kızlar ya sizin memişler ne alemde ben eski ikiz şapkalarını takınca çatlıcak gibi oluyorum ya çok fena ben de evde fln salıyorum artık rahatlasınlar diye
kimse üçlü test yaptırmadı mı bu topik te yaaa
dana olmazsın canım yaaaa.biz hamişiz sonuçta.bide doktor zaten giysiyi filan çıkarıyo kilodan
doktorum bişey demedi ama ben farkında olmadan uyuyormuşum bu kurala
kan ilacını gece wc ye kalkınca içiyorum,yani gece 3-4 gibi.
troid ilacı euthroxuda sabah 10 da içiyorum yarım saat filan sonra kahvaltı yapıyorum.
eleviti öğlen gibi içiyorum.
kızlar ya sizin memişler ne alemde ben eski ikiz şapkalarını takınca çatlıcak gibi oluyorum ya çok fena ben de evde fln salıyorum artık rahatlasınlar diye
aaa...gece içmek çok iyi fikirmiş gerçekten.bu arada bana eleviti bıraktırdı doktorum.sadece kan ilacı alıyorum.umarım yeterli oluyordur bebeğim için
eleviti ben kendim bıraktım ya boşver çok kilo aldırıyomuş hamişlern genel şikayeti doğan yollar daha iyi ya boşver doktor bıraktırmış hem daha nee
haklısın ben nasıl 10 kilo aldım? gece gunduz durmadan semirdim yedim içtim mi? kendi söledi kadın vitaminler kilo aldırıyo sana die. demir, b12, omega3, magnezyum e yanına meyveleri falan yiyince multi +multi vitamin şiş dur. herkesin bunyeside bir degil ki..
Her girdiğimde menzil kilo aldım die aglio...offf offff...
senin geldigini de bana bulasmandan anlıyo artık herkess :) aglamıyorum kız ben memnunum halimden ama buda bi gercek hiç bu kadar hızlı ve cok kilo almadım. ben hiç senin gibi göbekli ve şişko degildim şimdi aynaya bakınca yadırgıyorum accık
Ahh ahhh bu nassı memnuniyet hiii bu nassı memnuniyet...
Görcez bakalım 9 ayın sonunda, kim gobikli kim aynaya kusyo...hihhhhhhhh
aynnalara yetrki evlatlarımız için kuselim balım. ben hızlı kilo veririm azimliyim ama bişi diimmi sigaraya yenik dustum drlada konustum
Ya menzillllll gercektenmi...cok kızarım ama bakkk...ne kaldiki yarısı bitti yani...tam bebeklerin gelişme donemi..oncesinde olsa neyse Dicemde şimdi yediğin hersey ona gidio...sigara içen kadınların cocukları hep bronsit oluo...yapma bebem ya...kaldı 130 gun..nolurrr...
gebeliğimle birlikte sıkıntılı gunler basladı tabi bunlar bahane degil biliyorum bende cok uzuluyorum ama o bi taneyi içmezsemde duramıyorum artık. dra dedimki biliyosunuz ben sigarayı bıraktım şimdi gunde bir iki..... dememe kalamadı iç iç iç iç butun organlar olustu hiçbişey olmaz dedi. bence kızsaydı gaz verseydi daha iyiydi. bi tane içiyorum oda uyurken hareket ettiginde degil sonra içim içimi yiyobugun hiç içmedim ama zaten 1 haftadır durum böyle. su an mutfaga gitmek için can atıyorum o çakmağı catlatmak için ama tutuyorum kendimiii oooooooooooooffffffffffffffffffffffffffff
Gun saysan...130 dan geriye doğru...
Sonra içiceni düşününce belki dayanırsın, hiii???
Mutfağa gitmeye değilde 130 a odaklamaya çalış kendini...
eleviti ben kendim bıraktım ya boşver çok kilo aldırıyomuş hamişlern genel şikayeti doğan yollar daha iyi ya boşver doktor bıraktırmış hem daha nee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?