NEAAAAA...çanakkaleden izmire doğumamı gidcen..guzum benim ev 5. katta asansör yok..hahhaa sanırım bilmemek daha iyi petunyaa bilince şimdi onumu yapıcaksınız şimdi bumu olucak diye sorular başlıcak en azından ben öle yaparım :) ben izmire gittiğimde doktorum 37. haftada haberleşelim randevu verizim gelirsin sezeryala alırız dedii ç.kaleden izmir arası 4 saat sürüo yolarda bişi olursa ya arabada ya uygun bi yerde normal doğumla tanışabilirimm :))))
ölemi dion....yani ben kiloluyumda..4 kiloda bu daralmayı yaratacak kadar farkettirmez dimi..günaydın herkese......
dün akşam yazdıklarınızı okudum biraz da bende çok daralıyorum, ben 57 kg ile hamile kaldım şimdi 61 kg oldum çok kilolu değilim boyumda uzun zaten aldığım kiloyuda göstermiyorum sadece karnım var yani bu daralmanın sebebi kilo değil bence, önceden içtiğimiz sigaralar olabilir.... ben çok rahatsız oluyorum ama nefes nefeseyim böyle oluncada geriliriyorum, stres yapıyorum sürekli ağlamak istiyorum(((
sağol mavilefcim..
birde bişey soeracağım kızlar size. yarın ben tokmu gideyim detaylıya. oradanda sonuçları göstermeye kontrole giderim falan diyordumya belki acaba bu haftalarda alınması gereken kan falan varmı onun için aç olmam gerekebilirmiki.doktorumu arayıp soramıyorum.çünkü başka bi doktora başlayacağım yarın...
NEAAAAA...çanakkaleden izmire doğumamı gidcen..guzum benim ev 5. katta asansör yok..
o 5 katı inebilirmiyim..taskiyle 15 dk. süren hastaneye yetişebilirmiyim die tasadan şimdiden uyyamıom
ölemi dion....yani ben kiloluyumda..4 kiloda bu daralmayı yaratacak kadar farkettirmez dimi..
yani bide şimdi bölesyse 9. ayda napcam öllee onu düşünüom ben...dönemiom yatakta resmen bi tarafdan bi tarafa..yatınca özellikle bi nefes daralması...6-7-8...3 ay kaldı..son ayı saymıom..evde olcam..gece uyyamazsam gündüz uyurum:))
cnm ben tok gittim..kan vs. almadılar
merhaba arkadaşlar. bende cuma günü giidyorum kontrole. çok özledim oğluşumu. bu arada sizde çatlak falan oluştumu. bu ara kafayı ona takmış durumdayım. nasıl başladığını bilemeidğim için herşeyi çatlak sanıyorum
ahh canım bendede dün akşam bi çatlak operasyonu vardı...
eve giderken çatlak kremi aldım...dr 4. ayın sonunda vermişti ama benim almam 5. ayın sonunu buldu..
dün onu aldım eve gittim..
banyodan sonra iice yağlandım..sbhda işe gelirken kremlendim..
söz verdim kendime her zabah kremlencen die emme üşeniom ben çok yaf.
ya bende bilmom ama böle kırmızı damar damar oluomuş heralde ilk başlarda...
ahh canım bendede dün akşam bi çatlak operasyonu vardı...
eve giderken çatlak kremi aldım...dr 4. ayın sonunda vermişti ama benim almam 5. ayın sonunu buldu..
dün onu aldım eve gittim..
banyodan sonra iice yağlandım..sbhda işe gelirken kremlendim..
söz verdim kendime her zabah kremlencen die emme üşeniom ben çok yaf.
ya bende bilmom ama böle kırmızı damar damar oluomuş heralde ilk başlarda...
ben mustelanın çatlak kremini aldım i bişeye benziyoo gerçi çok sık sürmüyorumm ama kokusu güzel nemlendirmeside güzel yumuşacık yapıyo sürdüğüm yerleri
dr umda bana onu önerdi. bende lierac almıştım o zaman oda olur dedi. bu krem bitsin bademyağını soracağım. zararı varmıdır diye olmadı mustela alayım bende. daha bu haftada 6,5 kilo aldım .
