2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Aynen canım ya perşembeler gelmesin istiyorum, sürekli aayakta zor oluyor. Bi de benimde bahçede oluyor nöbetlerim sıkıldım artıkk

o zaman arkadaşım 24 haftadan önce nöbet tutmak istemiyosan doktoruna gidip rapor alacaksın nöbet tutması sakıncalıdır diye iş biteceeek

ücretsize ayrıl o zaman 2 yıl az değil sonra da kreşe verirsin 2.5 yaşında olmuş olur

Zaten derslerde hiç oturamıyorum, bi de nöbet bahçede salı günleri bitiyorum, bizim idarecilerimiz çok düşüncesiz kimseye de minnet etmek istemiyorum ama madem 24. haftadan sonra tutmayabiliyoruz, bu hakkımı kullanıcam.Okulda resmen hamile olduğumu unutuyorum koşturmaktan. bu arada doğum öncesi izne ne zamam ayrılacaksınız arkadaşlar?

gunaydin hanimlar
Ben dun hani hamile oldugunu ogrendiginde yapilan genel testler varya kan, idrar onlardan tekrar oldum doktorum ikinci 3 ayda da yapiliyor ne durumdasin diye bakmak icin dedi :26: bu arada hafta olarak erken ama seker yuklemesi de yapildi. Ac karnina o coook tatli bir vardak suyu fondip yapinca cok fena oldum 1 saat bekledim sadece su icmeme izin verildi bu sure zarfinda. Sonra tekrar kan alindi bakalim hafta sonuna kadar sonuclar cikar. Sonuclara gore ekstra ilaca (demir, magnezyum, kalsiyum, vb. gibi) gerek olup olmadigini soyleyecek doktorum su an sadece elevit kullaniyorum.
Bir de ogleden sonra saglik ocagina gidip tetanoz asisi yaptirdim. 6 sene once bir doz olmustum o yuzden dun saglik ocaginda ignemi yapan ikinci doza gerek yok dedi :26:

ama ama bizim minnaklarımıza alacağımız beşiklere azcık büyükçe bunlar...60*120 yada 70*130 beşik alcam..çarşaflar hep 120*150

Günaydııınnnnnnnnnnn herkeseee...:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

hahahahaha hep aynı desene

Hepinize kocaman günaydın!!!!

Nasılsınız bakalım bugün?

Aranızda akşam yürüyüşlerine başlayan var mı ?

Biz dün başladık da

Hepinize kocaman günaydın!!!!

Nasılsınız bakalım bugün?

Aranızda akşam yürüyüşlerine başlayan var mı ?

Biz dün başladık da

ben yürüyemiyorum ya
doktora gidince sorucam zaten
hemen aşşağıya düşecek gibi oluyo nasıl baskı yapıyo aşşağıya var ya...
hatta üst tarafta da boşluk hissediyorum yürürken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…