2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bütün kızlar toplanmış,bi ben eksiktim şimdi tamam oldu
günaydın tontiş annelerrrr

ben okudum geçmişi,menzil diiii ooooooo
iyice dağıttınız kızlar saçmalamayın

Son düzenleme:

bende hemencik yoruluyorum nefes nefeseee

birde çok açıkıyorumm neredeyse hep açım doymuyorum

benimki daha o aşamaya geçemedi ama 2 akşamdır pıt pıt bişeyler hissediyorum elimi koyduğum zaman gündüz hiçbişey yok benim pamuğummu bilemedim..sabırsızlıkla bekliyorum telmeliyeceği gnleri yaaaa

bütün kızlar toplanmış,bi ben eksiktim şimdi tamam oldu
günaydın tontiş annelerrrr

günaydın değül şekerim tünaydınnnnnnnn artıkkk

Aman Allahım bi an kendimi ankarada hisseettim de içim titredi gecen kışı orda gecirdim yakıyodu resmen sogugu..

napıcan allasen hissetme sakın öyle... içim sıkıldı benim de aklıma ankarada yaşadığım gelince, oysa ne çok istedim ben atanmayı buraya... hangi akla hizmetse... şimdi bakıp bakıp üşüyorum ve ekliyorum hay senin aklına....

kızlar bişi sorcam yaa ben detaylı ultrasonu 22. haftanın sonunda yaptırsam sizce geçmi olur?? eşim ayın 23ünde gelcekmş ben gelince gidelim geç olmazsa diyo ve ozaman tam 22+0 oluyorum ama bilemedim sizce geçmi olur??

teşekkürler teyzzesi

geçmiş olsun canm ya inşallah bir an önce iyi olursun senin kızınada maşallah demek boks yapıyodu he bak hele yaramaza
ayy cnm ya hafta sonu yazmıştın dr dan gelmişsin..maşallah demedim kuzuma unuttum, maşallah bebeğimize

kendisi burda cnm şu anda hemde tam aramızda

ben acaba şeker yükleme testinide ertelemişmi olurum acaba diye düşündüm..şeker yükleme kaçıncı haftalar arasında yapılıyor acaba tam olarak??

olmazsın cnm..şeker 24-28. haftalar arasında olyomuş netten öyle okudum...
aç karnına gidilyomuş, ben 25. haftada gidicem dr a, hiç bahsetmedi şeker yüklemesi yapılcak aç gel falan die
muhtemelen 25 tede yapmıcak 28 de yeniden çağırcak öle düşünyom ben..

ben acaba şeker yükleme testinide ertelemişmi olurum acaba diye düşündüm..şeker yükleme kaçıncı haftalar arasında yapılıyor acaba tam olarak??

canm ben şu an sata göre 21.haftamdayım ama ultrasona göre 2 hafta öndeyim doktora öbür ayada şekerinede bakalım dedi yani neredeyse 27 haftalık falan olacam ozaman

yok canım neden gec olsun daha bana tarih bile vermedi ayın 14unde randevum var sonra söylicek yani. bekle kocişini oda görsun minnagınıı :)

c.tesi günü evlilik yıldönümümüs istediğim gibi olmasa da,yine de sıcak ve romantik bir gündü kızlar..
sabah öpücük yağmuruyla uyandırıldım(tabe o filmlerdeki yatağa kahvaltı olayı yoktu)
sonra dedimki hani benim kahvaltım,nie dedi bugün özel bi günmü ki dedi
sonra sarıldık,dile kolay 5 yıl oldu dedik,ikimizde memnunduk halimizden...
kahvaltımızı yaptık,dışarı çıktık alışveriş fln yaptık,kızımıza bornoz havlu tk. aldık..pasta aldık..
eve geldik,oğlumu bırakıp yemeğe çıkamadık o uyudu,bizde pastamızı kesip mumları yakıp geçmiş günlerden fln sohbet ettik...aşkımızı tazeledik işte iyiydi,yani...yeterki gönüller bir olsun insan mutlu olunca lüks restoranlara gerek yok

oo ozaman iyi hiç geç kalmış olmam hemide kocamında göresi var illa beni bekle diyo bekliyim barim beyimi yazık
gidipte son haftada çağırmaz bence yaa 25te yapar tahmin ediyoru 24-28 arasıysa

ne güzellll yaaaa
allah niye nice yıllara yaşatsın sizi yavrularınızla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…