Aynen canım ya perşembeler gelmesin istiyorum, sürekli aayakta zor oluyor. Bi de benimde bahçede oluyor nöbetlerim sıkıldım artıkk
canım okulum tam gün sekiz üç yolda geçirdiğim zamanla 9 saat ayrı kalıcam süt sağıp bıraksam bile tam anneye ihtiyaç duyduğu bir dönemde hiç tanımadığım bir bakıcıya bırakıcam...ay yok ya düşünmek istemiyorum neyse rabbim hayırlısıyla kucağımıza alalım da mutlaka bir çözüm yolu bulunur inş..
sen sen sen.. zabah zabah ne işin var alışverişte.. elin işte gözün oynaşta resmen yaa..limangoda cotton box ın nevresim tk ları var kıslar...hoş modelleri vaaaa
sen sen sen.. zabah zabah ne işin var alışverişte.. elin işte gözün oynaşta resmen yaa..
günaydın herkeseee bu arada..
Günaydııınnnnnnnnnnn herkeseee...:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Hakikaten her evde aynı muhabbetler dönüyor :)) Bizim de erkek olsaydı ismi hazırdı. fatih kaan koyacaktık. ben aras ve buğra ismini de çok beğeniyordum. seçenek çoktu yani. ama kızda içime sinen bir isim yok hala. ben beril diyorum eşim piril gibi diyor. azra diyorum annem azrail gibi diyor. bensu diyorum sen de kola diyorlar :)) bizde de durum bu :)
bu ikonları görünce
resmen oynayasım geldi yaaa
Çok şebelekler dimi yaa... kıpır kıpırrr :118::118::118:
Hepinize kocaman günaydın!!!!
Nasılsınız bakalım bugün?
Aranızda akşam yürüyüşlerine başlayan var mı ?
Biz dün başladık da
Hepinize kocaman günaydın!!!!
Nasılsınız bakalım bugün?
Aranızda akşam yürüyüşlerine başlayan var mı ?
Biz dün başladık da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?