c.tesi günü evlilik yıldönümümüs istediğim gibi olmasa da,yine de sıcak ve romantik bir gündü kızlar..
sabah öpücük yağmuruyla uyandırıldım(tabe o filmlerdeki yatağa kahvaltı olayı yoktu)
sonra dedimki hani benim kahvaltım,nie dedi bugün özel bi günmü ki dedi
sonra sarıldık,dile kolay 5 yıl oldu dedik,ikimizde memnunduk halimizden...
kahvaltımızı yaptık,dışarı çıktık alışveriş fln yaptık,kızımıza bornoz havlu tk. aldık..pasta aldık..
eve geldik,oğlumu bırakıp yemeğe çıkamadık o uyudu,bizde pastamızı kesip mumları yakıp geçmiş günlerden fln sohbet ettik...aşkımızı tazeledik işte iyiydi,yani...yeterki gönüller bir olsun insan mutlu olunca lüks restoranlara gerek yok
c.tesi günü evlilik yıldönümümüs istediğim gibi olmasa da,yine de sıcak ve romantik bir gündü kızlar..
sabah öpücük yağmuruyla uyandırıldım(tabe o filmlerdeki yatağa kahvaltı olayı yoktu)
kahvaltımızı yaptık,dışarı çıktık alışveriş fln yaptık,kızımıza bornoz havlu tk. aldık..pasta aldık..
eve geldik,oğlumu bırakıp yemeğe çıkamadık o uyudu,bizde pastamızı kesip mumları yakıp geçmiş günlerden fln sohbet ettik...aşkımızı tazeledik işte iyiydi,yani...yeterki gönüller bir olsun insan mutlu olunca lüks restoranlara gerek yok
benimki daha o aşamaya geçemedi ama 2 akşamdır pıt pıt bişeyler hissediyorum elimi koyduğum zaman gündüz hiçbişey yok benim pamuğummu bilemedim..sabırsızlıkla bekliyorum telmeliyeceği gnleri yaaaa
günaydın değül şekerim tünaydınnnnnnnn artıkkk
ne güzellll yaaaa
allah niye nice yıllara yaşatsın sizi yavrularınızla...
amaaaa:))
yemekte dedimki,bugün beni süpriz yapıp şaşırtmadın yaaa aşkımmmm,bence sen bütün hayal gücünü doğuma saklıyosunkimbilir bana ne takıcaksın şimdiden çoook merak ediyorum dedim
zevkli bi adam olmasaydın benim gibi biriyle evlenmezdin güveniyorum sana didim
o da bana,hmmmm sağ salim doğumunu yapta yeterki canın sağolsun didi
nice yeni 5 yıllara ccnm
tbrler canm daha nice uzun yıllara inş
ne yanii bir harf içinmi kırıyosun beni
evettttt süperrrr
inceden mesaj verilmişşşşş.....
pişt pişt selamlar herkeseeeee
yaa bi harf köpeğeeen olssun senin yawrum ya kırarmıyom heç kıçı kırık bi t harfi için seni
canımm evlilik yldönümüz kutlu olsun daha nice huzurlu sağlıklı 5 yıllar geçirrsiniz inş.
canım inşallah yaşlandıgınız zamanda evlilik yıldönumlerinizi romantik romantik kutlarsınız. agzınızın tadı hiç bozulmasın, Allah mutlulugunuzu daim etsin..
kızlaaar şuan sakarya eğitim ve araştırma hastanesinin gebe izlem profesörünün öğle paydosunun bitmesini ve odasına teşrif etmesini bekliyorum..bebeğimin bağırsaklarında bi sorun varmış doktorum buraya yönlendirdi..korkuyorum..dualarınızı esirgemeyin benden..
Listeyi takip eden arkadaş kimdi şuan kafam çok karışık kilom 89 olmuş güncelleyebilirse sevinirim.
Bebeklerinizde sizde allaha emanet olun
maşallah cnmkızlar nasılsınız?
takip edemiyorum artık sizi. sayfalar aldı başını gidiyor. neler yapıyorsunuz bakalım?
ben bebeğimin hareketlerini 2 haftadır hissediyorum çok süper bişey. hiç durmuyor çok hareketli yavrum. sadece ben hissetmiyorum eşim de elini koyduğunda pıtpıtları hissediyor. ya ayrıca dışardan bakıyorum karnıma resmen kaldırıyor yaa karnımı. canım sıkıldığında uzanıyorum onu seviyorum konuşuyorum sanki konuştuklarıma tepki veriyor. sizde durumlar nasıl?
bende bugün bebeğe ihtiyaç listesi yapıcam. geç bile kaldım şimdiden birşeyler almazsam hepsini aynı anda alamam sıkılırım.
siz aldınız mı birşeyler?
kızlaaar şuan sakarya eğitim ve araştırma hastanesinin gebe izlem profesörünün öğle paydosunun bitmesini ve odasına teşrif etmesini bekliyorum..bebeğimin bağırsaklarında bi sorun varmış doktorum buraya yönlendirdi..korkuyorum..dualarınızı esirgemeyin benden..
Listeyi takip eden arkadaş kimdi şuan kafam çok karışık kilom 89 olmuş güncelleyebilirse sevinirim.
Bebeklerinizde sizde allaha emanet olun
Renkli ultrasona giren arkadaşlara sesleniyorum :)
Geçen hafta biz de girdik ya hatta müjdeyi ilk sizlerle paylaştım geçen bir arkadaşımla konuştum bana renklideki haliyle doğumdaki hali aynıydı hiç değişmemişti demişti? Ağzı burnu baba çenesi ise bana benziyorgözlerini gördüm ama tabi ağız burun kadar belirgin değildi zibidinin bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Benzetebildiniz mi kendinize ya da babaya??
Geçen hafta biz de girdik ya hatta müjdeyi ilk sizlerle paylaştım geçen bir arkadaşımla konuştum bana renklideki haliyle doğumdaki hali aynıydı hiç değişmemişti demişti? Ağzı burnu baba çenesi ise bana benziyorgözlerini gördüm ama tabi ağız burun kadar belirgin değildi zibidinin bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Benzetebildiniz mi kendinize ya da babaya??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?