

maşallah kuzucuma.....
:nazar::nazar::nazar:

teşekkürler teyzzesi :emir_bebek:
kızlar biz de ctsi günü gittik doktora
kendi doktorumuz yoktu o yüzden acil doktoruna gittik...

tahlil yapıldı
idrar yolu iltihabı çıktı (petuşçum devlet hastanesinin verdiği suda eritilen ilaç işe yaramamış)
ağrılarım o yüzdenmiş biz de antibiyotiğe başladık...

benim kızım ellerni yumruk yapmış boks yapıyodu karnımda hehehhe...
gelişimi gelan iyi dedi suyu iyiymiş ve yukarı çıkmış tam göbek hizasındaymış :1::1::1:

bir kaç hususla hastası olmadığı için doktorla sohbet ettik...
bebeğim bizi duyma ile ilgili dediki..
ya bazı doktorlar duyduğunu düşünüyolar dedi...
ben ihtimal vermiyorum çünkü suyun içinde zaten 7 kat zarı var artı senin yag kas ve deri tabakan var dedi
bende içimden dedimki ama yüksek sese tepki veriyor yaaaa :1::1::1:

birde balık hususunda söylediklerini paylaşmak istiyorum
dedi ki küçük büyük balık farketmez dedi
bu gün Türkiyede en sağlıklı şey balık...
Şahsen tavuk çiftliği olan arkadaşlarım var ve tavukları neyle beslediklerini görüyorum dedi...
ben kesinlikle tavuk eti tüketmiyorum
maalesef yine Türkiyede kırmızı etin ne olduğu belli değil...
Dışardan pişirilipte önüme gelen hiçbir kırmızı eti de tüketmiyorum dedi...
O yüzden yiyebildiğiniz kadar meyve sebze tahıl ve balık tüketin dedi...

geçmiş olsun canm ya inşallah bir an önce iyi olursun senin kızınada maşallah :nazar: demek boks yapıyodu he bak hele yaramaza :46:

ya dünkü geçmişi okurken birinin sigara kaçağı yaptığını okumuştum kimdi o?şimdi bulamadım,bende 2 gündür cayip stress oldum millet 3, 4 çocuk yapıyo ben birini yapmadan tırstım.bugün nerem ağrıcak acaba diye uyanıyorum her sabah.dün grip oldm,bugün alerji :(bende sigara içecemmm bugün :( yeter beaaa

kızlar kesinlikle duyuyolar son gittigimde drum onunla konusmaya basla artık senin sesini tanısın dogunca hemen hisseder seni sesinden dedi ve gercekten sesimi tanıyo. annem elini göbişe koyuyo kociş koyuyo konusuyo tık yok onların eli göbişteyken miinnoooooşşşş oğlummmm die bi sesleniyorum elinden gelse dısarı cıkıp göbeğimin ustunde zıplıcak cıldırıyo resmen ben ona oda bana asık :))

Back
X