2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar doğum kiloları emzirme süresinde çok güzel gidiyo,kalan şey yumuşamış sarkık bir göbek.onuda sporla sıkılaştırırız artık
yani ne kadar emzirme o kadar kilo kaybı

biraz kişiye bağlı sanırım ya tanıdığım 2 kşi var hamilelikte 8 kilo aldılar doğurduktan sonra gitti kilolar anında tabii amaa emzirme döneminde biri 8 diğeri 18 kilo aldı ve de onlar kaldı geçen yıllara rağmen

Allah'ım inşallah ikisinde de almayız yaaa

valla arkadaşım o kadar çok yememe rağmen böyle bi de bunları çerez niyetine yesem en az 100 kilo olurum Allah korusun

cok takma kafana kiloları nasıl hızlı aldıysak öyle hızlı veririz bende 10 kilo aldım yapıcak bişey yok bu saatten sonra zayıflayamayız zaten daha hızlı alma donemine girdik. diyet yapabiliyosan yap ama dikkat edicem die tansiyonunu yerlere dusurme..

bende de tiroid var..doktorun sana da söylemişmiydi levotiron ile kan ilacının arası 4 saat olmalıymış.bilmiyordum yeni yeni dikkat etmeye başladım.haberin yoksa sen de dikkat et emi?

yok arkadaşım diyet değil de işte hamur işi tatlı fln bari bunları çıkartıyım diyorum çıkartamıycam ama azaltıyım bari veremeyiz vermeye de artık ayda 2 kiloya kadar alsak tamam işte yeter ki bundan sonra ayda 2 den fazla almayalım
eğer öyle olursa 13 fln olacak tamam işte süper ama şimdiki gibi son 10 günde 1.5 kilo gidersem o zaman ayvahlar olsun

ah bu kilo konusu rüyalarımıza gircek artık :)) yaaa benm doktorun tartısı çok çekiyo yaa evdekiyle arada 2 kg oluyo. çok sinir oluyorum ben de. gerçi çizmeyle falan tartıyo. ama şu ana kadar adam hç kilo konusuna grmdi o da ilginç..

kızlar biz de oğluşuma ufaktan bişiler aldık bu hafta :) perşembe günü çok iyi hissedyirodum ama 2 güündür pek sesi çıkmıyo,insan merak ediyo,bu hafta yeni hissetmeye başladım,ondan arada hissetmiyorum demek ki,ama merak ediyo insaN YAA

canım gözün aydın. sen hissedememekten yakınıyordun sevindim hadi :)) çok tatlı oluyo ya suratı aptal bi gülümseme kaplıyo hemen en ciddi ortamda bile :))

2 hafta daha sabret arkadaşım bak o zaman dışarda üzerindeki battaniye bile oynuycak

ben doktorun tartısıyla tartılmıyom zaten korkudan kendim evde tartılıp orda sorunca cevap veriyorum yoksa orda yemekti kıyafetti derken dana olucam hepten

herşey olacağına varıyo arkadaşım hiç canını sıkma şimdiden bak ben daha şehire bile karar vermedim ama öncesinde karar verip de taa nerelerde doğum yapanları gördüm ben kısmet meselesi

Haklısın da insan birşeyleri okuyunca bilinçleniyor. Ben sessiz sakin bir insanımdır yapılan muameleleri okudaukca gözüm açıldı bana bağıran olursa ağzının payını veririm ezdirmem kendimi. Ama birde şu var o zaman kim bilir ne halde oluruz aciz oluruz birde üzerine bağıran çağıran olursa kabus olur. Allah insaflı insanlarla karşılaştırsın

İnan korkuyorum artık. Aynı hastaneye biri ii diyor biri kötü diyor.Elbet doktoruna bağlı . En çok bu nuameleden korkuyorum. Artık Ankaradan bendn önce doğum yapan arkadaşların tecrübelerine göre seçeceğin napalım

muamele de tamamen kişiye bağlı be arkadaşım bak burda aynıyerde çalışan iki hemşire biri köpekten farksız biri melek ne yapıcaksın bunlar kısmet meselesi yengem manisada yapcaktı doğumu doktoru çok iyi diye bi rahatsızlandı son anda geldi gazi hastanesinde yaptı doğumu aklımızda hiç ankara yoktu halbu ki ankarada oturmuyoz bile

merhaba arkadaşlar, ben 62kg ile başlamıştım şimdi 68,5 oldum ve iştahım çok açıldı ama olsun yeter ki oğluşum da alsın :)

bana doktorum bebeğini hergün hissedeceksin dedi, ben hergün hissedemiyorum dedim, sol tarafına 1 saat yat hissedersin dedi :)

bende de tiroid var..doktorun sana da söylemişmiydi levotiron ile kan ilacının arası 4 saat olmalıymış.bilmiyordum yeni yeni dikkat etmeye başladım.haberin yoksa sen de dikkat et emi?

doktorum bişey demedi ama ben farkında olmadan uyuyormuşum bu kurala
kan ilacını gece wc ye kalkınca içiyorum,yani gece 3-4 gibi.
troid ilacı euthroxuda sabah 10 da içiyorum yarım saat filan sonra kahvaltı yapıyorum.
eleviti öğlen gibi içiyorum.

[kızlar ya benim belim acayip ağrıyo sabahları yataktan zor kalkıyorum sizde durumlar ne alemde
benim belimde nerdeyse 2 aydır ağrıyor hani adet zamanı ağrır ya aynı öyle ağrı.uzanırkende geçmiyor,söylediğin gibi sabah yataktan ağrılı kalkıyorum.doktor bu ağrılara normal diyor.

ben doktorun tartısıyla tartılmıyom zaten korkudan kendim evde tartılıp orda sorunca cevap veriyorum yoksa orda yemekti kıyafetti derken dana olucam hepten

dana olmazsın canım yaaaa.biz hamişiz sonuçta.bide doktor zaten giysiyi filan çıkarıyo kilodan

ÜÇLÜ TESTİ YAPTIRIP AFP DEĞERİNİ YAZACAK OLAN VARMI
ÇATLICAM MERAKTAN
40,17 YAZIYOR MoM DEĞERİ YOK
İNTERNETTEN BAKTIM
YÜZDE DEĞERLERİ DE YOK
İÇİMİ RAHATLATACAK BİRİLERİ VAR MI BURDA

kızlar ya sizin memişler ne alemde ben eski ikiz şapkalarını takınca çatlıcak gibi oluyorum ya çok fena ben de evde fln salıyorum artık rahatlasınlar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…