2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ya sizin memişler ne alemde ben eski ikiz şapkalarını takınca çatlıcak gibi oluyorum ya çok fena ben de evde fln salıyorum artık rahatlasınlar diye

ben 2 aydır normal ölçümden büyük sütyen takıyorum,çünkü kendiminkiler olmuyo,evde de fora vaziyetteyim valla,zaten bütün gün sıkışıyolar zaten,bir de penye sütyenlerden aldım,çok kalıp gibi olmayan,onlar daha rahat

kızlar avatarımı değiştirdim,ne de olsa artık ince ve zayıf değiliz

aaa...gece içmek çok iyi fikirmiş gerçekten.bu arada bana eleviti bıraktırdı doktorum.sadece kan ilacı alıyorum.umarım yeterli oluyordur bebeğim için

kızlar ya sizin memişler ne alemde ben eski ikiz şapkalarını takınca çatlıcak gibi oluyorum ya çok fena ben de evde fln salıyorum artık rahatlasınlar diye

ben de eskileri takamıyorum aceleyle bedenini yanlış seçip büyük bir tane almıştım bayaa da para vermiştim onu kullanıyorum ama ona bile tahammülüm yok
pamuklu ve incecik birşey almalıyım

aaa...gece içmek çok iyi fikirmiş gerçekten.bu arada bana eleviti bıraktırdı doktorum.sadece kan ilacı alıyorum.umarım yeterli oluyordur bebeğim için

eleviti ben kendim bıraktım ya boşver çok kilo aldırıyomuş hamişlern genel şikayeti doğan yollar daha iyi ya boşver doktor bıraktırmış hem daha nee

dr laptop bebege zararlı değil kullanabilirsin dedi ama ben bunu kucagıma alınca hem oglum cok tekme atıyo hemde karnım agrıyo yafrumun canını mı yakıyo ki acaba

eleviti ben kendim bıraktım ya boşver çok kilo aldırıyomuş hamişlern genel şikayeti doğan yollar daha iyi ya boşver doktor bıraktırmış hem daha nee

haklısın ben nasıl 10 kilo aldım? gece gunduz durmadan semirdim yedim içtim mi? kendi söledi kadın vitaminler kilo aldırıyo sana die. demir, b12, omega3, magnezyum e yanına meyveleri falan yiyince multi +multi vitamin şiş dur. herkesin bunyeside bir degil ki..

Her girdiğimde menzil kilo aldım die aglio...offf offff...

Her girdiğimde menzil kilo aldım die aglio...offf offff...

senin geldigini de bana bulasmandan anlıyo artık herkess :) aglamıyorum kız ben memnunum halimden ama buda bi gercek hiç bu kadar hızlı ve cok kilo almadım. ben hiç senin gibi göbekli ve şişko degildim şimdi aynaya bakınca yadırgıyorum accık

Ahh ahhh bu nassı memnuniyet hiii bu nassı memnuniyet...
Görcez bakalım 9 ayın sonunda, kim gobikli kim aynaya kusyo...hihhhhhhhh

Ahh ahhh bu nassı memnuniyet hiii bu nassı memnuniyet...
Görcez bakalım 9 ayın sonunda, kim gobikli kim aynaya kusyo...hihhhhhhhh

aynnalara yetrki evlatlarımız için kuselim balım. ben hızlı kilo veririm azimliyim ama bişi diimmi sigaraya yenik dustum drlada konustum

aynnalara yetrki evlatlarımız için kuselim balım. ben hızlı kilo veririm azimliyim ama bişi diimmi sigaraya yenik dustum drlada konustum

Ya menzillllll gercektenmi...cok kızarım ama bakkk...ne kaldiki yarısı bitti yani...tam bebeklerin gelişme donemi..oncesinde olsa neyse Dicemde şimdi yediğin hersey ona gidio...sigara içen kadınların cocukları hep bronsit oluo...yapma bebem ya...kaldı 130 gun..nolurrr...

gebeliğimle birlikte sıkıntılı gunler basladı tabi bunlar bahane degil biliyorum bende cok uzuluyorum ama o bi taneyi içmezsemde duramıyorum artık. dra dedimki biliyosunuz ben sigarayı bıraktım şimdi gunde bir iki..... dememe kalamadı iç iç iç iç butun organlar olustu hiçbişey olmaz dedi. bence kızsaydı gaz verseydi daha iyiydi. bi tane içiyorum oda uyurken hareket ettiginde degil sonra içim içimi yiyo bugun hiç içmedim ama zaten 1 haftadır durum böyle. su an mutfaga gitmek için can atıyorum o çakmağı catlatmak için ama tutuyorum kendimiii oooooooooooooffffffffffffffffffffffffffff

Gun saysan...130 dan geriye doğru...
Sonra içiceni düşününce belki dayanırsın, hiii???
Mutfağa gitmeye değilde 130 a odaklamaya çalış kendini...

Gun saysan...130 dan geriye doğru...
Sonra içiceni düşününce belki dayanırsın, hiii???
Mutfağa gitmeye değilde 130 a odaklamaya çalış kendini...

bide varya çift çizgiyi gordum an şak diye kestim hiç agzıma surmedim tiksindim zaten. kocişin uyurken içinden gelen 8 saat önce içtigi sigara kokusunu alırdım gecenin bi körü böğğğ diye kalkardım yataktan. ama şimdiiii ( ttutucam kendimi yaa.. drlarda bi alem gunde 5 tane içebilirsin yok iç iç iç bişey olmaz ne olucak kendi bebeleri değil sen dusunmuyosan ben hiç dusunmem mantıgında mı ilerliyolar? ilk 3 ay içmek daha tehlikeliymiş beyin olusmaya baslıyo tum organlar yeni beliriyo ama şimdi organlar olustu ve sadece gelişiyo içebilirsin deniyo.

evet haklısın kesinlikle kilo yapıyor.ama yutmak varya öldürüyodu beni ya sürekli boğulma tehlikesi geçiriyordum.bende bi tuhafım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…