ben 100 liraya aldım, ama yaptıracak biri varsa çok basit ben akşam sana msjla ölçülerini atarım, u şeklinde fermuarlı bir yüz içinede elyafla dolu o ölçüde yastık o kadar 5 liraya hallolur ama ben kocişim acık masrafa girsin istedim, parayı etrafa bol keseden harcıyodu, gözünü korkuttum
cok iyi yapmıssın benimde arada yapasım geliyo kıyamıyorum yşine..eğer ölçüleri atabilirsen cok iyi olur.
kayınvaldeler işte :18:
ne onlarla ne onlarsız olmuyo.kimimiz bu konuda şanslı ( petunyapet)
noldu, içine mi bi kurtmu düştü:))
artık bayağı kslı kuvvetli oldu cnm maşallah bebiklerimiz.
cnm ben 17+0 dan buyana hissediyorum, şimdi çok daha güçlü, arada ayy diorum yani.
ama çok düzenli, sbh ben vapurda başlıo kıpırdamaya..iş yerinde oturyom ya, gün boyu tam o pnatolonun göbeme değdiği yerde çalışması hiç bitmio..kımıl kımıl kımıl...
sonra eve gidiom aynı tempo..
babamız el atıo yemekten sonra, bi konuşuo bi sevio, yağmur coşuo..resmen göbemi havalandıryo...
sonra ben daha yatmadan kesili kıpırtılar..gece hiç hissetmiyorum, sbh yine vapurda başlıo mesaiye
bana çok komik gelio ya, kımıl kımıl, napıyon napiiion diom ara sıra
aynen canımm
kayınvaldeler işte :18:
ne onlarla ne onlarsız olmuyo.kimimiz bu konuda şanslı ( petunyapet)
SAĞ ÜSTTE KONTROL PANLİ VAR ORAYA GİR-SONRA AÇILAN YERDE SOL TARAFDA HESABIMIN ALTINDA E-MAIL VE ŞİFRE DİYE Bİ YER VAR ORDAN DEĞİŞTİREBİLİRSİN CNM..içime kurt düşmedi benim koca hacker gibi adam şifremi girerken ellerime baktı çözdü :)
bebeklerimiz için kaygılanıyoruz yaa ayy sıkıştırdım mı şöyle mi yatsam bunu mu yapsam sıkılıyo muur diyee. hayatları boyunca en rahat gecirdikleri dönem insanoglunun anne karnıymkış. besinleri en rahat ssekilde tukettikleri ısı bakımından konforlu ve en guvenli yer oldugu için.. ne yaparsak hangi şekle girersek girelim onlar orda cok rahatlarmmıs :)
yalnızca kimimiz (petunyapet)
:))
ya bizimki babasına pek kıpırdamıyo.. akşam yemekten sonra başlıyo kıpırdanmaya hadi diyorum babana da kıpırda..babası elini koyuyo zınk duruyo inat mıdır nedir anlamadım ki..
SAĞ ÜSTTE KONTROL PANLİ VAR ORAYA GİR-SONRA AÇILAN YERDE SOL TARAFDA HESABIMIN ALTINDA E-MAIL VE ŞİFRE DİYE Bİ YER VAR ORDAN DEĞİŞTİREBİLİRSİN CNM..
AYY İNŞ. ÖYLEDİR YA..BEN YATAKLARA SIĞAMIOM WALLA
maşallah tüh tüh allah bozmasın..
seneye bu forumda acılarımı anlatmak istemiom..
allah bozmasın
bebişlere bişeyler örüyo musunuz kızlar. ben su converse patiklerden yapıcam die göbeemmi çatlattım :) ör.. sök.. ör.. sök... ama sonunda basardım :)
babanneside bi hırka ördu, bide kazak basladı ama kazak bitmedi doguma gelince getircek :) paylaşşsak eger varsa örduklerimiz örnek alsak yapsak falan..
İİZ CNM, SEN NAPIOSUN NASILSIN?pişttttttttttttttttt naparsınız bakalım
bende öyle dedim zaten Allah daim etsin. kız hani sabah tartılcam diyodun ya kaç kilo almışsın almamış mısın? hala aynı mısın? kaç kilosun
İİZ CNM, SEN NAPIOSUN NASILSIN?
tartıldım cnm 6. aya girdim 2 gün önce..tam 4 kilo almışım ilk 5 ay..
sana nispet olsun die 3-5 kez yazdım bunu 2 gündür ama amacıma ulaşmak şimdi nasip oldu demekki
aaaaaa ben 20. haftama girmişim. geri sayım mı başlıcak şimdi ayyy kasıklarım acıdıııı böyle iyiydi yaa
ah kızlaaaaaaaaaaaar bugün konular tam benlikmiş valla. okulda kayınvalidemi anlata anlata içini şişirdim milletin ben de :) ya annem almadık şey bırakmadıhavludan battaniyeye kadar bitirdi valla. kadın benden hevesli. ama kayınvalidem bir kez daha sormadı valla ne lazım diye. çok koyuyor bana. bizim düğünde de hiç masraf yapmadı her şeyi biz ödedik. ah ah çok şey var anlatacak valla. çocuk doğunca da ama sahiplenecek beni sinir edecek..
neyse benm derdim başka bugün akşam 7de gideceğim acile. kesin enfeksiyon var kızlar. dua edin ne olur((
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/469681-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.htmlkızlar şu herkesin altında bebişin ne kadar olduğunu yazan cetvel var ya nasıl yapıyos onu
ah kızlaaaaaaaaaaaar bugün konular tam benlikmiş valla. okulda kayınvalidemi anlata anlata içini şişirdim milletin ben de :) ya annem almadık şey bırakmadıhavludan battaniyeye kadar bitirdi valla. kadın benden hevesli. ama kayınvalidem bir kez daha sormadı valla ne lazım diye. çok koyuyor bana. bizim düğünde de hiç masraf yapmadı her şeyi biz ödedik. ah ah çok şey var anlatacak valla. çocuk doğunca da ama sahiplenecek beni sinir edecek..
neyse benm derdim başka bugün akşam 7de gideceğim acile. kesin enfeksiyon var kızlar. dua edin ne olur((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?