kızlar doğum kiloları emzirme süresinde çok güzel gidiyo,kalan şey yumuşamış sarkık bir göbek.onuda sporla sıkılaştırırız artık
yani ne kadar emzirme o kadar kilo kaybı
valla arkadaşım o kadar çok yememe rağmen böyle bi de bunları çerez niyetine yesem en az 100 kilo olurum Allah korusun
ay inan herşeyi unutmuşum sanki ilkmiş gibi.bide 2 hamilelik birbirinden okadar farklıki anlatamam
ilkinde doğuma 2 gün kalaya kadar yoğun çalışıyordum,kesinlikle bulantı,kusma,yorgunluk,aşerme,bel ağrısı... hiçbiri yoktu.şimdi hepsini yaşadım.bide bunda troidim çıktı,çok tırsak bi 3 ay geçirdim.:18::18::18:
ilk doğum sezeryandı,doğumdan 5-6 saat sonra kalktım,kalkış o kalkış bidahada yatmadım.
ilk 1 hafta annem yanımda kaldı.sonra hep ben baktım.hiç sezeryan ağrısı çekmedim.
ama diyorum ya ikisi çok farklı diye bakalım bunda ne yapacağım.
cok takma kafana kiloları nasıl hızlı aldıysak öyle hızlı veririz bende 10 kilo aldım yapıcak bişey yok bu saatten sonra zayıflayamayız zaten daha hızlı alma donemine girdik. diyet yapabiliyosan yap ama dikkat edicem die tansiyonunu yerlere dusurme..
yok arkadaşım diyet değil de işte hamur işi tatlı fln bari bunları çıkartıyım diyorum çıkartamıycam ama azaltıyım bari veremeyiz vermeye de artık ayda 2 kiloya kadar alsak tamam işte yeter ki bundan sonra ayda 2 den fazla almayalım
eğer öyle olursa 13 fln olacak tamam işte süper ama şimdiki gibi son 10 günde 1.5 kilo gidersem o zaman ayvahlar olsun
kızlar biz de oğluşuma ufaktan bişiler aldık bu hafta :) perşembe günü çok iyi hissedyirodum ama 2 güündür pek sesi çıkmıyo,insan merak ediyo,bu hafta yeni hissetmeye başladım,ondan arada hissetmiyorum demek ki,ama merak ediyo insaN YAA
kızlar biz de oğluşuma ufaktan bişiler aldık bu hafta :) perşembe günü çok iyi hissedyirodum ama 2 güündür pek sesi çıkmıyo,insan merak ediyo,bu hafta yeni hissetmeye başladım,ondan arada hissetmiyorum demek ki,ama merak ediyo insaN YAA
ah bu kilo konusu rüyalarımıza gircek artık :)) yaaa benm doktorun tartısı çok çekiyo yaa evdekiyle arada 2 kg oluyo. çok sinir oluyorum ben de. gerçi çizmeyle falan tartıyo. ama şu ana kadar adam hç kilo konusuna grmdi o da ilginç..
herşey olacağına varıyo arkadaşım hiç canını sıkma şimdiden bak ben daha şehire bile karar vermedim ama öncesinde karar verip de taa nerelerde doğum yapanları gördüm ben kısmet meselesi
canım benim ben bi 10 gün önce kasıklarımda çok ağrı ve akıntım olduğu için devlet hastanesine gittim...
Orda zaten epudral yok.. Canlı doğuruyosun.
Ben şikeyetlerimi anlatınca doktor beni direkt tahlil falan yapmadan çatala otuturdu ve çatı muayenesi yaptı..
Bu çatı muayenesi 35inci haftadan sonra yapılıyor ve yanlış mayenede suyunu bile patlatabiliyorlar artı beni çatır çatır yırttı adam...
ve bir kadın yan odada doğumu başladı diye beni öyle bıraktı kadına gitti onu doğurttu
ama ben gözaşları içinde dinledim olan bitenleri
kadın bağırıyor
doktor da ne bağırıyosun diye bağırıyor bırakırım seni çıt sesin çıkmıycak diyor
doğum yapan bir kadına ne kadar psikolojik destek veriyorlar gördüm
artı muayene için gelenleri azarlamalar
offff ne vardı pazar akşamını buldunuz hastalanmak için diye hastalara fırça atmalar
yani benim için çok üzücü bir tecrübe oldu
yani devlet ve özel diye bence ayırma... İlgili ve iyi doktor bulmak önemli...
Hee şu da var bütün devlet hastaneleri ve doktorları böyle diye bir şey yok
özeldede gebelik takibini yapıpta doğumuna girmeyen kaprisli doktor çok
çoğu sezeryan yapmayı normalden daha çok seviyor çünkü kolayına geliyor
sezeryanda 10 dk iyşini bitiriyor ve çıkıyor...
Allah bize hayırlı doğumlar yaşatsın ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Neler görücez neler yaşıycaz kimbilir...
İnşallah hen güzellikle mutlulukla hatırlayacağımız anılar kalır, doğumumuzdan....
Haklısın da insan birşeyleri okuyunca bilinçleniyor. Ben sessiz sakin bir insanımdır yapılan muameleleri okudaukca gözüm açıldı bana bağıran olursa ağzının payını veririm ezdirmem kendimi. Ama birde şu var o zaman kim bilir ne halde oluruz aciz oluruz birde üzerine bağıran çağıran olursa kabus olur. Allah insaflı insanlarla karşılaştırsın
İnan korkuyorum artık. Aynı hastaneye biri ii diyor biri kötü diyor.Elbet doktoruna bağlı . En çok bu nuameleden korkuyorum. Artık Ankaradan bendn önce doğum yapan arkadaşların tecrübelerine göre seçeceğin napalım
bende de tiroid var..doktorun sana da söylemişmiydi levotiron ile kan ilacının arası 4 saat olmalıymış.bilmiyordum yeni yeni dikkat etmeye başladım.haberin yoksa sen de dikkat et emi?
benim belimde nerdeyse 2 aydır ağrıyor hani adet zamanı ağrır ya aynı öyle ağrı.uzanırkende geçmiyor,söylediğin gibi sabah yataktan ağrılı kalkıyorum.doktor bu ağrılara normal diyor.[kızlar ya benim belim acayip ağrıyo sabahları yataktan zor kalkıyorum sizde durumlar ne alemde
ben doktorun tartısıyla tartılmıyom zaten korkudan kendim evde tartılıp orda sorunca cevap veriyorum yoksa orda yemekti kıyafetti derken dana olucam hepten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?