yürüyüş en az 30 dk yapmak lazım ama Ankarada hava çoook soğuk, hiçi içimden gelmioo ):
merhaba kızlar biri bana ne olur cwp versin kafayı yiyecem 3lü tarama testi sonucum beni çok üzdü beni
m durumum da olan varmı 1:266 çıktı.. daha önce 2li tarama yaptırdığımda 1:4730 çıkmıştı, sabaha kadar uyuyamadım bugun doktora gidicem ama moralim çok bozuk sürekli ağlamaklı vaziyetteyim, ne olur bilgisi olan arkadaşlar bu amiyosentez yaşayan var mı nasıl bişi
ben işe gidip gelmeye çabalarken günde 40 dk yürüyorum, yeter sanırsamHepinize kocaman günaydın!!!!
Nasılsınız bakalım bugün?
Aranızda akşam yürüyüşlerine başlayan var mı ?
Biz dün başladık da
cnm bu topicde 4-5 kişi yaşadı bu problemi..amniyosentez yaptıracak olan var, benim bildiğim 1 kişide yaptırdı..çok şükür sonucu çok ii çıktı...zaten amniyosentezde problemli çıkma ihtimali çok çok düşük benim burda yazılanlardan anladığım..çok zor ama içini ferahlatmaya çalış, bunlar sadece olasılık testleri..dua edelim cnm..merhaba kızlar biri bana ne olur cwp versin kafayı yiyecem 3lü tarama testi sonucum beni çok üzdü beni
m durumum da olan varmı 1:266 çıktı.. daha önce 2li tarama yaptırdığımda 1:4730 çıkmıştı, sabaha kadar uyuyamadım bugun doktora gidicem ama moralim çok bozuk sürekli ağlamaklı vaziyetteyim, ne olur bilgisi olan arkadaşlar bu amiyosentez yaşayan var mı nasıl bişi
günaydın herkeseeeee . biz dün kontrole gittik .oğluşum 320 gr 21 cm olmuş,maşallahhhh :)detaylı utrasonu sordum,ben detaylı ultrasonla bakıyorum zaten gerek yok dedi doktorumuz.bu durumda ona güvenmekten başka çarem yok galiba.1 kilo almışım,zaten hamileliğe 67 ile başlamıştım kusmaktan verdiğim kiloları geri aldım, hala 67 im ama :)hamur işine artk dikkat et 75 i geçmemen lazım dediaman neyse bebişim sağlıklı olsunda.bizden bu kadar kızlar derse yetişçem, herkese güzel ve ağrısız günler :)oğluşumla sizleri öpüyoruzzzz
Hepinize kocaman günaydın!!!!
Nasılsınız bakalım bugün?
Aranızda akşam yürüyüşlerine başlayan var mı ?
Biz dün başladık da
ben yürüyemiyorum ya
doktora gidince sorucam zaten
hemen aşşağıya düşecek gibi oluyo nasıl baskı yapıyo aşşağıya var ya...
hatta üst tarafta da boşluk hissediyorum yürürken...
Yok canım yürüyüş değilde, asansör kullanımını bıraktım
Yetmez mi?
yürüyüş en az 30 dk yapmak lazım ama Ankarada hava çoook soğuk, hiçi içimden gelmioo ):
ben 10 dk otobüs bekliyorum
boğazım acıyor yaa
not: bende bahane çok
Ben de sizlerden destek almak istedim kendimi dün zorladım kalk yürü kendin için değil bebeğin için dedim o gazla kaç tur attım bilmiyorumhaklısınız biz kış annesiyiz nerdeyse aralık ayının ilk haftası çok sıcak geçecekmiş o zaman daha rahat olur diyorum. Yürüyüş yapılamasa bile dediğin gibi asansör kullanımı yerine çıkmak vs. kullanılabilir.
Canım benim sor tabi doktoruna allahım korusun bizleri...
merhaba kızlar biri bana ne olur cwp versin kafayı yiyecem 3lü tarama testi sonucum beni çok üzdü beni
evim 5. katta zaten, zaten asansör yok..
Petuş sen ciddi ciddi yürüyüş yapıyorsun o zaman 40 dakika yürüyüş, merdiven kullanımı mecburi olsa da emin ol bunların faydasını göreceksin arkadaşım
Ben de sizlerden destek almak istedim kendimi dün zorladım kalk yürü kendin için değil bebeğin için dedim o gazla kaç tur attım bilmiyorumhaklısınız biz kış annesiyiz nerdeyse aralık ayının ilk haftası çok sıcak geçecekmiş o zaman daha rahat olur diyorum. Yürüyüş yapılamasa bile dediğin gibi asansör kullanımı yerine çıkmak vs. kullanılabilir.
Canım benim sor tabi doktoruna allahım korusun bizleri...
evim 5. katta zaten, zaten asansör yok..
Petuş sen ciddi ciddi yürüyüş yapıyorsun o zaman 40 dakika yürüyüş, merdiven kullanımı mecburi olsa da emin ol bunların faydasını göreceksin arkadaşım
Namazda çok faydalı oluyor kızlar, ben onda da hareket etmiş oluyorum. Tavsiye ederim.
Zaten iş yerinde abdest alırken bayağı hareket etmiş oluyorum
Nefes nefese kalıyorum ayakkabımı giyerken....
Hem manen de çok faydalı.
5 vakit Rabbimizin istediği şekilde bebeğim ve hepimiz için dua etmiş oluyorum.
Huzurlu da oluyor insan.
O kadar istiyorum ki işyerinde müsayit yer olmasa da en azından kazaları ve yetişebildiklerimi evde kılmak. Çok faydalı kesinlikle onun huzuru hiçbir şeye benzemiyor ettiğin tüm duaları allahım kabul eylesin...
Namazda çok faydalı oluyor kızlar, ben onda da hareket etmiş oluyorum. Tavsiye ederim.
Zaten iş yerinde abdest alırken bayağı hareket etmiş oluyorum
Nefes nefese kalıyorum ayakkabımı giyerken....
Hem manen de çok faydalı.
5 vakit Rabbimizin istediği şekilde bebeğim ve hepimiz için dua etmiş oluyorum.
Huzurlu da oluyor insan.
EVET CNM, KEYFİ DEĞİL MECBURİYETTEN AMA OLSUN...şikayetçi değilim.tabi şimdilik...9. ayda o merdivenleri inip çıkarkende hislerim böyle olurmu bilemiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?