ben mustelanın çatlak kremini aldım i bişeye benziyoo gerçi çok sık sürmüyorumm ama kokusu güzel nemlendirmeside güzel yumuşacık yapıyo sürdüğüm yerleri
acayip karnım kaşınıyor. ablama sordum aman kaşıma çatlarsın dedi. lierac ın kremini aldım biraz rahtlatıyor ama oda pahalı bu krem bittiğinde yenisini alamazsam badem yağı düşünüyorum bende. resmen ayna karşısında kendimi saatlerce inceliyorum sanki sağ göğsümde bişeyler var gibi. ayh ne zor ya.
benimde kuzenime önermiş doktoru sonra istanbulda bi eczanee iki ürün alana indirimli kampanyası varmış ordan almış o banada smyledi aldırdım onaa iki ürün 120 tl ben toplamda 3 kiloya yakın aldım oyusden bişi yok kaşınma falan sanırım sende var kaşınma ama sakınn kaşımaaa avuç içinle masaj yap kaşınan yerleree
ya bende lieracın jeli vardı..bi kullandım..allam o tüpü boşaltsam anca hissedecektim yani bişi sürdüğümü..
avuç avuç aldım sürdüm..hiç hissedemedim..
ben kendi bebe yağı+ceviz yağı+badem yağı+susam yağı+menekşe yağı karışımı yapmıştım 3. aydan buyana banyo sonrası onu sürüyorum..
o bayağı nemli hissi verio insana..
dünde dr umun önerdiği pregnacare die çatlak kremi var..onu aldım..yine kısmen nemlenmiş hissi uyandırdı bende ama yinede bebe yağı vs. gibi bi his vermedi..yani o tüpler çok minnak..
dün aralık annelrinde bi kadın 8 tane tüp bitirdim yazmıştı
valla canım bende öyle yapıyorum ama nasıl tatlı kaşınıyor. ben baya geri kaldım bu topikten isimlerinizi belirlediniz mi bu arada. biz ilk hamile olduğumu öğrendiğimde berk düşündük. başka bir isim sıcak gelmiyor. oğlumun nasibi bu isim mi bilemedim. berk kalacak heralde sizce nasıl
yağmurrrvalla canım bende öyle yapıyorum ama nasıl tatlı kaşınıyor. ben baya geri kaldım bu topikten isimlerinizi belirlediniz mi bu arada. biz ilk hamile olduğumu öğrendiğimde berk düşündük. başka bir isim sıcak gelmiyor. oğlumun nasibi bu isim mi bilemedim. berk kalacak heralde sizce nasıl
150 ml okadarda küçük değil iki tane aldımya epey gider herhalde biraz sıkıyorum karnıma kalçama popoma göğüsüme sürüyorum ilk başlarda bende bebeyağı sürüyodum ama kendimii yağlı pehlivanlar gibi hissediyodum ama bu krem hoşuma gittii
ya bende lieracın jeli vardı..bi kullandım..allam o tüpü boşaltsam anca hissedecektim yani bişi sürdüğümü..
avuç avuç aldım sürdüm..hiç hissedemedim..
ben kendi bebe yağı+ceviz yağı+badem yağı+susam yağı+menekşe yağı karışımı yapmıştım 3. aydan buyana banyo sonrası onu sürüyorum..
o bayağı nemli hissi verio insana..
dünde dr umun önerdiği pregnacare die çatlak kremi var..onu aldım..yine kısmen nemlenmiş hissi uyandırdı bende ama yinede bebe yağı vs. gibi bi his vermedi..yani o tüpler çok minnak..
dün aralık annelrinde bi kadın 8 tane tüp bitirdim yazmıştı
yağmurrr
bacaklarının iç kısmına, kollarının iç kısmına ve beline bide oralarıda unutma cnm..oralarda çatlıomuş..
ben ayza ismini duymuştum eşimde sevdi herhalde kız olduğunu öğrendiğimizden bu yana ayza diye seviyoruz oda alışmıştır artık isminee başkada hiç isim düşünmedikk
yağmurrr
bacaklarının iç kısmına, kollarının iç kısmına ve beline bide oralarıda unutma cnm..oralarda çatlıomuş..
ya banada dedilerki bir tüp yeter 9 ayına kadar. ben bir ayda neredeyse bitiridim. dediğin gibi hiç sürülmüş hissi vermiyor bende boca ediyorum kremi . zaten bitsin daha almamam. zaten cildim çatlamaya müsiatse bence bu kremler beni çokta korumaz. yazık günah 65 tl verdidm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?